Hvilken type er i?


Power Clauer
 Share

Recommended Posts

aaarh, den giver jeg ikke meget for.

Med en score på 2,3 skulle jeg være primært Mesomorph, hvilket ikke holder en meter. Frem til jeg var 24 vejede jeg ikke over 73kg (193cm høj), hvem vil kalde mig den "Muskusløse type".

Derudover forekommer det mig lidt voldsomt at Ectomorphe skal indtage 90 kalorier pr kg. legemsvægt i muskelopbygningsfasen. For en ectomorph i min vægtklasse betyder det knapt 8.500 kalorier.

Det er jo nærmest en halv ko dagligt.

Link to comment
Share on other sites

jeg har før læst om de 3 kropstyper og der blev der hovedsageligt lagt vægt på ledstørrelsen og forbrændningen som værende det bestemmende for hvilken type man er. Ting såsom hvad folk mener om ens kropsbygning og ens intellekt afhænger af langt flere ting end ens krop.

Alt i alt synes jeg det er en ok artikel, der tager nogle ting op som man bør være klar over hvis man har tænkt sig at få større muskler, men den bør tages med et gram salt...

fik 2,5 hvilket passer rimeligt, dog hælder jeg nok mere til en ectomorph. Før jeg begyndte at træne vejede jeg lige omkring 55kg og er 180 høj.

Link to comment
Share on other sites

100% ren ectomorph - og mine håndled er tynde som tændstikker!

Det er dog lykkedes mig at komme op på 95 kilo (187 cm høj) efter 7 års træning (startede på 68 kilo!), og fordelen er, at det ikke er svært at blive og forblive markeret - man kan nærmest se alle muskelfibre.

Link to comment
Share on other sites

Guest PlayboY

Hmm. Jeg ligger imellem Meso og Ecto.. Dog mest mod Ecto med 2,58

Men der er nogle ting der modsvarer hinanden, så er ikke pure Ecto.. :) Selvom jeg har troet det engang.. Men det var fordi jeg før i tiden overhovedet ikke var aktiv med noget fysisk gavnene for kroppen.. Og jeg desuden sjældent gad til at tage noget og spise selvom jeg var sulten osv..

Men altså Ectomorph tegnene er:

Tynd/lille kropsbygning

Lette knogler

Lange tynde fingre og tynde håndled.. Samt lange arme

Synlige ribben

Skuldre der går i hver side, som et hustag

Kraftigt og hurtigt voksende hår

MEGET højt stofskifte.. Umuligt at tage på i fedt, uden gainer..

Ikke Ectomorph tegn:

Bliver meget let solbrændt, og holder på farven!

Meget korte ben, og lav højde.. 175cm

Kort og bred hals.. (Tyrenakke).. ;)

Meget markeret kæbeben, og hoved af normalt størrelse

Får let størere udseende muskler, og gainer forholdvis godt kun med protein og kreatin.. 6,6kg på lidt over 3mdr med et splitprogram, er da ikke til at kimse af.. ;) Dem har jeg dog tabt igen under sygdom, men det snakker vi ikke om :retard:

Godtnok bliver jeg aldrig vildt bred, da min naturlige kropsbygning er meget smal og derfor ikke tillader det... Dette gør dog heller ikke noget, da jeg ikke er særlig høj, og derfor ville det se dumt ud at være for bred om skuldrene.

Meeen jeg har et rimelig godt mix.. fedt procent på en 8-9 stykker, meget markedere muskler, og gainer muskelmasse forholdvis hurtigt.. Så deeeet er jo bare dæjli´ :D

Har fået en mere Mesomorph agtige form nu.. En lille V- form pga Latissimus dorsi musklerne, og en smal talja, med gode hoftemuskler.. Samt fint bryst og overarm.. Og god bred ryg.. Skuldre er også godt på vej!.. :)

Hehe...

Hygge

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share