Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   388,769
   posts
  2. 128,289
   posts
  3. 27,252
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,528
   posts
  5. 40,173
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,691
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,622
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,309
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,147
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,823
   posts
  12. Billedgalleri   (239,162 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 79 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • 42km hyggekørsel - næsten to timer tog det og 116W i snit og en NP på 152w, så meget forsigtigt. Jeg troede jeg skulle være smart på Amager men endte næsten i indre København. Men alligevel fint, for når det går så langsomt, så vil jeg hellere køre bykørsel end at snegle rundt på en landevej. Jeg har gravet i emnet om støvsugeren. Det viser sig at den (app´en) IKKE kan håndtere at blive flyttet mellem to etager. Den har kunnet men efter en opdatering af app´en, kan den ikke længere. Den kan gemme tre forskellige kort over et rum men det er af det samme rum i forskellige updates
   Det er den slags man bliver snydt af, når salgsmaterialet kopier fabrikkens salgsgas. Men jeg kan håbe at funktionen kommer tilbage.
   I øvrigt bliver app´en svinet til for at være håbløs ringe og helt umulig at finde ud af, så det er ikke kun mig der er dum.

   Der er lille håb om et trick.... Det er kun min stue der har nogo-zoner og der var noget med at man kunne slette kortet og køre den i soveværelset uden at gemme det nye kort og så genetablere det gamle. Men den funktion er fjernet fra appen men kan muligvis trækkes frem, hvis jeg sætter den direkte i ladestationen efter den har kørt i soveværelset. Det er efter bore/banketid, så jeg må vente med at eksperimentere ti i morgen*

   Selv uden kort støvsuger den jo fint, så skulle det kikse, så er jeg alligevel glad for den:
   Min foamroller skal alligevel flyttes, og kan sættes som barriere, så støvsugerens ikke kører fast bag min stol. Gulvradiatoren skal bare have tre vaskebaljer på sig, så er den også klaret. Soveværelset er lige til.

   * hvorfor opdaterer man app´s og den slags, så funktioner der har været der og gav mening, pludselig er væk? Simens gør det også med deres 4-6 milliard dyre signalsystem. Ting det kunne da det var nyt og som var meget brugt, kan det ikke mere efter en opdatering og de vil ikke rulle det tilbage.
   Jeg VED godt at jeg er vel gammel til fagre nye verden men nogle gange bliver man bare SÅ træt af, at ting ikke kan det de en gang har kunnet, fordi en eller anden “programmørbums” ikke lige synes det er smart.
  • WTF?! Det lyder ubehageligt  Krydser fingre for, at det var det. Jeg kan byde på to omgange børneorm for mange år siden, da ungerne var små. Det var i småtingsafdelingen ...
  • Mens maden lige “sætter sig” inden jeg ud og cykle en tur, kan jeg lige grifle om dages støvsugning. 
   Først og fremmest - den støvsuger fint og dens tålmodighed eer større end min, så den slipper vist bedre om det - nok også fordi at jeg VED at jeg skal flytte det der står og vejen og ikke være doven og prøve at køre udenom eller skubbe lidt med mundstykket

   App´en til styringen er jeg ikke gode venner mig - den er meget lidt intuitiv i forhold til min tankegang. “Start” ville jeg jo lægge som noget af det letteste at finde men der skal man rode i menuerne. Den slettede også kortet over stuen, da jeg bad maskinen om at køre til opladning (ladestationen står i stuen). Det var givetvis en fejl 40 men spørg dog lige før der slettes.

   Det må jeg prøve at grave i i aften. Jeg havde egentlig ikke forventet at det var noget der skulle tænkes over men jeg blev klogere. Heldigvis har jeg masser af tid de næste par dage, så mon ikke jeg finder en forklaring et sted.
   Manualen anbefaler af den støvsuger 3 gange, før man giver den en vaskeklud i bugen, så der er jeg ikke endnu.

   Indtil videre: Støvsugningen er et hit men appen er noget bras.
  • Fy for pokker - godt du kom af med den!  Minder mig om at jeg som barn havde en lang orm, der kom ud (bændel?). Jeg var simpelthen så bange - troede det var mine tarme, det faldt ud. Håber du hurtigt kommer op i energi igen - snakkes snart.
  • Pyffor pyffer... ja, det ER jo risikoen ved sushi (og jeg er så meget en kujon, at jeg netop derfor ikke spiser det) men så længe den “kun” har været på høflig visit, så er det vel et overstået kapitel? Tænker at kroppen lige skal have lidt tid at at komme til hægterne igen men at det er tidsmæssigt overskueligt.

   Det med at kroppen bliver ældre, det kommer man jo ikke udenom.  Stile og roligt må man sænke barren. Et MEGET irriterende faktum og jeg synes det møg svært at acceptere sådan helt ægte og inderst inde. Så længe man ikke giver op og sætter sig med pizza i sofaen fordi “nu kan det også bare være lige meget” men stritter (realistisk) imod og justerer hvad man vil fokusere på, så er det jo også fint. Vi skal blot være glade for at vi som fysisk aktive har mere at slække af, end folk der er helt utrænede.

   MOL er dejligt også på den måde at man kan slippe lidt andre tanker løs, end man normalt gør andre steder.
 • Recent Status Updates