Endorfinjunkie på genoptræning


CoqRouge
 Share

Recommended Posts

når jeg undlader æ, ø og å

:blink: Øhhhh...

Ja, ikke nu, nu sidder jeg hjemme, men jeg gør det i nogle af mine andre poster...

Men kan godt se nu at det ikke gav meget mening lige her :)

Til CoqRouge om søvn: Når jeg spurgte er det fordi det også er et af mine svage punkter. Jeg er først for nyligt begyndt på det med morgenløbeture, og sidst på dagen er jeg altså ikke meget værd, men jeg har ikke lært at gå tidligt i seng endnu. :unsure:

Jeg skal bruge ca. 7,5 time, - kan klare mig med mindre et par dage, og så indhente i weekenden. Og det kan kun lade sig gøre fordi jeg ingen børn har - endnu. :tongue:

Ligesom med kosten, så er den eneste løsning her selvdisciplin :devil:, - at sortere mindre vigtige tidssysler fra - kan ikke lige se hvad det skulle være, men noget må jo være mindre vigtigt end andet... Rengøring?

Håber du får bedre mad idag ;)

meadow

Edited by meadow
Link to comment
Share on other sites

P.S. CoqRouge, når jeg undlader æ, ø og å så er det ikke for at gøre nar

OK, det maa jeg nok indroemme, at jeg troede. No offense taken.

Med hensyn til den loenlige haab for min mad i aften har jeg ikke de stoerste forhaabninger. Jeg vil nemlig befinde mig paa et fly! Derfor slut for nu - British Airways venter ikke.

Link to comment
Share on other sites

Saa er flyet landet og jeg er klar igen. Gik i dag i mangel af forretningsaftaler amok i en forretning, der foerte produkter fra Ironmind. Fik erhvervet mig en COC3 og en Pinch Gripper med det hele. Jeg mangler ganske vist et par mm i at lukke nr. 2, men man har vel lov at haabe! Nu er det bare med at faa tingene med i naeste fly - jeg er lidt bange for, at kontrollen vil tro, at der er tale om vaaben af en eller anden art.

Fik ogsaa tid til en loebetur paa ca. 7 km. Naar jeg ofte loeber 7 km, er det fordi, at jeg mener at have konstateret, at jeg skal op paa ca. 50 km/uge for at holde vaegten. 7 x 7 = 49!

Paa det nyeste hotel er der igen nogle traeningsfaciliteter. Romaskine, 3 gode kondicykler og 2 loebebaand - men paa vaegtsiden kun nogle jammerlige multimaskiner. For saadan en som mig, der kun i absolut yderste noedstilfaelde vil traene cardio indendoers, men gerne vil flytte rundt med frie vaegte, kan indkoebschefens dispositioner godt virke lidt gaadefulde, men never mind - det er tanga'en, der taeller! For de penge, som saadan et multimonster koster, kunne man have udrustet en absolut anstaendig traeningssal med frie vaegte.

Link to comment
Share on other sites

Navne og Avatarer

I mangel af andet at skrive om end den saedvanlige loebetur har jeg filosoferet lidt over navne og avatarer. Hvad folk dog ikke finder paa! Nogle gange er det selvfoelgelig logisk, hvad meningen er, men andre gange foeler man, at man er sat uden for noget, der ville vaere vaeldig spaendende, hvis blot man hoerte til de indforstaaede.

I mit eget tilfaelde er jeg i foelge det kinesiske system foedt i Hanens Aar. Jeg tror overhovedet ikke paa astrologi og lignende - men alligevel passer de angivne karakteristika nogenlunde, og jeg foeler, at jeg paa den maade har "ret" til at bruge fjerkraeet som avatar.

Hertil kommer, at CoqRouge (roed hane) er Carl Hamiltons andet navn i Jan Guillous agentboeger, som jeg er en meget stor fan af. Blandt andet tiltaler det mig, at heltene traener haardt i boegerne, hvilket er med til at goere det hele lidt mere realistisk. I modsaetning hertil har man da vist aldrig hoert, at James Bond havde behov for at traene noget videre, vel? Naaar det hertil laegges, at den gode (fiktive!) Carl kun er nogle faa aar aeldre end jeg - ja, saa er sagen klar og valget let.

