Crawdaddy


Crawdaddy
 Share

Recommended Posts

Det ser jo sindsygt fedt ud :wootdance:

Takker :) Er du ved at være på højkant igen, eller har sóten taget ubehjælpeligt fat i kartoffelværket? :(

Det går bedre :) Hvis jeg får tid skal der laves noget dødløft senere i dag :wootdance:

Min skade er dog stadig ikke helt i orden, så jeg vil se at få mig en tid hos lægen i morgen, og så ellers få en henvisning til en fys... :chicken:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Slettet bruger

Hold da kæft, det levede op til mine forventninger :kickass:

Glæder mig til at se dig superhakket på scenen. Hvis kun det blev afholdt i KBH...

Jo, mht. curls: Du har ret. Og efter rows er biceps da også rimelig ristet. Den eneste grund til jeg sagde det var at dine arme sidste år var 41 til comp., så jeg tænkte at biceps måske var et svagere punkt hos dig? Din ryg må være noget af det stærkeste, sammen med bryst, så jeg overvejede bare om man ikke skulle prioritere arme før ryg? Just a thought :wave: Du har nok gennemtænkt det :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Onkel Frakka & Sas> Thx :) Skinkestrengene er blevel noget bedre siden sidste år :)

T> Tak for det :) De er faktisk 2cm større i år, men stadigvæk ikke store nok :lol:

Mr Fitness> Taktak :) Du rammer hovedet meget godt på sømmet ;) Biceps og læg er stadigvæk noget puny, selvom de har fået tæv hele året og biceps hvertfald er 2cm større :cry: Når man løfter armene op over hovedet forsvinder den nærmest, så jeg gætter på at den skal være mindst 2-3cm større før det begynder at ligne noget <_< Jeg er dog blevet noget bedre til at træne begge muskelgrupper og har adgang til bedre kalvemalkningsudstyr nu hvor jeg er i OBBC :firebounce: Jeg har også et nyt kalveprogram parat til næste uges træning. Det er næppe noget der vil virke lige nu, men jeg kan ikke vente hehe :bblush:

Du har også helt ret i at man virkelig kan se tingene ske dag for dag lige nu. Det er rimelig blæret at man kan se så store forandringer så hurtigt, så de næste 3 uger skal nok blive spændende :) Hvad kropsmål angår, så vil jeg få lavet nogle en af dagene og poste dem sammenlignet med nogle fra sidste år :wave:

MVP> Njah, hvis jeg ligger på ca 85kg, så skulle jeg kunne bænke 170kg. Jeg kunne godt køre den vægt sidst jeg lavede singler, men jeg ved ikke om det kan lade sig gøre lige nu :( Men det er rimelig tæt på hvertfald :)

Jones> Tak for det :wave:

DocH> Thx :) Efter nøjere eftertanke, ville det måske være en ide at køre arme sammen med bryst, skuldre istedet for sammen med ryg. Det vil måske gå udover rygtræningen, men jeg prøver lige ad i næste omgang for at se hvordan det fungerer :wave:

Niske & HenningF> Taktak, men der er nu stadigvæk en del at tage fat i ;) :)

Link to comment
Share on other sites

6 Split; Uge 2, dag 6:

Dagens træning startede med en mindre overraskelse. På vej til træning står jeg og venter på at komme over en fodgængerovergang, da jeg pludselig mærker at noget napper mig på røven :o Det var Bamzfaren der ikke kunne holde nallerne fra Kragens Butt :lol: Efter at have udvekslet forsikringsnumre, i tilfælde af buttskade, PW'ede jeg hastigt videre og fik endda overhalet Kuldskær lige før OBBC ;)

Dagens træning var ganske god og benene blev ristet godt igennem. De blev rigtig godt zappet og tilsidst var der ikke det store at køre med. Lægtræningen var desværre ærwelig :angry: Grundet to strategisk placerede vabler, var højre fod næsten sat ud af spillet og det spillede minus :( Fremmødet idag var ellers ret godt, så kæwen fik også lidt at lave.

Dagens tal; Ben, læg & undergunz:

Legextensions:

190x19

210x16

230x12

250x10

Den brændte sat'me godt :devil:

Unilateral seated legpress:

190x28

230x19

250x15

250x10

Færdig efter 3 sæt, men tog et til alligevel. Det var ellers meningen at jeg ville lave lunges, men jeg kunne ikke støtte ordentligt på min vabelbefængte fod :angry:

Seated legcurls:

150x20

170x13

190x7

190x7

Adios hjul :wave:

Seated calfraises:

70x15

70x15

80x10

80x12

Umuligt at køre ordentligt pga foden :(

Hacksquat calfraises:

20pladerx15

20pladerx15

20pladerx15

20pladerx15

Skodfod <_<

Barbell holds:

3 sæt á 140kg.

