Sign in to follow this  
Nicky Cruz

Hårdt arbejde kontra træning

Recommended Posts

I næste uge skal jeg starte på et arbejde, der er fysisk meget hårdt. Tømning/påfyldning af lastbiler. Jeg kommer til at cykle til/fra arbejde, idet intet offentligt kører når jeg skal hjem. Jeg kommer til at arbejde fra 17 til 23. Det er 7-8 km hver vej. Så cardio og funktionel styrke kommer til at blive boppet opad. Men jeg er bange for manglende progression eller værre - degression af min muskelmasse. 

Jeg træner et simpelt program der virker for mig: fullbody 3 gange om ugen (mandag, onsdag, fredag). 

Hvad er det bedste at gøre for at pleje min muskelmasse? 

Jeg er bange for at jeg i den første uge nok lige skal vende mig til arbejdet før jeg kan styrketræne. Pga arbejdets tidsrum, bliver jeg jo nød til at træne FØR jeg skal på arbejde. Måske bliver jeg endda nød til at vente et par uger istedet for en enkelt uge. Vil det være skadeligt for min muskelmasse? Hvad kan/skal jeg gøre? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Få lavet dit styrketræning, også den første uge, og sørg for at spise nok, så du ikke kommer i kalorieunderskud. Hav frugt og et stykke franskbrød med ost ell med til de korte pauser og en solid madpakke. Så burde der ikke være problemer. Hårdt fysisk arbejde i 8 timer er noget andet end at træne i en times tid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg tillader mig at sige noget andet

En uge i dit samlede program er fuldstændig ligegyldig. Da jeg var ny (og ung) i styrke gamet, bekymrede en uge mig overordentligt meget.

I praksis betyder det overordentligt lidt.

Du passer dit arbejde, din søvn, og får nok at spise. Er der overskud til at træne lidt, så gør du det, og kan det ikke lade sig gøre, så skal du ikke ligge søvnløs over det.

Nej , hårdt fysisk arbejde erstatter ikke allaround træning en til en. Men det lyder som du kommer til at blive rigeligt stimuleret fysisk, så lad være med at bekymre dig 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enig, den uge betyder ikke noget i det samlede regnskab. Grunden til at jeg siger som jeg gør er at jeg ved at når man kommer træt hjem så kan det være svært at finde motivationen, og så er det vigtigt at få etableret gode vaner fra starten af.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this