Link to comment
Share on other sites

Saa skete det igen: Fik klemt morgenloebeturen ind efter en nat med alt for lidt soevn, for meget alkohol, og ved den foelgende aftens repraesentationsforpligtigelser har historien vist sig at have til hensigt at gentage sig selv igen (Skjult citat fra Yogi Bear!)

Hvad er egentlig bedst, naar man kommer for sent i seng: At staa tidligt op uden tilstraekkeligt med hvile og snuppe sin soevngaengeragtigt langsomme morgenloebetur eller at sove en times tid laengere, vaere nogenlunde udhvilet og undvaere dagens motion?

Dagens styrketraening: COC2 - den giver sig ikke lige med det samme! det er altsaa ogsaa lidt svaert at variere traeningen, eller hvad?

Link to comment
Share on other sites

Hvad er egentlig bedst, naar man kommer for sent i seng: At staa tidligt op uden tilstraekkeligt med hvile og snuppe sin soevngaengeragtigt langsomme morgenloebetur eller at sove en times tid laengere, vaere nogenlunde udhvilet og undvaere dagens motion? 

"For sent i seng" er jo ikke et superkonkret begreb at arbejde med...

Man kan komme lidt for sent i seng, eller meget for sent i seng, og der er en hel masse andre muligheder der imellem :lol: .

Alt efter hvor for meget sent der er tale om, og hvad jeg har på programmet for den følgende dag, dvs. er der mulighed for at at indhente søvnen, skal jeg være meget "på", eller er dagens opgaver af mindre krævende art, - det er på de parametre jeg tager beslutningen om at sætte vækkeuret. For hvis det ringer, så er det bare ud af sengen! Beslutningen skal tages om aftenen :bigsmile: !

Hvis det handler om træningseffekt, altså om man vil blive bedre, så er hvile jo en uundværlig del af et træningsprogram (det står der i min løbebøger). Det kan godt være man brænder kalorier af når man dyrker motion selvom man ikke har sovet nok, men kroppen har ikke gode muligheder for at restituere og chancen for skader øges...

Så det er som mange andre ting her i livet et spørgmål om at opveje tingene mod hinanden. Personligt klarer jeg mig rigtigt dårligt uden søvn - humør og arbejdsevne, så jeg skal bare lære det der med at gå tidligt i seng. :devil: , ellers bliver det motionen jeg kommer til at gå på kompromis med.

Nu har jeg et spørgsmål om det med at løbe om morgenen: jeg har måtte skære det ned til en tur om morgenen om ugen, for jeg får ømme skinneben når jeg løber om morgenen. Og så kan jeg ikke løbe dagen efter :angry: . Hvad er dine erfaringer?

Link to comment
Share on other sites

Hej Meadow

At beslutningen skal tages om aftenen, kan jeg kun vaere enig i. Det finder jeg heldigvis let - hvor talentet mangler, kommer viljestyrken til undsaetning! Du har ligeledes ret i, at det er et vidt begreb "at komme for sent i seng". Det er imidlertid svaert at definere naermere. Dels er der stor forskel paa, hvornaaar mine repraesentative pligter tillader mig at komme i seng, og dels er der jo forskel paa soevnbehovet. Her er jeg nok i den lykkelige situation, at mit soevnbehov ikke er det store, og at jeg sagtens kan fungere helt normalt en hel dag igennem uden at have sovet mere end 4-5 timer. Som du ogsaa er inde paa, er spoergsmaalet i virkeligheden, om det paa denne baggrund er muligt at forbedre sin fysiske form. Min konklusion - udelukkende baseret paa personlige erfaringer - er i virkeligheden NEJ, det er ikke muligt. Man kan vedligeholde formen og faa braendt nogle kalorier af, men hypertrofi, max styrke og max VO2 skal man ikke regne med at kunne forbedre/opnaa under omstaendigheder med uregelmaessig livsforerelse og skiftende soevnperioder og -laengde.

Loebeture om morgenen har Fanden skabt, og jeg goer det kun, fordi jeg meget ofte ikke har andre alternativer. Min erfaring er, at jeg er meget stiv, naar jeg naar frem til rutestart, selv om det er 20 minutter efter, at vaekkeuret har ringet og efter barbering mv. Det betyder, at alle de gamle skavanker kommer tydeligere frem. I mit tilfaelde drejer det sig ikke om oemme skinneben, men om akillestendinitis, og det maerker jeg langt mere til om morgenen. Af samme grund loeber jeg aldrig interval- eller bakketraening om morgenen. Jeg ploejer mig bare igennem det planlagte antal kilometer i et tempo, som foeles anstrengende uden at vaere haardt. Saa forvaerres skaderne i foelge min erfaring ikke.