Angel crunches:

15

7 med modstand

7 med modstand

Jeps, så fik jeg også trænet lidt mave.

Cardio & Posering:

Morgencardio: 50 minutter med 22½kg i rygsækken.

Træningscardio: ca 22 minutter til træning og ca 30 minutter hjem med ca 8-10kg i rygsækken.

Posering: 3 gange det sædvanlige efter træning samt 5 gange friprogram

Link to comment
Share on other sites

Det ser fame godt ud Craw ! - der er virkelig sket noget sammelignet med samme tid før sidste DM :o

Pecs og wheels træder virkelig i karakter - og så har du altså fået en ond bredde !

Du blev snydt voldsomt ved sidste DM, og med den fremgang du har haft - så vil jeg simpelthen æde min gamle hat på at du skal befinde dig på een af trappestigerne i år (mit bud er stadig den i midten ) !

respekt min ven !

Link to comment
Share on other sites

...og jeg tilslutter mig doktorens udsagn. Det ser max leee'dt ud med extra overskuuu' og hvad der ellers findes af synonymer for det. Flot stykke arbejde og respekt for din indsats og dedikation!! Glæder mig til at se det færdige resultat d. 23 ;)

Edited by Krea
Link to comment
Share on other sites

Ja, du ved vist efterhånden, at jeg er vild med dine abs. :drool: :rolleyes: Og de bliver bare bedre og bedre! :4thumbup: Og resten ser sgu også virkelig godt ud - som mange af de andre siger - især pecs og hestesko. :4flex: :devil:

Der er dog én ting, der undrer mig... :unsure: Jeg ville have troet, at linsen ville være helt dugget til, når det nu var Englen, der var fotograf. :icecream:

Link to comment
Share on other sites

Tror du ikke bare kalvene skal have nogen flere tæsk i stedet for det der højrep-udholdenhedstræning :lol:

Hvis man ser på din træning, så træner du ofte med lave reps i "dine stærke muskelgrupper", som lats, bryst og ben, mens du i læg og biceps ofte træner med højere reps.

Ian King har nogle generelle retningslinjer for hypertrophy - jo længere tid man har trænet, jo bedre vokser man ofte på lavere reps

Fx. 0-2 års træning: 10-15 reps

3-6 års træning: 8-12 reps

6-10 års træning: 6-10 reps

10+ års træning: 4-8 reps

Han ser overstående som en af årsagerne til at folk har sværere og sværere ved at gaine muskelmasse jo flere år de har trænet - altså fordi de træner med "for mange" reps... :)

Jeg har selv fået "ret gode gains" på biceps ved at:

1) sætte rep-antallet ned omkring 6-8 og sæt-antallet tilsvarende op

2) bruge lidt "løsere" form på de sidste reps (så det stadig kan mærkes i biceps)

3) køre mere Barbell Curl (lige stang), hvor jeg bevidst klemmer hårdere om stangen, så der hele tiden er spænding på biceps - selv med den lidt løsere form.

Program til større kalve på 3½ uger: :lol:

Gigantsæt (ingen pause mellem øvelserne)

1) Calf press på legpress maskine ("strakte ben") m. fødderne pegende udaf \ / - 6-8 reps

2) Calf press på legpress maskine ("strakte ben") m. fødderne pegende indaf / \ - 6-8 reps

3) Calf press på legpress maskine (45 graders knæbøjning) m. fødderne ligeud - 6-8 reps

4) Standing calf raise ("strakte ben") - 6-8 reps

Der køres tre sæt af overstående.

Frekvens 2-3 gange/uge

Hvis ovenstående ikke giver mindst 2 cm pr. læg inden DM, så udnyt vores 100 % tilfredshedsgaranti og få pengene tilbage uden spørgsmål :lol:

Hvad ellers med at smide en ekstra dag på, hvor du kun kører kalve og biceps, så du ikke altid lægger dem sidst i programet, hvor man/nogen ofte har en tendens til blot at skulle have det overstået? :devil:

Nå, der er vidst ingen grund til, at jeg giver champen gode råd

:blahblah:

Bliver spændende at se de nye kropsmål sammenlignet med dem fra sidste år...

