Sign in to follow this  
Cykelmyg

Spinning og gravid?

Recommended Posts

Hej.

Jeg er bare nysgerrig om der er nogen der ved om man må spinne når man er blevet gravid? Jeg spinner normalt 4-5 gange om ugen. :bike:

Jeg har spurgt mig lidt frem i det fitness center jeg går i, men har fået lidt forskellige svar, bl.a at jeg skulle snakke med en personlig træner til 450 i timen for det spørgsmål, hmmm :blink:

På forhånd tak

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg er bare nysgerrig om der er nogen der ved om man må spinne når man er blevet gravid? Jeg spinner normalt 4-5 gange om ugen.  :bike:

Jeg har spurgt mig lidt frem i det fitness center jeg går i, men har fået lidt forskellige svar, bl.a at jeg skulle snakke med en personlig træner til 450 i timen for det spørgsmål, hmmm  :blink:

Hvad siger jordmoderen / lægen ?

Personligt tror jeg ikke moderat motion skader noget i den første halvdel af graviditeten - hvis man lytter til kroppen og tager hensyn til de nye former og indholdet ... men omvendt så er mit indtryk heller ikke at spinning er 'moderat' motion.

Edited by MadMan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja det er jo et af de skægge spørgsmål at stille til de sagkyndige, så kan man nemlig få rigtigt mange forskellige svar. Alt fra: "så længe du ikke føler ubehag" til "kun med en maxpuls på 120-130". Personligt hælder jeg til at man kan (og må) det man har lyst til, så længe man er ekstra opmærksom på hvordan kroppen reagerer. Bliver man svimmel eller får for svært ved at få vejret skal man sætte tempoet ned. Uden at have prøvet spinning vil jeg umiddelbart tro at problemet kan være at man presser sig selv til mere end man egentligt kan. Det er jo netop det gode ved det til dagligt, men det er ikke for smart når man er gravid. Men jeg vil påstå det er mere afhængigt af personen på cyklen end af selve disciplinen. Kan du eller kan du ikke styre dig og lade være med at presse til det yderste når kroppen siger fra? jeg er selv ret dårlig til det.

Jeg vil ikke umiddelbart mene at der er den store forskel på hvad man "må" træne i start og slutning af graviditet, men der er en naturlig grænse for hvad man har lyst til når man har en baby i lungerne - og den skal man respektere.

Litopsi (41 dage til termin)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this