Link to comment
Share on other sites

Sur dag. der var absolut ingen tid til traening, bortset fra, at COC'erne var naermest roedglodende, da jeg lige havde 5 minutter. Satte ny rekord i at mase 1'eren sammen, men der er stadig et synligt stykke vej til at kunne lukke 2'eren. Jeg mener i oevrigt med hoejre haand, jeg er ca. 1 niveau bagud med venstre. Forskellen paa haenderne ligger i styrken i den inderste del af crush'et. Sjovt nok kan jeg klemme 3'eren lige meget sammen med hoejre som med venstre.

Er det en almindelig erfaring?

Link to comment
Share on other sites

forskellen kan skyldes, at de sidste cm. i "trykket" varetages af håndmuskulatur, og ikke underarmsmuskulatur i så høj grad.

Den koeber jeg! I samme genre er der imidlertid saa et par andre ting, der undrer mig. Som jeg skrev her i loggen for en uges tid siden, har jeg koebt en "Pinch Gripper", altsaa en slags metalblok, som man kan haenge vaegte paa og loefte ved at tage fat om den med een haand ovenfra. Jeg har aldrig traenet med saadan en indretning foer, saa her starter jeg altsaa med et helt blankt stykke papir - og jeg er fuldstaendig lige staerk (eller svag...) i begge haender. Tommelfingeren er vel her den begraensende faktor - saadan foeles det i hvert fald - men netop min hoejre tommelfinger ser lidt "overudviklet" ud, formentlig som foelge af tennis'en. Altsaa burde jeg vaere staerkest med hoejre, men det er som naevnt ikke tilfaeldet.

Havde til hensigt at loebe 15 km i dag, men knaeleddene foeltes lidt slidte, saa jeg noejedes med 7 km - og tager en "fridag" med nogle vaegte i morgen. Jeg er lidt betaenkelig over det med knaeleddene, for jeg har kun loebet 42 km i denne uge, jaevnt fordelt og uden bakke- og intervaltraening. Forhaabentlig hjaelper det med en hviledag.

Link to comment
Share on other sites

-og det var saa den dag med vaegttraening. Det gik, som den slags nu kan gaa paa et hotel uden serioest udstyr.

Bedst som jeg var i gang, kom der en gruppe paa 3 maend, som efter dialogen at doemme havde hyret en personlig traener, der da ganske rigtigt ogsaa dukkede op nogle minutter senere. Derefter "drev" han dem igennem et program, der kunne faa en voksen mand til at graede! Ja, det var altsaa mig, der graed!! Blandt andet lavde de armstraekninger - hele 15! - hvor de arbejdede med knaeene paa gulvet! Det kan sgu' (undskyld mit franske) ikke vaere rigtigt, at voksne, tilsyneladende raske maend i 30-40 aarsalderen ikke kan lave ganske almindelige armstraekkere. Paa den positive side kan man vel anfoere, at de tilsyneladende havde erkendt problemet, og hvis penge ikke er et problem (eller firmaet betaler), er det da rart at have en personlig traener til babyarmstraekningerne og andet i den dur.

At doemme efter mine bukser har jeg indtil videre taget et par kilo paa i loebet af mine foreloebige 3 uger paa farten. Uhadada, der skal slides og lides i november/december!

Edited by CoqRouge
Link to comment
Share on other sites

Den koeber jeg! I samme genre er der imidlertid saa et par andre ting, der undrer mig. Som jeg skrev her i loggen for en uges tid siden, har jeg koebt en "Pinch Gripper", altsaa en slags metalblok, som man kan haenge vaegte paa og loefte ved at tage fat om den med een haand ovenfra.

Uden at vide helt klart hvordan dine øvelser ser ud, kan jeg fortælle dig at adduktion af tommelen (inadføring mod hånden) varetages af en lille muskel som ikke har fat i yderleddet. Det er altså ikke pincetgrebet som vil afsløre forskellen, men evnen til at føre "grundleddet" ind mod hånden.. Er du med på hvad jeg mener?

