Crawdaddy


Crawdaddy
 Share

Recommended Posts

Ser for ondt ud Craw - jeg kan næsten ikke lade være med at tænke på en diskussion der var for noget tid siden omkring det at været hugget kontra bulk, den diskussion må forhåbentlig forstumme nu :)

Giv den gas, og knæk og bræk ! - og ja, næste år er der god mulighed for at vi ses backstage :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:crybaby:

Jeg ville så gerne se, når Kragens cåååååt, hårdtflexede maaa', får publikum til at falde af stolene :please:

Men desværre... :dry::sorry:

Ihvert fald held og lykke, big guy! Du er maaaaax leeee' :1356: :partytime2::dumbbell_lift:

Efter at have set billederne fra sidste år, bliver jeg meget overrasket hvis du ikke kommer hjem med 1. præmien :icecream:

Link to comment
Share on other sites

Symmetrisk som ind i h...... :4thumbup:

Hvis formen bliver endnu vildere inden på lørdag, så flygter konkurrenterne fra scenen!!!

Helt utrolig fremgang fra sidste år, især pecs er blevet voldsomme. :devil:

Bliver cool at se the "monster in action" på lørdag!!

Held og lykke holder ikke i denne sammenhæng :wink: . Det har ikke intet med held at gøre. Du har gjort dit hjemmearbejde 100 % optimalt. Imponerende - kan ikke gøres bedre :devil:

I stedet for et held og lykke herfra får du et "Let the eyes of the judges be open. They can't be wrong twice! :4smartass:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har jack-shit forstand på BB, men det der ser vildt ud, og jeg kender dedikation når jeg ser det!! Respekt for din imponerende indsats - og som før nævnt - med en negativ off-season dopingprøve! :4thumbup:

Good luck...

Link to comment
Share on other sites

Jenslyn & Big Red Machine> Takker for det :)

Idag er der så røget kylling, kartofler, solsikkekerner, banan og riskager ned og det er ikke helt tosset

Nej vel :cooldance: Tænk jeg syntes også bare at det smagte skøøøøønt med kylling og kartofler og nødder selvom kl var 07.00 i morges :4thumbup: Og riskager og bananer :blush: Nam nam...

Held og lykke i morgen :pumpin: Jeg ser frem til vi skal mødes og guffe en masse mad bagefter :4mewantfood: Jeg tager jo nok et forspring sammen med kæresten din :blush: Du ved lidt Skildpadder og så´en :innocent:

<{POST_SNAPBACK}>

Skildpadderne må i gerne beholde for jer selv :tongue: Dem er jeg ikke lige så vild med, men noget rigtig mad ville være lige i øjet oven på al det smagsløse kylling og kartofler :4mewantfood: Kun riskagerne med bananer er værd at skrive hjem om :4thumbup: Ses imorgen :smile:

MaxP> Thx :smile:

Rasmus G, Moos, Everlast, Blackmoore, DocH, Big J, Mås, Zoa, Rommel, DBM, Maaa, Krøya, Grinder, Glud, Lagoon, Granhof, Svensker, Don Niklas :4thumbup: Jeg ville gerne skrive noget lidt mere fyldestgørende, men jeg må nok indrømme at jeg er ved at være en smule awbrændt i kasketten lige nu og trænger til noget :sleeping: Men lad mig, over en kam, sige at jeg er meget glad for den gode opbakning der har været i min log :4thumbup: Jeg ser frem til at hilse på dem af jer, som kommer på lørdag, og til dem som ikke kan komme, skal der nok komme både billeder og video op, så snart vi lige finder lidt tid til at få det sat op, klippet og smidt på nettet :smile: Endnu en gang tak, og nu er det tid til noget :sleeping: så alle carbsne kan suges op af kadaveret og levere en bedre form i morgen og endnu bedre på lørdag :devil::smile:

Link to comment
Share on other sites

Rasmus G, Moos, Everlast, Blackmoore, DocH, Big J, Mås, Zoa, Rommel, DBM, Maaa, Krøya, Grinder, Glud, Lagoon, Granhof, Svensker, Don Niklas :4thumbup: Jeg ville gerne skrive noget lidt mere fyldestgørende, men jeg må nok indrømme at jeg er ved at være en smule awbrændt i kasketten lige nu og trænger til noget :sleeping: Men lad mig, over en kam, sige at jeg er meget glad for den gode opbakning der har været i min log :4thumbup: Jeg ser frem til at hilse på dem af jer, som kommer på lørdag, og til dem som ikke kan komme, skal der nok komme både billeder og video op, så snart vi lige finder lidt tid til at få det sat op, klippet og smidt på nettet :smile: Endnu en gang tak, og nu er det tid til noget :sleeping: så alle carbsne kan suges op af kadaveret og levere en bedre form i morgen og endnu bedre på lørdag :devil:  :smile:

<{POST_SNAPBACK}>

Sagde du brændt aw? :wink::bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Er efterhånden bange for at "svine" for meget i din log :blush: , men man kan jo ikke sige det nok gange. Din dedikation, samt din måde at nå målet på, imponerer mig ud over alle grænser :wink:

Held & lykke kan heller ikke siges nok gange.

Man høster som man sår, og jeg tror du høster stort denne gang kragefar :4thumbup:

Vi ses i Herning, måske fredag?

Billederne, ja de taler vist for sig selv :bowdown::clap:

Link to comment
Share on other sites

Lidt godt herfra :wub:

<{POST_SNAPBACK}>

Damn, dine delts ser onde ud på det billede!! :freaked: :dropjaw: :devil:

Og som altid - fantastiske pecs, triceps, og ikke mindst aaaaabs. :bowdown: :4mewantfood: :blush:

Held og lykke lørdag. :4thumbup:

Glæder mig ekstra meget til pics + video, når jeg nu desværre ikke selv kan være der til at bakke jer allesammen op. :unhappy:

Link to comment
Share on other sites

Guest PlayboY

Ja for satan, det ser den undelyme godt ud :king:

Og nu kan der vist ikke debateres mere om, hvor meget et godt cut har at sige.. Jeg synes dine pecs så små ud på dine bulkede billeder, men de fremtræder jo dobbelt så store efter du er blevet cut :blink:

Link to comment
Share on other sites

Hej Christian.

Har lige set dine seneste billeder, der er jo aaaalt for way out nasty! Kan sgu ikke se hvilken kropdel, der halter bagefter. Det hele ser jo fuldstændig vanvittigt ud :4thumbup: :devil: :4thumbup: :devil: :4thumbup:

dine pecs er stadig alt for vilde, men det var de jo også til sidste DM, men tricep ser ud til at være blevet forbedret en del, og ben træningen har virkeligt sat sit præg. damn de stænger!! :w00t: :4thumbup:

Og som du selv siger, det ser bare endnu vildere ud, nu hvor du har det ondeste cut! :devil:

Dig og din bedre halvdel ønskes alt hel og lykke imorgen til konkurrencen, og krydser alt hvad der kan krydses for, at du hiver metallet, gerne af den gyldne slags, med hjem. Og vind da også lige pokalen for bedste poserer igen - det ku være for vildt! :4thumbup:

Men det jeg tænker mest over, er hvad der ligger bag denne dag imorgen - "all out nasty consistency" i din træning, diæt og livsstil! Du er indbegrebet af en ægte BB'er! :bowdown::bowdown:

Men alt held og lykkes herfra, selvom jeg ved du nok skal klare dig fremragende på scenen imorgen :wave:

ps. og få så taget nogle backstage pics, af de fitness chicks der garanteret render rundt ude bagved :4thumbup:

Edited by JessPedersen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share