Edited by Mr. Fitness
Link to comment
Share on other sites

Everlast>

Det ser fame godt ud Craw ! - der er virkelig sket noget sammelignet med samme tid før sidste DM 

Pecs og wheels træder virkelig i karakter - og så har du altså fået en ond bredde !

Du blev snydt voldsomt ved sidste DM, og med den fremgang du har haft - så vil jeg simpelthen æde min gamle hat på at du skal befinde dig på een af trappestigerne i år (mit bud er stadig den i midten ) !

respekt min ven !

Takker :) Man ved dog aldrig med de her dommere :lol: Da -90kg klassen plejer at være både stor og lee', var mit oprindelige mål for iår at komme i finalen. Især fordi jeg kun ville bruge dette år til at blive bedre til at time carbup osv. Men nu hvor vi kun er 5, må jeg vel revidere målet til top 3 :o Hvilken placering det bliver afhænger af så mange ting, og det er umuligt at vide hvem konkurrenterne bliver og hvilken form de stiller i, så jeg gør det bare så godt jeg kan, og så må vi se hvad der sker :) :wave:

Dr Pat & Krøya> Taktak :) Og vi ses d.23 :wave:

Hoos> Thx :) Jeg ved ikke om linsen duggede, men hun tog hvertfald så mange billeder at hun nær havde brændt mig helt aw :lol:

Mr Fitness>

Jeg har faktisk planer om at lave en smule færre reps i kalve, men det er en smule svært, da jeg synes jeg let kommer til at "miste" følingen med dem og fordi det udelukker nogle øvelser. Men planen fremover bliver at køre en volumen-dag med høj-ish volumen og medium-høje reps og så en anden dag med lavere volumen og høj intensitet. Programmet er sakset fra Charles Poliquin og det bliver prøvekørt i den kommende træningsuge :) Det minder en smule om dit 3 ugersprogram, så jeg napper det istedet for :bblush: Men tak for det :D

I biceps har jeg to træningsdage, hvor den ene ligger på 10-12 reps og den anden på 6-10. Hvis jeg tager to dage på lavreps, begynder jeg at blive svagere og ringere, så det er ikke vejen frem for mig :( Mine gunz er dog vokset med 2cm siden sidst, så helt galt er det dog ikke :lol: 2cm om året er fint nok :lol: Så nærmer de sig de 50cm om nogle år :tongue: Nu hvor mine brachialis-skader er næsten væk, burde det også kunne lade sig gøre at øge i biceps, når DM og diæt er overstået :wave:

Link to comment
Share on other sites

Ja med 50 cm's gunz og Poliquins viden tror jeg bare jeg holder mine tips for mig selv :4goodbye: :lol: :lol:

Men hvis du har nogle hemmelige rusiske tips/programmer, der kan give lidt masse til pecs n´delts må du meget gerne poste dem (evt. en PM). Gerne et program du selv har haft gode gains på... Jeg mangler et par kilo i dette område :thumb_down:

Link to comment
Share on other sites

Ja med 50 cm's gunz og Poliquins viden tror jeg bare jeg holder mine tips for mig selv :4goodbye: :lol: :lol:

Men hvis du har nogle hemmelige rusiske tips/programmer, der kan give lidt masse til pecs n´delts må du meget gerne poste dem (evt. en PM). Gerne et program du selv har haft gode gains på... Jeg mangler et par kilo i dette område :thumb_down:

:lol:

Det program jeg har haft bedst udbytte af rent patmæssigt, har helt klart været Sheiko. Snakker vi styrke, vil jeg nok hælde lidt mere til Hepburn, men det er ikke den store forskel (Hepburn består af 5x1 rep på dagsform efterfulgt af 5x5 med 30kg mindre på stangen). Mht. skuldre, så er jeg måske ikke den bedste at spørge, da det er en ret nem muskelgruppe for mig :) Jeg laver 4 øvelser om ugen fordelt på to pas med to øvelser. Det ene pas er højrep dvs. 10+ reps mens det andet er lavrep 5-8 reps. To af øvelserne er presøvelser (1 frivægt & 1 maskinøvelse), en gang side laterals og så reverse upright rows til bagsiden. På lavrep dagen er det typisk 5 sæt dumbbellpress og 3-4 sæt reverse upright rows, mens det er 4 sæt side laterals og 4 sæt maskin skulderpres på højrepdagen. Rimelig ufancy, men det fungerer fint nok :wave:

Cardio & Posering:

Efter bentræningen igår, var begge ture tunge og nasty i det :dead: Men så kan man hvertfald mærke at det virker :lol: Ellers er det ret utroligt som benene er væskede efter en omgang benarbejde :blink: Væskeballoner siger jeg :thumb_down: :angry:

Morgencardio: 50 minutter med 22½kg i rygsækken.

