ANGEL


angel
 Share

Recommended Posts

  • Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guld?? F****** Guld!!!

Det var da en nyhed der virkelig gjorde det værd at tænde for computeren selvom man er hamrende træt!!!

Nora!! Kæmpe stort tillykke..det er flot at vise hvad man kan nå med nok dedikation og vilje!

Jeg var imponeret før.. nu er jeg hamrende imponeret!!! :cooldance::cooldance:

Link to comment
Share on other sites

DEL 2

:firebounce:DM BODYFITNESS 2004 :firebounce:

Lørdag morgen begyndte som sagt allerede for mi vedkommende kl 5:00 med at klargøre makeup'en.

Fik lagt mine kunstige øjenvipper på samt ordnet den mest basale farve på øjnene.

Derefter trippede jeg ned til hotellets morgenbuffet, fik mig lidt honning og marmelade mader + læst BT og Ekstrabladet på 15 minutter --> tilbage på værelset hvor Carsten påførte mit 4. lag protan!

Herefter kunne jeg gå i krig med ansigtsmakeup'en så den mere eller mindre var færdig før vi skulle over til Herning Kongrescenter hvor konkurrencen blev afholdt.

Inden vi tog derover kom Stine forbi for at vi lige kunne få lidt styr på hendes makeup og hår, hvilket Stine klarede til UG på trods af begyndende nerver. Hendes form var virkeligt god og hun er generalt utrolig "tør" med meget gode cuts og tydelige muskler, så det så så flot ud!!

Omkring kl 7:30 begyndte nerverne at melde sig, jeg prottede én af Big J's super chokomuffins som midlertidigt formåede at distrahere mig fra den værste nervøsitet :tongue:

Omkring kl 9 fik vi flyttet vores ting over til kongrescentret. Jeg kom i min sorte bikini, begyndte at pumpe op og fik første lag dreamtan på!

Jeg havde på intet tidspunkt rigtigt haft mulighed for at studere de andre piger og tror egenligt det var til min fordel :bigsmile: for jeg var kun mig selv, da vi endelig trådte ind på scenen en lille time senere ---> forstået - jeg sammenlignede mig slet ikke med nogle af de andre piger hvilket tog de værste nerver :4thumbup:

RUNDE 1 - sort bikini

Jeg var virkeligt nervøs lige inden vi gik på --> det er jeg altid.

Da vi kom ind kunne jeg godt mærke at jeg manglede salt i kroppen for mine ben og specielt min læg rystede/krampede en smule men jeg fik det heldigvis under kontrol :dry:

Den første sammenligning stod vi alle 11 piger på række og det var en laaaaang sammenligning og virkelig hård :raisebrow:

Tror vi stod over 1½ minute i hver stilling, hvilket er væsenligt længere end jeg nogensinde har øvet + man er dehydreret så det var ikke helt let både at smile og forsøge at styre sine rystende ben :huh2:

Vi blev alle bedt om at trække tilbage på lin-up og herefter ville vi blive sammenlignet.

Her er det så man virkeligt står og beder til at komme ud i første sammenligning for det er ensbetydende med at man er blandt de bedste og det skete :w00t::w00t:

... herfra kunne jeg slappe af, for så var man ligesom inde i varmen og det blev pludseligt lidt lettere at smile stort :biggrin:

Jeg var i alt ude til 3 sammenligninger og det var en drøj omgang at stå så længe under de varme spots men også godt :cooldance:

Jeg smider lige et par få billeder op fra runde 1.. har ikke så mange lige nu, da min far ikke er færdig med at behandle dem, så der kommer sikkert MANGE flere inden længe :innocent:

DSC_5896_NN2filtered.jpg

Angel%20copy.jpg

bikini-sort1.jpg

Lige efter vi var blevet færdige - ser jo helt afslappet ud :tongue:

bikini-sort.jpg

Man forsvinder jo nælsten i mørket :blink:

bikini-sort2.jpg

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

RUNDE 2 - bikini

Den nervøsitet jeg oplevede under første runde var helt væk! Nu skulle jeg bare have det sjovt og jeg hyggede mig :cooldance:

Svingede lidt med armene, havde overskud til at vinke til mine forældre og sikkert også tænke på en masse andre ting end lige det jeg burde :blush:

Kan ikke huske hvor mange sammenligninger jeg kom ud til men var igen med i den første, så det spillede jo MAX :cheer:

Herefter stod den på pause indtil finalerne....

