Thespiskærre

Vægttab

Recommended Posts

Hej jeg er en dreng på 14 år som har en BMI på 17. Jeg har en del mavefedt altså ikke som jeg er tyk men jeg har en del deller og dem vil jeg gerne af med. På min lår har jeg også en del fedt. Er der nogen der har nogen tips?? Plz hjælp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej. Selvom det jo slet ikke lyder som om du har et problem endnu, så er der selvfølgelig måder at forebygge det. Man kan begynde at spise lidt sundere, og her mener jeg selvfølgelig skære ned på de åbenlyst "usunde" madvarer. 

Udover det, så er der jo selvfølgelig også muligheden for at gå til sport. Hvis du ikke allerede gør det, så skulle du måske overveje en sportsgren du ville have det sjovt med. Jeg går til hiphop to gange om ugen hos ALDANS, det kunne måske være en idé for dig? Jeg synes personligt at dans er fedt, især fordi det altid er godt at kunne, og man med garanti får rørt sig rigtig meget.

Ellers er der jo oogså mange andre sportsgrene man kan prøve ad, så hvis du føler du er i krise, så overvej en sportsgren, hvis du ikke allerede går til en :)
Jeg håber jeg har hjulpet lidt.

Mvh Simon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now