svirpellets

Fremstilling og salg af høj kvalitet brændstof - piller

Recommended Posts

SvirPellets er en af de største fabrikker i den Nord-Vestlige del af Rusland.

Et produktionsselskab OOO "Svir Pellets" er beliggende i centrum af Podporozhye i den Nord-Østlige del af Leningrad-regionen, 265 km fra Saint Petersburg på grænsen til Republikken Karelen og Vologda regionen.

Den vigtigste aktivitet i vores virksomhed er en professionel industriel produktion af træ, brændsel, granulat (pellets).

I Rusland træpiller er en værdig erstatning af konventionelle brændstoffer, såsom dieselolie, kul og brænde. Pellets er såkaldte biobrændstoffer, stammer fra træ, affald og affald fra landbruget. Er lavet i form af ekstruderet granulat af standard størrelse.

Produktionen af træpiller er baseret på følgende skema:

1.      Grove knusning;

2.      Tørring;

3.      Små knusning;

4.      Blanding, vand;

5.      At trykke på;

6.      Køling, tørring;

7.      Emballage.

Som råvare til produktion af pellets vi bruger træ affald: bark, savsmuld, flis og andre skov-affald og restprodukter fra landbruget: halm, avner.

Vores produkter er alle internationale certifikater og er i overensstemmelse med Europæiske og russiske standarder for kvalitet. Geografi af leverancer af OOO "Svir Pellets" omfatter det meste af det Vestlige og Centrale Europa, Skandinavien og det russiske hjemmemarked. I 2013 var vi de første i den Nord-Vestlige del af Rusland begyndte overførsel af pellets til Sydkorea.

For at blive vores klient og lære om vilkårene for køb, vil Du nødt til at gå til hjemmesiden http://svirpellets.com og forlade en anmodning. I den nærmeste fremtid vil vi kontakte Dig.

Fordele ved træpiller i forhold til andre brændstoffer:

1. De miljømæssige fordele

         Reduktion af drivhuseffekten.

Ved afbrænding af brændsel træpiller er, der udledes til luften den samme mængde kuldioxid, som absorberes træet under væksten.

         Lav risiko brændstof til transport.

Der er ingen risiko for forurening som følge af lækage af olieprodukter. Absolut ingen fare for brand, eksplosioner, og vand forurening.

2. Socio-økonomiske fordele

         Nye job.

 På grund af pellet produktion og anvendelse af træ der er nye job i industri, landbrug og skovbrug, samt i servicesektoren.

         Leveringssikkerhed.

Træ er et råstof, der er konstant voksende, og at der derfor ikke er opbrugt.

         Pris fordele.

Træpiller er en cost-effektiv brændstof. Priserne er dannet uafhængigt af prisen på olie og gas-ressourcer, der i sidste ende kan være opbrugt.

3. Evnen til at konkurrere med andre biogene brændstoffer

         Lager.

Pellets kan være gemt i lageret af en mindre størrelse, eller udenfor under en baldakin, end nogen anden fast brændsel. Dette giver dig mulighed for at gemme den mængde brændstof, for hele fyringssæsonen.

         Transport.

Størrelsen af træpiller og vægten, giver dem mulighed for let at transportere.

Pellets kan anvendes i kedler og brændeovne til opvarmning af private huse; i systemerne, ved kombineret produktion af varme og elektricitet til varme og el-forsyning, som kattegrus (pellets er en fremragende sorbent og som absorberer fugt – og lugt); som fyldstof mellem væggene, som pellets godt til at holde dig varm.

Vores produkter opfylder Eu ' s miljømæssige og sociale krav og moderne standarder for kvalitet. Vi nøje kontrol lovlige oprindelse af råvarer, som er bekræftet af internationale certifikater.

Grund til at købe træpiller:

         Direkte salg;

         Nogle af de mest overkommelige priser på markedet;

         Produkter af højere kvalitet;

         Syv års erfaring med produktion og salg;

         Udviklet system til levering.

Du kan købe træpiller engros-og detail. Til dette vil Du nødt til at gå til hjemmesiden http://svirpellets.com/ og forlade en anmodning. På hjemmesiden kan Du finde information om vores virksomhed og produktion af træpiller.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now