ANGEL


angel
 Share

Recommended Posts

  • Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:4thumbup: Stort tillykke :worship: :4band:

Det var fuldt fortjent, både ud fra sammenligningen på scenen, men også ud fra din indsats. :devil:

Når glæden nu har lagt sig, så gælder det vel næste projekt. Noget med at du skal have skrevet dit navn på en rekordliste :4signme:......

Edited by Mr. Fitness
Link to comment
Share on other sites

Hey Angel

:4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: Hvor er det dejligt at komme herind first thing in the morning og få bekræftet hvad jeg skrev til dig for 2 uger siden :tongue::tongue::tongue:

Kæmpe stort tillykke med det - for h... det er godt gået !!!

:sun::sun::sun: :4band: :1356: :cheer::cheer::cheer:

kh

:banana3:

Link to comment
Share on other sites

Englen var bare superlækker på scenen og bestemt også udenfor :wink::wub: Hendes ryg og delts var i en klasse over alle de andres og for slet ikke at tale om det generelle flow og linier hun havde samt at hun nok var den der havde gjort mest ud af det mht. badedragtt, bikini osv :4thumbup: :king: Og det sjove er at hun for 2 uger siden var klar til at droppe det hele fordi hun syntes at hun var for ærwelig :blink::nono:Desværre Fik jeg ikke set ret meget af hendes runder, da jeg enten skulle på lige efter eller skulle ligge med benene oppe, men det jeg så var bare :bowdown::wub:

Link to comment
Share on other sites

TILLYKKE Norah :4band: :cheer::banana::clap:

Det var bare så stort det du gjorde, og der var ingen tvivl om hvem der skulle vinde guldet. Den pige med den flotteste fysik, det bedste overskud, og den suverænt bedste udstråling. Nemlig dig Norah :4thumbup: Du er da indbegrebet af en ægte fitness-babe. Det var hverken jeg eller mine 2 kammerater i tvivl om.

A heart of gold, deserves a medal of gold :wink:

ps: Det var en stor fornøjelse at møde dig og Christian henne på hotellet.

I er simpelthen nogle super behaglige mennesker, og jeg håber at vi en anden gang under andre omstændigheder kan mødes, så vi kan få brændt noget seriøs kæwe :blahblah::smile:

De bedste hilsener fra Jørgen

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share