Igen smider jeg lige nogle billeder op som Kragen havde tid til at tage

Igang med at bliver gjort smuk :slut:

badedragt-varmup2.jpg

... men stadigvæk overskud til at flexe :innocent:

badedragt-varmup.jpg

Lidt line-up

badedragt-lineup.jpg

badedragt-lineupside.jpg

badedragt-lineupryg2.jpg

Lidt closeup...

badedragt-lineupryg.jpg

Lidt sammenligning

badedragt-side.jpg

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

I morgen laver jeg en finale beskrivelse... har ikke nogle billeder endnu fra den runde, men I kan lige få et par fra dagens fotoserie som plaster på såret :innocent:

p.s. Skal nok også svare på de forskellige spørgsmål i morgen - skal bare lige have et overblik :4smartass:

afslap.jpg

rodryg3.jpg

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

Tilykke med guldet, det er fandeme flot gået! Ud fra billederne at bedømme også et helt retfærdigt resultat. :4thumbup:

Det ser da ud til at være en helt finno fotoserie du har fået lavet også :innocent::bottom:

Står den så på styrkløftaarrgh fra nu af eller hvordan?

--

Grind'

Link to comment
Share on other sites

:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Tillykke - også fra mig!!

Som alle andre har skrevet, var det fuldt fortjent at du vandt!! :4thumbup: Til forskel fra mange, ku' jeg jo sammenligne dig med det øvrige felt allerede ved indskrivning/højdemåling. Allerede der skilte du dig klart ud - din form og udstråling var bare en klasse over de andre! :4jumpy:

Hvad dommerne ikke kunne se/høre var din positive attitude/udstråling og hjælpsomhed bag scenen! Ikke mindst her var du også GULD værd - for mig og for mange andre. Det er sikkert, at nogle gerne havde stemplet dig som dum og overlegen...men de blev simpelthen nødt til at skifte mening :laugh: og overgive sig til din smittende begejstring og entusiame :4thumbup: samt din holdning om at deltage fordi det er sjovt og for at udfordre sig selv.

Respekt!! :smilerock: herfra - og tak for en superfed weekend!!! :tease:

Link to comment
Share on other sites

Hva kan jeg sige. Har man fordomme omkring kvinder i styrkeløft og BB/BF, så se her. Billederne taler for sig selv. No words needed. :shutup3: Tror jeg hopper ombord på Hoosiers båd lige på nær...

Hvis jeg var til piger, så var jeg forelsket nu.
:tongue: Edited by Casper T
Link to comment
Share on other sites

Sidste beretning fra DM....

Det meste af tiden mellem forbedømmelse og finale gik med at få snakket en hel del :blahblah: med alle de andre atleter samt et mere eller mindre spædt forsøg på at slappe af :innocent:

Jeg fik endda lidt kvalitid sammen med et par hovede fra OBBC bl.a. søde Nina samt MASS og Hippo :4thumbup:

Det var ikke meget jeg så til Kragen eller de andre konkurrerende MOL'er - lidt ærgeligt men de havde sikkert også nok at se til!

Efter en del hyggelige timer blev det ellers tid til...

FINALE

RUNDE 3 - valgfri bikini

Der var slet ikke nogen nerver nu - jeg hyggede mig ud over alle grænser, havde mere overskud end hvad godt var :cooldance: Jeg fik endda pjattet en hel del med backstagefolket og snakket lidt mere med konkurrenterne :smile:

Da vi blev kaldt ind var det ren fornøjelse, jeg har hele tiden været hel syg med min bikini og specielt mine stilet så syntes alt spillede MAX. Klaus havde fået lagt den flotteste og mest dybe dreamtan farve på mig, så jeg stod virkeligt ud i forhold til de andre piger!

