Clark Kent


Clark Kent
 Share

Recommended Posts

Explain Ze joke?

Arne og hans bolcher. Hver gang, som i hver eneste gang, han byder, bliver det fulgt af en bemærkning om, at "det giver lige lidt luft".

Mht. historierne må man sige, at det stadig kan komme bag på mig, hvad man oplever deroppe. I dag vendte en anden gammel kending tilbage, nemlig somalieren, som messer ganske højlydt, mens han curler (til det politisk korrekte politi vil jeg understrege, at jeg godt kan se, at historien ikke står og falder med hans nationalitet, men jeg håber, at det indirekte fremgår, at jeg ikke fatter en kæft af, hvad han siger). Han kørte vel 10-11 sæt DB Curls, og så spiste han nogle kiks. BB!1!!

Træningen i dag blev noget helt andet, end jeg havde forestillet mig, da jeg pakkede tasken i morges. Da var planen stadig at køre ryg og baglår, men i løbet af dagen begyndte pesten i armen at røre på sig i skulderenden. Det gjorde mig så ærgerlig, at jeg lod det gå ud over benene, og hoppede med på Pedros bentræning; primært pga. den meget yndige pige, som kørte alskens øvelser foran squat-racket :smile: Jeg havde kun pakket FiveFingers og et enkelt knæbind, men det gik udmærket. Jeg var lidt øm efter gårsdagens squat, men den ømhed blev hurtigt overdøvet af min gispen efter vejret, pga. de korte pauser. Desuden gik jeg med ned i alle Pedros squat-sæt, så man må sige, at jeg fik taget godt fat om et ordentligt patværk i dag... Nice.

Squat:

10 @ 50

10 @ 80

3 x 8 @ 110

4 @ 130 - her ville vægtløfterskoene have været et noget bedre valg :crazy:

Hack Squat:

2 x 18 @ 40

3 x 15 @ 40

Benpres:

15 @ 120

2 x 20 @ 120

2 x 15 @ 120 - alle sæt uden lock out og meget langsomme. Hold nu kæft, hvor det brændte!

Bum. Det var overstået på 45 min., så pauserne var ikke lange. Bagefter kørte jeg noget let ryg, blot for at konstatere, at skulderen ganske rigtigt teede sig.

I morgen skal jeg vist squatte igen, men denne gang ikke så tungt :smile:

Link to comment
Share on other sites

Jeg burde i øvrigt investere i nogle eukalyptusbolcher, og dele ud af dem i The Gym. Bare lige så folk kan få noget luft.

Bare du ikke udleverer nogle til Spøer når han er forbi - han har masser luft i maven i forvejen!

Link to comment
Share on other sites

Kan man overhovedet stole på en mand, hvis prutter ikke lugter? :4disguise:

Meget hyggelig træning i dag med masser af underholdning!

Jeg havde stillet mig til rådighed som vikarierende Strenght and Conditioning CoachTM for min kusine, så jeg havde et ganske beskedent program til mig selv. Benene var og er desuden ganske mærkede af to dages bentræning :crazy:

Der var mange af de gamle gutter til stede, så tonen var rå, men hård. Pludselig fik jeg øje på Klaus i en anden tank top, end han plejer!? Jeg spurgte ham selvfølgelig, hvad der var sket, og han forklarede, at den anden var slidt op. Ferien har vist gjort ham godt, for jeg forstod faktisk ret meget af, hvad han sagde. Senere uddybede han over for min kusine, at den sorte tank top var slidt op lige under brystmusklerne, for "det er jo der vægtstangen altid lander, når man træner!"... Lidt efter skulle Klaus køre en single i Seated DB Clean CurlsTM , lige som vi stod ved siden af ham. Jeg sagde til min kusine, at nu skulle hun se en rigtig fullbody-øvelse, og Klaus blev rigtig glad for opmærksomheden. Han har godt nok holdt 1½ måneds pause, så han var lidt ude af form, men han skulle da alligevel have en single med hver arm med 40,6 kg. De kom da også op, da han havde fået dem godt i sving, så han var helt i hopla.

Senere kørte vi Glute Ham Raises, Atlas StyleTM, og det trak i den grad publikum. Pludselig skulle flere af de gamle gutter, bl.a. Henrik fra Forsvaret, også prøve, og til sidst stod vi 14 mennesker omkring den siddende lægpres, for at se Klaus prøve :laugh: Han låste knæet i 90 grader, og satte panden i bænken foran... Det var fand'me sjov.

Der var også veltrænede unge damer til stede (også ud over min kusine), som kørte squat og sager, og var fascinerede af GHR'ene.

Torben fortalte glad om de tre damer, som han pt. ser. De to i 30'erne er jo rene partypiger, så der er rene linier, mens hende på 42 er lidt mere kompliceret... Kæft, han er en player :4thumbup:

Nå, jeg kørte nogle siddende legcurls, nogle GHR,AS, og nogle Good Mornings, og hyggede mig gevaldigt!

Link to comment
Share on other sites

Jeg fatter ikke noget, så for en sikkerheds skyld: I er alle nogle idioter!