Link to comment
Share on other sites

holder meget af at læse din log, coq rouge - den er forfriskende anderledes. Bliv endelig ved. Nå, ja, også med at træne, selvfølgelig.

og dit franske er undskyldt 

mvh b_skaal ( hvis avatar og navn forhåbentlig ikke er med i bunken over de indforståede)

Tak for de paene ord. Nej, avatar og navn taler for sig selv - og saa vidt jeg kan se til din absolutte fordel....

Jeg har skam taenkt mig at blive ved med skriveriet - men naar jeg om en uges tid vender tilbage fra min verdensomspaendende forretningsrejse, kan det godt ske, at der bliver lidt laengere mellem indlaeggene. Hvad angaar det med at blive ved med at traene, saa frygt ikke - det med endorfinjunkeriet er skam ramme alvor - jeg er dybt afhaengig og har vaeret det i mange aar.

Dagens jammer og klage gaar ud paa, at det bliver vaerre med knaeene - ja, nu begge to. Mener at have identificeret forklaringene: Paa grund af mangel paa rigtige vaegte har jeg koert ekstensions i stedet for squats. I kombination med loeberiet - og maaske de beroemte 2 kg? - har det foert til det nuvaerende ubehag. Loesningen er nul ekstensions, for hellere atrofi end apati! Noejedes ligeledes med 5 km paa landevejen i dag. Hvis det bliver vaerre, maa jeg krybe til korset og opgive min modstand mod vintercykling - bare allerup nu ikke laeser dette.....

Uden at vide helt klart hvordan dine øvelser ser ud, kan jeg fortælle dig at adduktion af tommelen (inadføring mod hånden) varetages af en lille muskel som ikke har fat i yderleddet. Det er altså ikke pincetgrebet som vil afsløre forskellen, men evnen til at føre "grundleddet" ind mod hånden.. Er du med på hvad jeg mener?

Ja, det forstaar jeg godt - og saadan foeles det ogsaa. I virkeligheden undrede jeg mig vel mest over, hvordan og hvorfor forskellene eller mangelen paa samme er opstaaet.

Du roerer ved et andet interessant punkt. Jeg kunne godt bruge nogle hints til traening med mine COCs. Som det er nu, veksler jeg mellem dage, hvor hovedvaegten er singles og negativer med de kraftige fjedre, dage, hvor hovedvaegten er paa mange reps med de lidt lettere fjedre - og saa naturligvis hviledage. Som foer skrevet er mit umiddelbare maal at kunne lukke COC2 - mangler vel ca. 5 mm.

Oevelserne med Pinch Gripperen gaar i al sin roerende enkelthed ud paa at (doed)loefte mest mulig vaegt fra gulvet, naar man kun holder fast i et glat metalstykke med pincetgrebet. Jeg koerer her 2 x 10, hvor et loeft er gyldigt, hvis vaegten haeves 20 cm.

Link to comment
Share on other sites

Fortsat historie:

Livets store loegne - som jeg (stadig) planlaegger at skrive en bog om. Her er nogle eksempler:

1): Der findes afkalkningsfrie strygejern

2): Der findes strygefrie skjorter

3): Hvis man faar rigtig god mad, har man ikke lyst til at spise saa meget

4): (Ny) Lyt til din krop - den vil dig kun det bedste

Jovist lytter jeg da til min krop - men jeg adlyder den ganske ofte ikke. Selvsamme krop har altid travlt med at fortaelle mig, at jeg ud over traening sagtens kan klare mig paa en diaet af chokolade, lakrids (snart en maaned uden lakrids - Danmark, hvor er du?!), cola og roedvin. Endvidere lyder signalet almindeligvis, at der ikke er nogen grund til at gaa i seng nu - man kan da sove, naar pensionsalderen indfinder sig. Skal man tro paa den? - jeg goer i hvert fald ikke, min kaere krop!

I dag blev det kun til en lille tur paa 5 km. Knaeene driller stadig, men sjovt nok ikke naar jeg loeber. Supplerede med lidt overkropstraening paa tyggegummimaskinen i "helsecentret". Dette center bestaar af en cancergrill, et par lukkede massagelokaler (skam faa den, der.....), et loebebaand fra Koreakrigens tid samt bemeldte tyggegummimaskine. Som saa ofte foer: Bedre end ingenting.

