jarvig13 - 2003


jarvig13
 Share

Recommended Posts

  • Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

OK - lille uddybning.

Lad mig slå fast at jeg elsker at træne - og at når jeg er kommet ud af (trænings-)rytmen, så kan ikke 10 vilde heste trække mig til træning. Kald det vanemenneske.

Selvom jeg virkelig elsker at træne og motionere generelt, så må jeg dog indrømme, at det ikke har topprioritet i mit liv. Griber andre ting i mit liv, er det oftest træningen der ryger først.

Nu er jeg jo ikke et menneske der er specielt hemmelighedsfuld med sit liv. Hvorfor skulle man egentlig også være det? Så længe man ikke gør andre noget ondt, så er der da intet i ens liv, som ikke alle kan tåle at høre, hvis det skulle komme dertil.

Så jeg har da ingen problemer med at fortælle at 2003 var et af de år der gerne måtte rives ud af kalenderen. Ligesom 2002. Nå ja, for at være ærlig så har 1972-2001 nu heller ikke været noget at skrive hjem om. :devil: :lol:

Året har været præget af

- bekymringer om min syge mor - der dog er i bedring nu. :)

- de evindelige ikke-eksisterende-kæreste sorger (vigtigt hvor bindestregerne er :D )

- udsædvanligt hårdt år på jobbet (ja, det kan faktisk godt lade sig gøre at være kommunalt ansat og alligevel have travlt :tongue: )

- et voldsomt slidsomt år for familien generelt set

- en relativ stor "uro" i vennekredsen (vi er jo færdige eller ved at være færdige uddannelserne - og så vendes hverdagen jo op og ned for de fleste - og andre tager til udlandet for at arbejde osv. osv)

- mit genrelle "tungsind" der har fået masser af næring i år <_<

Således har træning i længere og ubrudte perioder næsten været umulige for mig.

Årests største skuffelse - træningsmæssigt set - var min diæt. Den gik forrygende og der var total styr over diæten og motionen. Så bliver man syg midt i det hele. Ligger brak i næsten to uger. Og efter dette gik der næsten en måned, hvor jeg bare havde nul energi til motion. Og vupti 1½ måned røget. I samme periode nogen af de lidt større rystelser i løbet af året => alkoholforbruget langt større end tilladeligt => motion nedaf, vægt opaf. :angry:

Nå, men jeg har taget 5 kg på siden diæten. Så nu er det jo bare at starte forfra.

Skal lige have den sidste motivation hentet frem fra kælderen af - og så kommer der igen til at ske noget i loggen. :)

Håber det hjalp på foratåelsen. ;)

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Velkommen tilbage champ. :)

Lyder som om du har haft det knapt så sjovt :( Må se fremad, selv om det er nemt at skrive.

Træningsmæssigt trænger du da vist til et mål. Og noget overskueligt. Hva med at gennemføre en Sheiko CMS cyklus som en start? Du skal kun træne ca 2-2 1/2 time fire gange ugentligt, og du er ikke til andet end at sove når du kommer hjem, så man behøver ikke bekymre sig om sociale interaktioner. Det er ikke fordi man er socialt set uattraktiv, elller ikke kan tage sig sammen-man KAN ikke.

Skulle være til at gennemføre..

Ellers skulle du tage et godt kig på den rutine du postede i 6-øvelsen tråden. Hva med at tage et helt abbreveret træningsprogram på en 2-4 øvelser, og så træne det eksklusiv i nogle måneder. 30 min i centret og så ud. Får du efterhånden lyst til at addere træningsøvelser er det vel bare et sundhedstegn og så er det bare at go with the flow..

Bedste Hilsner

Jacob :)

Link to comment
Share on other sites

Hej Jarvig.

Det hér omkring brudt træningsrytme, og det efterfølgende hyr med at komme igang igen, kender jeg kun alt for godt fra mig selv. Jeg elsker også at træne. Både aktiviteten i sig selv og selvfølgelig det velbefindende det medfører. Jeg får et kolosalt kick ud af en god træningsdag hvor man lige kan løfte lidt mere end sidst, eller lige få en rep mere.

