Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   388,761
   posts
  2. 128,289
   posts
  3. 27,252
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,528
   posts
  5. 40,173
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,691
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,622
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,309
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,147
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,823
   posts
  12. Billedgalleri   (239,141 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • By the way: Jeg har fra tid til anden abonneret nogle måneder på Eurosport for cyklingens skyld, men nu er der godt nok kommet et interessant alternativ: Gutterne på GCN har lanceret Race Pass, hvor man kan se cykelløb fra bl.a. Eurosport og en række andre streamingtjenester og kanaler. Første indtryk er, at det fungerer super godt, og introduktionsprisen er 165 kroner for et helt år. What's not to like? :) https://racetv.globalcyclingnetwork.com/
  • Lørdag:   MTB - 1time og 13min   Hindsgavl. God tur :-)
  • 92,3kg efter 3075kcal.

   Jeg kom sent hjem i går. For ikke at sidde blandt mange passagerer, var jeg gået i førerrummet i bagenden af toget der skulle fragte mig hjem. Men døren gik i stykker og kunne ikke åbnes indefra, så jeg kom først ud ved endestationen og måtte så tilbage igen.
   Jeg kan alligevel ikke gå direkte i seng, så jeg fik kørt lidt dips, kropshævninger og en god portion biceps samt lidt skulder.

   Til morgen kom jeg ikke op første gang vækkeuret ringede og havde under en time på cyklen, hvis jeg skulle på arbejde til tiden.

   Det blev diget og 1/1-intervaller. Ikke noget jeg plejer at køre eller læser om men jeg skulle finde på noget og gerne noget andet end det vanlige. Et par pauser blev for lange og et enkelt interval for kort, da jeg skulle passere en familie med de to meget små børn på cykler. Dem kunne jeg ikke få mig selve til at blæse forbi.
  • Fredagstræning:   MTB - 1time og 25min (Stauerby med Martin)   Pullups - 5sæt x 12reps Seated DB press - 12x20kgs, 12x20kgs, 8x27,5kgs, 8x27,5kgs, 8x27,5kg   Alt muligt med elastik.   
  • Du deler bare :-) og godt det har været en positiv oplevelse so far. Min oplevelse af psykologhjælp er nu også helt overvejende positiv.   Tror ikke jeg er helt enig i bil analogien. Tænker mere ordinær service skal klares med de nærmeste venner og familie, i det omfang det kan lade sig gøre, og så lade specialisterne tage sig af det man ikke kan snakke med andre om (uanset grunden). Anyway, så skal løsningen selvfølgelig passe til dig :-)   Cool, du for rullet lidt! Men ikke sætte ny KOM på spydbakken... Så giver jeg op.
 • Recent Status Updates