SusanneR

Endomondo/Apple watch

Recommended Posts

Hej

Håber dette er det rette sted at spørge.

Jeg har nu gennem 5 mdr. brugt Apple watch serie 1 til mine gåture, men lige pludselig er min kcal forbrænding blevet noget lavere, hvilket jeg ikke forstår da min kondition ikke er forbedret.

Derfor valgt jeg at hente Endomondo, og her til morgen brugte jeg så både uret og Endomondo på tlf samtidig, for at kunne sammenligne når jeg kom hjem. Endomondo har self adgang til samtlige oplysninger på tlf. så som puls.

Da jeg kommer hjem sammenligner jeg og bliver s.. lidt sur da jeg ser at jeg på Endomondo nærmest ingen puls har haft, selvom den har adgang til pulsen. Så nu er jeg lige vidt med at finde ud af hvordan min kcal forbrænding er.

Hvad vil være det bedste at bruge for at få et nøjagtigt billede af hvad jeg forbrænder af kcal? Skal jeg have fat i noget helt andet, og hvad?

På de 2 billeder kan I se hvordan selv samme gåtur så ud med hhv. Apple watch og Endomondo.

IMG_1289.PNG

IMG_1288.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

.... indtil enheden skal opdateres og Garmin ikke har styr på softwaren, så der er en masse der ikke virker før næste hovsa-update. Eller hvis man har en Virb Elite og ikke lader den op med jævne mellemrum, så KAN den bare ikke lade op men slukker og afviser opladeren.

Men når der virker, er der ingen tvivl om at der er toplækkert.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now