All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Motion i balance™

  Hov, onsdag var jeg på uofficiel klubtræning i ABC Motion. Vi var 9, der tog af sted, og der stødte 1 til undervejs, så vi var præcis 10 i det hele Virkelig rart at være på farten med andre igen, selv om vi måtte undlade den helt tætte kørsel med hold- og rulleskift. Men det blev da til nogle gode tempointervaller og lidt enkeltstart, så alt i alt et stort løft til træningsmotivationen. Mindre motiverende var det, at jeg måtte kapitulere i nogle bakkeryk på grund af manglende luft. Tog en sug Bricanyl, og det hjalp lidt, men den der anstrengelsesastma er en træls fætter at have med i bagagen. Generelt mangler jeg virkelig noget topfart, men udholdenheden har det fint. Så må tempoet forhåbentlig komme i de kommende uger.
 3. Yesterday
 4. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Torsdag: Mountainbike - 1time og 10min Knap 21km i blandet terræn. En hyggelig tur uden de store udfordringer :-)
 5. Langt pokker i MOL

  Ups, jeg fik byttet rundt på cifrene, da jeg skrev indlægget i går... det var 93,2kg Til morgen 92,6kg efter 3300kcal. Det var længe vægten havde ligget over 93, så tænkte at jeg hellere måtte stramme lidt op. Desværre er prisen at restitutionen er elendig og benene er stadig som beton. Jeg har opdaget at Greve Trim kører deres fællestræning som ture med skiltespurter. Det kunne jeg godt være fristet af..... Jeg trænger SÅ meget til at komme ud af komfortzonen, ved at køre med nogen der er hurtigere end jeg er. Hvis de stadig kører i 5-mands-grupper, så er smitterisikoen vel også relativ begrænset men det aspekt skal jeg lige overveje et par gange endnu. Nu på apotek og få fat i noget zinksalve Og bagefter lege med tog
 6. Last week
 7. Langt pokker i MOL

  92,3kg efter 4050kcal I dag møde 13:47, så en cykeltur uden at skulle ALT for tidligt op - igen med kollegaen. Vi var begge godt ristede efter i går. Jeg havde lagt op til nogle forsigtige intervaller men det var han ikke til. Jeg fik dog kørt to ret lange spurter (uden den vilde startpower) og en kort brospurt, da jeg næsten var hjemme. Benene føltes OK efter spurterne men jeg holder alligevel en nuldag i morgen. Jeg fik ikke buksefedt nok på min ASSOS-bibs sidst jeg kørte i dem og de har kvitteret med en bums et trælst sted De nye bukser er i ganske fine at køre i. Da jeg kom hjem fik jeg snuppet et enkelt sæt kropshævninger, dips og mavebøjninger - ikke alverden med det kan vel holde gryden simrende... Turen i dag var på 63km og føles som en kort tur - det er altid et godt tegn på at man er inde i sæsonen.
 8. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Tirsdag: Mountainbike - Transport - 8km Rute - 58min (Hannerup ruten sammen med 7andre gutter. Det var et par cykelål med med spandex, click pedaler og cykler til +50.000kr. shit de kørte hurtigt. Optur var dog at jeg turde tage alle drops på ruten. Næsten 300højdemeter. Fy for puffer) Transport - 8km Fed tur. Formen er klart blevet bedre. :-)
 9. Langt pokker i MOL

  93,7kg efter for meget mad i går - tællingen gik også i kuk. For nu at udnytte det lidt, fik jeg lavet tre sæt kropshævninger og dips inden jeg gik i seng. Til morgen aftale med kollega om intervaller og i dag lykkedes det. 4 x 3/3 ud ved diget og inde på Amager et par vo2max mere i frihånd. Et kort interval, hvor der var blev hældt watt i og så et langt der også endte i toppen af vo2max - den sved nederdrægtigt og jeg kom aldrig helt til hægterne igen. Kollegaen trak sidste interval i gang på diget og jeg fuldførte det så, da han slog ud. Da han var kørt for at sætte kursen hjem, havde jeg planer om den sædvanlige aflutningsspurt men jeg havde ikke rigtig overskud da det kom til stykket, så det blev en rolig tur hjem. Mærkelig nok fylder pulskurven nu for meget for MOL, så starten er klippet af
 10. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Mandag aften: Mountainbike - 1time og 10min Over 300højdemeter. Fed tur med nabonabo. 2 af de nedkørsler jeg ikke turde sidst tog jeg idag uden problem. Det går fremad. Hindsgavl rundt. Av, hvor bor jeg smukt :-)
 11. Langt pokker i MOL