Jeg har faktisk slet ikke på noget tidspunkt skænket det en tanke om jeg ville komme i finalen eller ej, men var ikke i tvivl om at jeg ville ende i top 6, da jeg jo havde været kaldt til sammenligning i hver runde :shades: men så havde jeg heller ikke tænkt tanken længere :raisebrow:

Så da de andre placeringer blev delt ud og vi kun var 3 tilbage blev jeg lidt bleg :blink:

Og da jeg ikke blev nr. 3 og pludselig stod der og skulle vente på hvem der blev nr. 2 hamrede mit hjerte helt vildt --> Det var næsten som om jeg blev døv (det er en meget svær beskrivelse af hvordan man har det... tror ikke jeg kan :blink: ) Og da Lone Kold så blev udråbt til nr. 2 var jeg helt PAF :wacko:

Kunne hverken finde ud af om jeg skulle grine eller græde og i det hele taget hvordan jeg skulle opføre mig... HVAD GØR MAN når man før en første plads???

JEG VAR BARE SÅ GLAD :cheer:

Da jeg fik stavret mig ud fra scenen faldt jeg min opvarmer Klaus om halsen og tudede lidt :crybaby: jeg vidste slet ikke hvad jeg ellers skulle!! :tongue:

Derefter gik turen ned i kælderen med ADD og 1 time, 1½ L vand og 100ml urinprøve senere var jeg fri til endelig at slappe af....

SIKKEN EN LØRDAG... fatter det stadigvæk ikke!!! :blink:

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

Hej Angel

Blev lige opfordret til at tage et smut forbi din log. Du er da bare for sej! Tillykke med din første plads! :4thumbup:

Jeg er selv ikke til styrketræning - kan ikke rigtig sætte mig selv op til det, men jeg har DYB respekt for dem, der kan. :bowdown:

Er mere til spinningsiden, så vi har nok ikke så meget til fælles - andet end afhængighed af at træne, men vil da alligevel følge dig en gang i mellem.

Rikke

Link to comment
Share on other sites

Hej Angel,

Jar har luret en del i din log - men aldrig skrevet - MEN NU må det vist være!!!

TILLYKKE med DM - hold op du er virkelig flot!!

Jeg sidder og er virkeligt blevet inspireret til at gøre noget mere ud af min styrketræning. Det er simpelthen imponerende med den krop du har!!! Virkelig flot :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

Carmen

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke skrevet i din log før, men var meget imponeret af dig og Christian i Herning. :smile:

En del man måske savnede var en reaktion fra dig da du blev nr 1. Det så nærmest ud som om at du ikke blev glad og vidste at du vandt på forhånd. Men som du skriver, så er det nok svært foran så mange mennesker at råbe og skrige :4jumpy::firebounce::biggrin:

Med hensyn til dine konkurrenter, var du ikke nervøs for Sheila Nymann der dog kun placerede sig som nr 4??? Jeg havde nu spået hende til at vinde hvis dommerne havde accepteret hendes muskelmasse, men hun var jo tilsyneladende for stor.

Men tillykke med det N, det må være rart at få resultat for alle sine anstrengelser!! :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

Godaw Norah..

:4thumbup:

Stort tillykke her fra KÅRE`land..

Så må vi håbe du osse ka vise os du ka vinde DM i styrkeløft... :w00t:

NEMLIG JAE.....

MVH.KÅRE

ps..TOTAL GO RØV der..

Edited by Kåre
Link to comment
Share on other sites

Først vil jeg godt lige sige at....

DET SLÅR FULDSTÆNDIGT BENENE VÆK UNDER MIG

med alle de lykønskninger og ikke mindst mængden af mennesker som tilkendegiver deres entusiasme :w00t::w00t:

...fatter det slet ikke!!! :blink:

:4thumbup: Stort tillykke :worship:  :4band:

Det var fuldt fortjent, både ud fra sammenligningen på scenen, men også ud fra din indsats. :devil:

Når glæden nu har lagt sig, så gælder det vel næste projekt. Noget med at du skal have skrevet dit navn på en rekordliste :4signme:......