Link to comment
Share on other sites

Har jeg sovet i timen? Hvad er en tyggegummimaskine? :blink:

Desuden tror jeg ikke rigtigt du lytter til din krop... Mon ikke du lytter til noget helt andet? Nemlig den du gerne vil være. Det er dig, der bilder dig selv ind at du ikke behøver gå i seng selvom det er for sent, fx: :headwall: (Du er muren - den lille smiley er din krop).

Håber du forstår hvad jeg mener - det er venligt ment ;) . I længden er det nemlig ikke særligt sundt at overhøre hvad kroppen siger til én. Den er nemlig slet ikke så dum...

Ha, - hvor er jeg god til at være klog på andres vegne :tongue: .

Nyd gensynsglæden med lakridserne når du kommer så langt :) .

Link to comment
Share on other sites

Hvad er en tyggegummimaskine?
Nej, du har saamaend nok ikke sovet i timen - det er nok bare en meget lokal jargon. I hvert fald er der tale om traeningsapparater, hvor modstanden ikke kommer fra loese vaegte, en vaegtstak eller et vaegtmagasin, men i stedet fra noget andet. Der kan vaere tale om kraftige gummibaand eller trykluft. Den slags maskiner har det problem, at modstanden er stoerst i den yderste/sidste del af loeftebevaegelsen, hvilket efter min opfattelse (gammel vane?) er yderst ubehageligt.
Desuden tror jeg ikke rigtigt du lytter til din krop... Mon ikke du lytter til noget helt andet? Nemlig den du gerne vil være

Venligt ment og ogsaa opfattet i den aand - men jeg tror helt aerligt ikke, at du har ret. Jeg har absolut ingen ambitioner om at vaere natteravn og ham, der forlader party'et som den sidste. Problemet er bare, at selv om jeg har sovet meget lidt den foregaaende nat og har haengt lidt i loebet af dagen - ja, saa siger kroppen, at det ikke er sengetid kl. 23.00.

Snuppede lige 7 km her til morgen i styrtende regnvejr. Naa, efter 1 km blev jeg ikke mere vaad - det var ganske enkelt ikke muligt. Det var isaer rart, da det var overstaaet!

Link to comment
Share on other sites

Desuden tror jeg ikke rigtigt du lytter til din krop... Mon ikke du lytter til noget helt andet? Nemlig den du gerne vil være

Venligt ment og ogsaa opfattet i den aand - men jeg tror helt aerligt ikke, at du har ret. Jeg har absolut ingen ambitioner om at vaere natteravn og ham, der forlader party'et som den sidste. Problemet er bare, at selv om jeg har sovet meget lidt den foregaaende nat og har haengt lidt i loebet af dagen - ja, saa siger kroppen, at det ikke er sengetid kl. 23.00.

Bruger du lidt tid på at stresse af før du lægger hovedet på puden?

Når jeg har trænet er det normalt ikke et problem for mig at falde isøvn, men kører der for meget rundt i hovedet på mig, eller har jeg lavet for mange ting i løbet af aftenen, gider kroppen ikke nødvendigvis sove når jeg vil. Så hjælper det nogle gange med et varmt brusebad, en kop kamillete, at læse lidt i et ligegyldigt blad eller i en bog, eller at se lidt tv - at gøre noget så både kroppen finder ud af, ok, nu må den godt slappe af. Det plejer at hjælpe...

Ok, det lyder måske lidt tøset :lol: men kamilleteen kan vel erstattes af noget andet - varm mælk med honning ?

Link to comment
Share on other sites

Når rigtige mænd ikke kan falde i søvn, drikker de øl eller anden alkoholisk væske! Heller ikke på det punkt er jeg således en rigtig mand, for mig hjælper det i hvert fald ikke. Som Meadow skriver, er det mest virkningsfulde i virkeligheden at læse i et eller andet ligegyldigt. Normalt går det også fint med at falde i søvn - problemet er at få overbevidst kroppen og dele af hjernen om, at det ville være en god idé at indtage en mere horisontal position i de situationer, hvor jeg skal være alene i sengen.....