Eftermiddagscardio: 50 minutter med 22½kg i rygsækken.

Posering: 3 gange det sædvanlige og 6 gange friprogram.

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the evil russian 10 pound a week lean gain program...

Mere styrke med Hepburn...hmm...styrke hvad i alverden skal vi med det - det er der jo alligevel ikke nogen der kan se, nej masse er det eneste, der tæller... :tongue:

Ja men hvis sheiko giver så gode pecs :tongue: , så må jeg vel hellere komme igang (også cool med alle de basisøvelser). Resten af kroppen tager jo tydeligvis heller ikke skade af det, specielt ikke med din bodybulding-version. Jeg fyrer lige en række spørgsmål af...

1) Crawdaddy-bodybuilding-versionen af Sheiko ser ret fornuftig ud. Du har ikke en overskuelig opstilling over det program du anvendte, altså med de øvelser du tilførte? Eller skal jeg selv til at være kreativ?

2) Hvor lang (kort) pause holder du mellem de enkelte sæt, når du fx kører 10 sæt bænkpres med meget submaksimale vægte?

Angående din kommende optræden i Herning:

Hvor mange går videre fra forbedømmelsen i din klasse? Er der overhovedet forbedømmelse? Indgår jeres "frie rutine" i forbedømmelsen? Med andre ord - går man glip af noget ved kun at komme til forbedømmelsen og ikke selve finalen (udover at man ikke kommer til at se dig stå på det øverste trin :devil: )?

Link to comment
Share on other sites

Det ser fandeme god ud kragefar!!!!

Sad lige og kigge på billederne fra sidste år og stødte på en indlæg fra jsc der opsummerer sidste års gode/svage punkter:

På billederne ses det, at du har LANGT de mest æstetiske linier, specielt i overkroppen, så hvis du kunne addere noget masse kan jeg ikke se, at du ikke skulle kunne vinde.

Når det så er sagt, mangler du specifikt: Arme, fra top til bund; skuldre, specielt på sidehovedet, og du mangler fej eller "sweep" på låret, dvs mere masse på vastus lateralis. Alle kan altid bruge noget mere læg, også.

Når man så gennemår listen syntes jeg at der frmtræder et tydeligt billede:

Arme - er blevet 2 cm større

Skuldre - er nu, i mine øjne, din største force ved overkroppen (sammen med ryggen).

Låret - manglede sweep, men har nu lige så meget sweep som Skipper Skræks underarme :w00t:.

Summa summarum:

Det ser ikke bare godt ud, men RIGTIG godt ud!!! :respekt:

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

1) Crawdaddy-bodybuilding-versionen af Sheiko ser ret fornuftig ud. Du har ikke en overskuelig opstilling over det program du anvendte, altså med de øvelser du tilførte? Eller skal jeg selv til at være kreativ?

2) Hvor lang (kort) pause holder du mellem de enkelte sæt, når du fx kører 10 sæt bænkpres med meget submaksimale vægte?

Angående din kommende optræden i Herning:

Hvor mange går videre fra forbedømmelsen i din klasse? Er der overhovedet forbedømmelse? Indgår jeres "frie rutine" i forbedømmelsen? Med andre ord - går man glip af noget ved kun at komme til forbedømmelsen og ikke selve finalen (udover at man ikke kommer til at se dig stå på det øverste trin :devil: )?

Styrke? :lol:

1) Jeg har det desværre ikke digitalt, da jeg ikke gad at bøvle med regnearket. Men i bund og grund placerede jeg bare de øvelser jeg gerne ville have med på dage, hvor jeg ville kunne overkomme det og så tilføjede en dag 4 om lørdagen til opsamlingstræning.