<{POST_SNAPBACK}>

Planen er at tage til Lund om små 5 uger og se om jeg ikke kan minimum få en ren 3. plads denne gang :bigsmile:

Sidste år placerede jeg på 4. pladsen (delt 3) og vil virkeligt gerne se om jeg dog ikke kan give den gas og få en "palle"plads i vores naboland... det kunne være lidt cool :cooldance:

Rent fysik mæssigt kommer jeg ikke til at placere førstm da jeg ikke er muskuløs nok til athletic fitness men på chins, dips og ro maskine kan jeg hente en del point :4thumbup:

TILLYKKE Norah :4band:  :cheer:  :banana:  :clap:

Det var bare så stort det du gjorde, og der var ingen tvivl om hvem der skulle vinde guldet. Den pige med den flotteste fysik, det bedste overskud, og den suverænt bedste udstråling. Nemlig dig Norah :4thumbup:  Du er da indbegrebet af en ægte fitness-babe. Det var hverken jeg eller mine 2 kammerater i tvivl om.

A heart of gold, deserves a medal of gold :wink:

ps: Det var en stor fornøjelse at møde dig og Christian henne på hotellet.

I er simpelthen nogle super behaglige mennesker, og jeg håber at vi en anden gang under andre omstændigheder kan mødes, så vi kan få brændt noget seriøs kæwe  :blahblah:  :smile:

De bedste hilsener fra Jørgen

<{POST_SNAPBACK}>

Hej Jørgen...

Hvor sødt kan det dog siges :blush::blush:

Synes også det var dejligt lige at hilse på - det blev jo ikke til så meget snak men er da helt overbevidst om at der bliver en del kæwe :blahblah: en anden gang :bigsmile:

p.s. ked af at jeg udsatte sig og kammeraterne for det varmehelved :innocent: men var jo lidt gennemkold efter indvejning :dry:

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med det Norah.

Kunne godt tænke mig en grundig beskrivelse af følelsesforløbet da det går op for dig du har vundet efter så lang tids forberedelse...

<{POST_SNAPBACK}>

Det er slet ikke gået op for mig endnu!!!

Igår da vi sad og så videoen følte jeg at jeg sad og så på en anden pige :blink:

... håber da at det rigtigt bundfælder inden længe :smile:

Jeg har ikke skrevet i din log før, men var meget imponeret af dig og Christian i Herning.  :smile:

En del man måske savnede var en reaktion fra dig da du blev nr 1. Det så nærmest ud som om at du ikke blev glad og vidste at du vandt på forhånd. Men som du skriver, så er det nok svært foran så mange mennesker at råbe og skrige  :4jumpy:  :firebounce:  :biggrin:

Med hensyn til dine konkurrenter, var du ikke nervøs for Sheila Nymann der dog kun placerede sig som nr 4??? Jeg havde nu spået hende til at vinde hvis dommerne havde accepteret hendes muskelmasse, men hun var jo tilsyneladende for stor.

Men tillykke med det N, det må være rart at få resultat for alle sine anstrengelser!!  :bigsmile:

<{POST_SNAPBACK}>

der skal ingen tvivl være om at jeg var MEGET glad!!! :w00t::w00t::w00t:

Hvilket jeg også tror at alle der kom i nærheden af mig fornemmede! Er da ked af at høre hvis det fremstod som om jeg var ligeglad eller slet ikke nød det for det gjorde jeg i en ubeskrivelig grad :4thumbup: men har aldrig vundet noget så stort så viste hverken ud eller ind :blink:

Grunden til den betuttede attitude var helt klart at jeg var så overvældet og slet ikke vidste hvilket ben jeg skulle stå på (ikke fordi jeg kendte resultatet på forhånd) samt jeg var ved at bryde helt sammen og bange for at hvis jeg først begyndte at tude at jeg ikke ville kunne stavre ud fra scenen... det tog mig også præcis et splitsekund før jeg brød sammen da vi kom ud bag ved og måtte hænge i Klaus's arme hulkende :crybaby:

Ang. Sheila Nymann så var jeg slet ikke nervøs for hende... var ikke nervøs for nogen! Og det er ikke for at lyde blæret men det bunder simplethen ud i at jeg ikke konkurrerer for at vinde og heller ikke til DM gik jeg ind med attitude om jeg var bedre end de andre... jeg skulle bare have det sjovt for det var jo første gang jeg var med :tease:

Jeg synes Sheila var vildt flot :w00t:

... god gennemgående symmetri og en vidunderlig struttende numzaaa :4thumbup: (sådan én vil jeg have til næste år!!)