Nå, men som æ-ø-å røber, er jeg hjemme igen efter fire ugers forretningsrejse. Her er de manglende danske bogstaver fra disse fire uger:

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆæææææææææææææææææææææææ

ØØØØØØØØØØØØØØØØØØøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøø

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååååååååååååååååååååååååååå

Status for rejsen er i øvrigt følgende:

Levertal: Ikke målt, men nok ikke bedre end før rejsen ;)

Vægt: + 3,5 kg

Antal km's løb: 135

Antal gange i hotel-gym: 5

Jeg havde egentlig planlagt en runde HST her inden jul for derefter for alvor at gå i gang med den målrettede løbetræning frem mod BT Halvmarathon i maj, men med de ekstra kilo tør jeg ikke vente, så løbetræningen starter allerede nu. Det vil sige, at jeg kun vil køre squat og dødløft en enkelt gang om ugen, mens jeg kører et stærkt begrænset HST-program for resten af kroppen - så tilpas afgrænset, at det ikke generer løberiet. Sideløbende har jeg så mulighed for at dyrke min nye passion - håndtræningen.

Ugernes træningsindsats vil altså i princippet se således ud:

1 x fullbody vægttræning med særlig fokus på squats

2 x yderligere supplerende HST for udvalgte kropsdele

3 x håndtræningspas

1 x intervaltræning

1 x længere løbetur, minimum 18 km

Diverse løbeture på 5 - 8 km

= ca. 40 km/uge

I sig selv egentlig ikke afskrækkende hårdt - men det skal altså ses i relation til, at der samtidig skal køres kalorieunderskud!

Nå, men jeg må "løbe" - agter at løbe 4 x 4+1 intervaltræning med start om en halv times tid.

Link to comment
Share on other sites

Ang. rigtige mænd faldt jeg over følgende udtalelse fra Kasper Bech Holten, citeret efter hukommelsen:

"Vi bløde mænd er nødt til at præstere noget mere, som kompensation for det faktum, at det altid er de dumme svin, der går hjem med pigerne".

----Nååååhhhh, så er det DET, der har drevet mig i alle disse år!

Efter den første uges "hjemme igen-træning" er det første kilo fordampet. De resterende bliver sikkert sværere - og om kun 3 uger truer den første julefrokost.......

Egentlig havde jeg planlagt en længere udredning om noget, der virkeligt ligger mig på sinde (og på sidebenene, hvis jeg ikke kæmper imod!), nemlig mørk chokolade, som er prøvesmagt i seneste udgave af Tænk&Test. Det må dog lige vente - lige nu er jeg bare tilfreds med at have konstateret, at MOL er tilbage i den virkelige virtuelle verden.

Link to comment
Share on other sites

Der er også nogen der siger, at du ikke er en mand før du har prøvet en, sådan er der jo så meget.

Hmmm, hvis du mener det, som jeg tror, vil jeg nok vælge at betakke mig og i stedet fortsætte med at hutle mig igennem som en stakkels blød mand. Måske kan jeg trøste mig med, at jeg har gjort min kone til et rigtigt mandfolk.......

Chokolade

Som lovet vender jeg tilbage til chokoladen. Tænk&Test har netop offentliggjort en test, der med få undtagelser svarer ganske nøje til min oplevelse af de i Danmark tilgængelige chokoladekvaliteter. Jeg er ikke ansat i cand. merc. Claus Meyers marketingafdeling, men det undrer mig ikke spor, at det er Valrhonas-chokoladerne, der kommer ud på toppen. Endvidere indtager Marabou ganske fortjent de nederste pladser. Enigheden hører lidt op fsv. angår Urtekrams højoktanvare - den mener jeg er bedre ënd testen viser. Endvidere er jeg uenig i, at Ritter Sport pr. definition er dårlig, blot fordi den er meget sød. Man har vel lov til at dyrke sin søde tand, også når man spiser chokolade. Endvidere finder jeg også, at den mørke Guldbarre er bedre end sit rygte - bare fordi den er almindelig, behøver den jo ikke at være dårlig!

Gårsdagens træning bestod af et peaking-program, udført som fullbody. Der loves +7,5 % efter 10 uger. Vi får se! Når jeg får sluppet tangenterne, venter en 5-8 km i roligt løbetempo på de mørke cykelstier, distancen afhængig af omfanget af "tømmermændene" efter gårsdagens 2 x 8 rep squat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share