ØmmeBenMandsTræning i dag aka. Sovsløs i Seattle

Benene var ret ømme i dag. Det må være af at sidde og vente på en ny vaskemaskine i går; de skulle komme mellem 10 og 14, så de kom kl. 15.15. Heldigvis havde vores ene dreng kastet alt sin morgenmad op, så der var en anden fornuftig grund til at sidde hjemme.

Det var en stille og rolig træning i dag i selskab med nogle af de faste aber. Ud over disse få rå, er det ind i mellem småt med mennesker i Atlas, og det er ganske glimrende. Forsvars-Henrik aka. Tønden på Pinde syntes, at det havde været superhyggeligt, at vi alle sammen kørte Glute Ham Raises i onsdags, og mente, at vi skulle have flere af den slags sociale arrangementer. OK!... Klaus kom, lige som jeg skulle gå, og han er tydeligvis ret stolt af sin nye tank-top. Mon ikke det giver ham 5 kg. i bænken?

Front Squat:

5 x 5 @ 100 - sweet jebus, der var ikke meget sovs i benern :blink:

Benpres, et-bens, liggende, i smith:

10 @ 37 - jeg kan ikke tælle, så jeg troede, der var 57 på :unhappy:

10 @ 77

2 x 10 @ 102

2 x 8 @ 102 - nå, så var der alligevel lidt i benene, men der er højst tale om sauce.

Skrå BB pres:

4 x 10 @ 75

DB Pullovers:

3 x 10 @ 34

Decline bænkpres:

8 @ 100

6 @ 100

5 @ 100

7 @ 100 - maksimal confuzionering med små midler!

Side Laterals:

4 x 10 @ 10

Rear Laterals:

3 x 10 @ 8

Læg i benpres ss. stående læg:

25 @ 160 / 30

25 @ 160 / 30

21 @ 160 / 40

21 @ 160 / 35

Link to comment
Share on other sites

' date='22. juli 2011 - 23:46 ' timestamp='1311371193' post='1529844']

Jeg elsker den måde ordet idiot bliver brugt herinde, og det har flere gange fået mig til at indse at jeg er en idiot... hi hi & hu hu

Ja, din idiot :smile:

Er det i øvrigt værst at være en stor eller en lille idiot? Hvis man er en lille idiot, så er man ikke engang en idiot med maner.

Lørdagstræning i dag. Halvvejs gennem træningen eksploderede prol-faktoren og idiotien (altså ikke på MOL-måden)!

Pludselig var frivægtsområdet fyldt med store overkroppe, tynde ben, Shox og Gasptøj mm. 5 ud af 7 havde navn eller initialer tatoveret på halsen; de sidste to på underarmen...

Da så luksus-proletaren ankom, i skinnende nyt outfit med Burberry-polo og Loaded-shorts, og to af islændingene også kom, kunne jeg ikke klare mere.

Tillykke til Rico som bliver 28 i dag :smile:

Siddende Leg Curls:

2 x10 @ 93

Glute Ham Raises, Atlas StyleTM:

7 x 3

Elevated Glute Ham Bridges:

3 x 10 @ bw - fy for pokker :crazy:

Træk til bryst:

3 x 10 @ 65 - bredt overhåndsgreb

3 x 10 @ 65 - smalt neutralt greb

Cable Rows:

3 x 10 @ 65 - bredt neutralt greb

3 x 10 @ 65 - smalt neutralt greb

Siddende Leg Curls:

2 x 20 @ 50

I morgen træner jeg forsiden af benene sammen med Pedro. BUM!

Link to comment
Share on other sites

Bentræning med Pedro

aka.

The Pace'n Pain Protocol!

For at ryste posen med bentræning (meget), mens mit sædvanlige side-kick fjoller rundt inde i byen, har jeg hooket op med Pedro nogle uger med bentræning. Til dem, som ikke kender ham, kan jeg sige, at Pedro er 45 år og stiller op til BB-konkurrence i klassen omkring 85 kg. (aner ikke hvad klassen hedder). Han har ganske givet spist nogle heftige havregryn gennem tiden, så udgangspunktet er lidt anderledes end mit, men han er god til at motivere. Pauserne er meget korte, og består faktisk kun af dens andens sæt :crazy:

Leg Extensions:

2 x 30 @ 90 lbs.

20 @ 110 lbs

15 @ 130 lbs. -> 15 @ 90 lbs.

Hack Squat:

2 x 20 @ 30

20 @ 35

20 @ 40

Benpres:

2 x 25 @ 100

20 @ 110

10 @ 120 -> 10 @ 110 -> 10 @ 100 - argh...

Squat i smith: (I know...)

3 x 10 @ 77 - puha, så var der udsolgt i lårene.

CG bænkpres:

4 x 12 @ 70 - SpøerRange => instant growth

Siddende EZ fransk pres:

5 x 12 @ stang+15 - ren tekniktræning.

Siddende Lægpres ss. stående læg:

3 x 15 @ 40 / 3 x 25 @ bw

Høj koncentration i omklædningen af tyndfede yngre mænd med Dan Türell-skæg, grimme briller og underlige tatoveringer. Er der mon tale om nogle af de der "hipsters", og kan man i givet fald sprøjte mod sådan nogle?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share