- dog synes jeg hun var for stor, måske til international fitness ville hendes størrelse være passende. Men Bodyfitness er jo netop blevet til for at piger med min størrelse også kan være med.

Jeg ville også helt vildt gerne til sammenligning med Sheila netop for at vi kunne sættes op mod hinanden og man kunne se forskellen.

Tror det er meget vigtigt at bibeholde det opnåelige ideal i bodyfitness --> Sheila er jo rent muskelmæssigt milevidt foran os andre :4flex: og det ville være en fejl at give hende en højere placering for så er klassen netop på vej i den forkerte retning igen!!

Kristinas sejr i den korte klasse kunne ikke være anderledes, da hun var kanon flot og præsenterede sig selv suverænt :4thumbup: men synes også hun var alt for stor til Bodyfitness!

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

Har du i øvrigt nogen ide om, hvad du vejede på K-dag? :4flex:

Er der noget (både i dine forberedelser i dagene op til og i hele forløbet), som du har fundet ud af, du skal ændre - både i forhold til Decembercuppen og i forhold til fremtidige konkurrencer? :smile:

Jeg vejede lige under 64 kg fredag og har været nok 1 kg tungere lørdag pga. carbloading...

Noget der helt klart skal ændres er mit madindtag fredag... der skal spises meget mere!!!

Fik omkring 3600 kcal men skal nok nærmere runde de 4200 hvis ikke mere!!

Samt jeg skal have noget mad med salt om fredagen eks. bruger + pomfrit for at slippe af med de kramper jeg oplevede til forbedømmelserne!

Tror jeg gambler og forsøger en virkelig høj kcal indtag til decembercuppen og så må det spille eller lade være!! :bigsmile:

STORT TILLYKKE herfra også... Synes det er VILDT flot klaret... Jeg gad sgu godt se bare HALV så veltrænet og flot ud, som du gør...

Hvordan finder man motivationen til at være så målrettet, og hvordan (og af hvem) fik du til at starte med vejledning til at lægge programmer, som ville føre frem til denns store sejr?

Undskyld min uvidenhed, men jeg har kun fulgt din log at par uger, og jeg har hverken tid eller mulighed for at sætte mig ned og læse samtlige næsten 200 sider igennem... :blush:  Så jeg har lige nogle huller i historien. Har dog selvfølgelig så vidt muligt læst din baggrund for din træning osv. Men jeg har altså endnu ikke haft mulighed for at læse alt, du har skrevet om din træning... :wink:

<{POST_SNAPBACK}>

TAK for det dejlige kompliment Jeanet :cooldance:

Min motivation er der bare :cooldance:

... jeg elsker at træne og har gjort det fra den dag jeg fyldte 16år og fik lov at melde mig ind i den lokale motionsklub :showoff:

- så det kommer helt naturligt både lysten til de mange powerwalk samt at holde en fornuftig diæt!

Jeg har aldrig haft en vejleder men samlet lidt op hist og her, spurgt mig for og selv søgt informationer :smile:

Træning er en lang læreproces. Hvad der fungerer for mig fungerer nødvendigvis ikke for andre, så selvom du får vejledning af en person er det ikke sikkert at du udnytter dit potentiale fuldt ud!

Derfor må og skal du også være villig til at bide tænderne sammen og prøve en masse forskellige teknikker og metoder samt ikke mindst give træningen den tid det nu tager... resultaterne komme jo ikke over natten og man må ofte vente måneder før der begynder at ske noget.

Mit vigtigst tip er nok at man skal mærke efter på sin krop om det føles "rigtigt" det man gør --> og det tager tid at lære. Men når man først får den fornemmelse for hvad træning og den korrekte kost gør ved kroppen så er det bare at hænge i og vente på at der begynder at ske ting og sager :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share