2) Tilsidst kørte jeg rimelig korte pauser på omkring de 30-45 sekunder. Sålænge den er let, er det ikke noget problem :)

ang. forbedømmelser, så går alle fra -87½kg videre til finalen. Vores frie runde er med og det eneste man ikke får med til forbedømmelserne er selve placeringerne. Til gengæld får man alle sammenligninger, og så plejer man at kunne udlede placeringerne nogenlunde præcist :) :wave:

Density> Jeg tror sidste bentræning ender med at være søndag eller mandag før DM. Sidste gang lå den om fredagen 8 dage før, og mine ben endte med at føles slatne og flade :( Så jeg vil egentlig hellere have den så tæt på som muligt uden at få væskeproblemet. Lige nu lader mine ben til at se ok ud ca 3-4 dage efter en bentræning, så det bliver noget i den stil :)

Saintpauli> Tak skal du have :D Jeg synes også at ben og skuldre er kommet godt med, samt triceps. Nu mangler læggen bare at blive bedre og så 3-4cm mere på gunz ;) :lol: Gunz KAN ikke blive for store :lol: Ses backstage :wave:

Link to comment
Share on other sites

ang. forbedømmelser, så går alle fra -87½kg videre til finalen. Vores frie runde er med og det eneste man ikke får med til forbedømmelserne er selve placeringerne. Til gengæld får man alle sammenligninger, og så plejer man at kunne udlede placeringerne nogenlunde præcist 

Kanon... så må man nok hellere besøge billetpusheren :wave:

Link to comment
Share on other sites

Mr Fitness> ;) :wave:

Gobot> Det er en lidt længere udredning. Den er et sted i loggen omkring et par måneder tilbage, men den er ret ufancy. ca 4300kcal, fordeling på ca P.30% K.55%, F.15%.

6 Split; Uge 3, dag 1 (Onsdag):

En lidt blandet fornøjelse. Første halvdel var en højrep rygtræning, som var en smule kedelig, mens anden halvdel var en tungere gang gunz, som var meget sjovere ;) Ryggen kunne da godt lide de høje reps, men jeg syntes at øvelserne var noget kedelige. Næste gang tror jeg at jeg snupper nogle flere frivægtsøvelser og laver dem højrepstil istedet for at bruge maskiner så meget.

Guntræningen var iorden og der kom godt pump i gunz'ne. Fremmødet var også godt, og jeg fik lejlighed til at se Bamzfaren elastikrykke 300kg fra gulvet uden de store problemer :o Så begynder man at glæde sig lidt til at kunne træne lidt tungere igen ;)

Dagens tal; Ryg, Biceps, underarme:

Assisted pullups:

-15x22

-15x18

-15x17

-15x17

Den er blevet så nem, at jeg tror at jeg snupper frivægtsversionen næste gang og så bruger vægt på mine lavrepdage.

Iso-rows:

60x13

60x15

70x11

70x11

Udemærket vel, men lidt en utilfredsstillende fornemmelse <_<

Stiffarmed pulldown:

45x20

60x15

70x11

70x11

Tjoh, ved ikke rigtig hvad jeg synes om den her :confused:

Behind the back Shrrruuugggs:

130x14

130x13

130x16

Betydeligt sværere end foran, men om den er bedre må vise sig.

Short bar BB.curls:

Stang+40x6

Stang+40x6

Stang+40x6

Stang+40x6

Stang+40x6

Udemærket, sålænge jeg bruge widegrip. Med smalt greb sidder den lige i delten :thumb_down:

Standing dumbbellcurls:

Opv. 25x8

27½x5

27½x5

27½x6

27½x6

Min gamle skade i venstre skulder generer en smule med mindre jeg curler en smule ind foran kroppem <_<

Incline Hammercurls:

22½x8

22½x8

22½x8

Så var der lukket for hanerne :dead:

Cardio & Posering:

Morgencardio: 50 minutter med 22½kg i rygsækken.

Træningscardio: ca 22 minutter til træning og ca 30 minutter hjem med ca 5kg i rygsækken.

Posering: 3 gange det sædvanlige efter træning samt 6 gange friprogram.

Link to comment
Share on other sites

Hehe, hvis man nu endelig skal kritisere, synes jeg også sagtens du kunne bruge noget mere masse på pecs... Især den øverste del.. Sådan et par pecs som Conscience har kunne satme se cool ud på dig :devil:

Men store pecs er jo desværre ikke noget der hænger på træerne <_<

Edited by PlayboY
Link to comment
Share on other sites

Hehe, hvis man nu endelig skal kritisere, synes jeg også sagtens du kunne bruge noget mere masse på pecs... Især den øverste del.. Sådan et par pecs som Conscience har kunne satme se cool ud på dig :devil:

Men store pecs er jo desværre ikke noget der hænger på træerne <_<

:blink::blink::unsure:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share