Når det så er sagt er jeg jo også temmelig mageligt anlagt :bblush: og det er også ret svært for mig at komme ned og træne, når der bare er gået eksempelvis 4-5 dage siden sidst. Jeg kom da også til at tage midst dobbelt SD i sommer <_< Det er til stadighed gåde for mig, hvorfor det kan være så forbandet svært at gøre noget man i virkeligheden holder så meget af, og som vitterligt betyder så meget for én.

Det er så også den væsentligste grund til, at jeg påbegyndte en log hér på MOL. Så lov mig at I vil holde mig i ørene og losse mig bagi når det kræves :)

Jeg håber du kan få sat træningslavinen igang, så skal den nok rulle af sig selv.

Med venlig hilsen

clayman

Link to comment
Share on other sites

Hey J, godt at se du leder efter motivationen, jeg er sikker på du nok skal finder den.

Ellers findes der andre måder at motivere sig selv på.

En sok overhældt med lidt proteinshake, gemt af vejen i en tupperware bøtte en 14 dages tid, og du har et aggregat der helt sikkert "makes you tick" :devil:

På med vanten J - jeg er næsten sikker på du får det bedre når du kommer i gang, det gør man næsten altid, fordi man kobler fra mentalt, mens man træner.

Kroppen er vores alter :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Hej Jan

Jeg kan jo følge dig langt hen af vejen - kender de følelser så godt!

Træning er for mig en af de bedste kure mod det tungsind - men jeg ved hvor svært det kan være at tage sig sammen. Hvis jeg ikke lige havde mindre en 500 m til centeret - og hvis jeg ikke jævnligt lavede aftaler med de andre MOL folk der træner der - så ved jeg heller ikke hvor jeg ville havet været!

De bedste ønsker her fra - håber og tror du kommer op på hæsten igen!

:) Arne

Link to comment
Share on other sites

jsc ->

Nej ingen SL. Jeg tager endnu engang mit fine fundament BB-program, der virker udemærket.

clayman -> Ja, det lyder meget som mig. Hold mig i ørene. ;)

Nexus -> Jo, det er rigtigt. Jeg har det næsten altid godt når jeg træner. Jeg må se at kommer igang igen.

Arne -> Hæ, Arne, på mange måder er vi næsten ens. Største forskel: Når tingene går dig imod kæmper du endnu mere med tæningen. Når tingene går imod gider jeg ingenting. :angry:

pyt -> Nej, jeg synes slet ikke mit ambitionsniveau er "overvurderet". Basicly hedder det bare. Ned i vægt, beholde muskelmasse og være rimeligt i motion.

Indtil begyndelsen af september holdt dette fint. Nu må jeg bare starte forfra. :( B)

Plan:

Det er simpelt. Ned i vægt, træne mit fundament BB-program og få gået nogen lange ture hver dag.

December: Jeg vil tage mine julefrokoster og dagene lige omkring jul uden anger. Men resten af december skal være streng diæt omkring 4.000 kj i underskud.

Hermed skulle december gerne ende med minus 1-2 kg på kontoen eller i hvert fald status quo fra nu.

2004: Herefter er det over til det seriøse. Vil følge samme plan som jeg holdt omkring august.

Med en vægt på lige ved 88 kg nu er der lang vej. Vi taler om 11-13 kg der skal tabes. Med et vægttab på ca. 1 kg om ugen vil det sige 11-13 uger. Med andre ord: Indtil ca. 1. april er det hårde tider. Men sådan m´å det være. Som sagt store eksistentielle problemer => masser af alkohol => vægtstigning => det må man bøde for senere.

Starter i morgen med diæten. Samtidigt vil jeg starte min gårture i det små. Fra på mandag 8 dage starter jeg så med ST'en.

Glæder mig allerede. :)

Link to comment
Share on other sites

Fist -> "Cutte i december" er måske lige at tage munden for fuld. :D Men mild diæt på "hverdagene" burde være muligt.

Diæt igår: <_< Lidt skidt. Synes også jeg stadig er ret presset på arbejdet = arbejder længe, så det er svært at holde sin kostplan (specielt at få spist jævnligt).

Gåtur:

Distance: ca. 6 km

Tid: ca. 1.05

Har altså ikke samme krudt i benene som for 3 måneder siden. Men det kommer der :devil: bare vendt til om en måned. :devil::devil:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share