  LOL. Nej, jeg var vist ikke så positiv den dag Bortset fra det, så har jeg altid haft tendens til at blive depri når det er forår og forsommer - det er heldigvis aftaget MEGET med alderen. Vi kan godt tage en gang positiv musik. Jeg har primært luftet mine tilbøjeligheder til classisk hiphop, sære remix og her på det sidste også hollandsk, eller rettere nederlandsk, karnevalsmusik. Jeg har nu også en “plads” til ældre analog musik 93,2kg i dag efter 3475kcal. Planen var at mødes med kollega og køre noget vo2max og derefter et par intervaller i frihånd. Gæt hvad? Han fik sørme forkludret intervallerne, så vi fik kørt de sædvanlige 47km stille og roligt. Det er vist godt for min form at hans ferie slutter på onsdag, så jeg kan få noget høj puls igen - selvom det er megahyggeligt med træningsmakker. Vi prøver igen i morgen, før jeg skal på arbejde. Mine bibs fra Slane er landet på matriklen i dag. De var udsolgt selvom de ikke stod som udsolgt da jeg bestilte, så jeg skulle lige vente på at 2020-versionen kom på lager. Og så skulle pakken også lige ledes efter, da den ikke var lagt på det afhentningssted, der stod på sedlen i postkassen. Ærgerlig - det er ellers første gang jeg har haft problemer med PostNord. Hvis det er varmt nok til korte rør i morgen “morgen”, så skal de selvfølgelig testes. De bibs jeg fik ved en fejl for noget tid siden, bliver brugt når jeg kører med løse ben - de er lange og forkludrer lirestriberne på lårene Tidsrøveren HayDay er sat på (næsten)pause, da jeg i går endelig låste mig fast på, hvilken vej jeg vil angribe mit nye projekt. Jeg håber at jeg får ipad og printer til at snakke nok sammen til at den vil printe materiale, så jeg også kan smugtræne lidt når jeg er på arbejde. Som man siger: Tot ziens
 12. Langt pokker i MOL

  haha, der er basis for at arbejde lidt med mindsettet. Find et varmt , åben en god flaske og spil din ynglingsmusik
 13. Tinapigens log!

  "Det er stadig bedre sådan helt generelt de fleste dage, men så kommer der igen nogle gener - så snart jeg bruger den... uh, kan mærke at jeg bliver rigtig olm, trist, opgivende og mentalt påvirket af at tænke på den ankel." Et par af mine løbevenner har prøvet en "forstuvning" der tog lang lang tid. De var også ved at få "fnat" af det. Så lidt tålmodighed herfra.
 14. To failure & beyond ..back on the mountain track

  "Træningsmæssigt ellers meget enkelt med jog til Blommehaven t/rt ca 10 k både mandag, tirsdag, onsdag og i går lørdag. " Det er altså en ok mængde at lige banke af oven på hverdagen. Mht. til nedlukningen: Lidt nørdet, men corona må være super interessant, hvis smittespredning er ens speciale.
 15. Vestjysk dagligdag

  19-05-2020 Løb 7,9 km 48m36s 21-05-2020 Løb 7,1 km 44m20s 22-05-2020 Styrke Kb swing 2H 1 x (10+15+25+50) x 16kg. I mellem sættene armstrækker. 4 x 10 x Bw. 23-05-2020 Styrke Kb swing 2H 2 x (10+15+25+50) x 16kg. I mellem sættene armstrækker. 8 x 10 x Bw. 24-05-2020 Løb 6,4 km 39m40s Må indrømme at træningen har været på autopilot i denne uge. Dagligdagen trækker lidt tænder ud, men jeg få gjort en del hængepartier færdig, hvilket er dejligt.
 16. To failure & beyond ..back on the mountain track

  Kære Bjergtrold! Enig med de andre i, at du endelig skal blive ved med at skrive alle dine strøtanker! Kan vældig godt lide at læse dem! Jeg har selv en hemmelig drøm, om engang selv at kunne komme til at vandre i Nepal (og andre steder) igen, så det er dejligt at læse om dine vandreaktiviteter også. (Gik "Annapurna rundt" med Topas rejser helt tilbage i 1998) Knus og hilsner og thumps up for træningsoverskud herfra!
 17. To failure & beyond ..back on the mountain track

  He, he, ja, det argument bider sig selv lidt i halen, ikke? Altså, folk siger 'der blev lukket alt for meget ned, for det blev jo ikke rigtig til noget' burde måske overveje, om de to ting ikke har meget med hinanden at gøre. Men selvfølgelig skal det hele da analyseres grundigt, når støvet engang har lagt sig. Vi skulle jo gerne blive klogere på processen, for det er helt sikkert ikke sidste gang, at der kommer en led virus snigende. Jeg bliver ved med at vende tilbage til Hong Kong-influenzaen i 1968-1970, som faktisk krævede flere ofre end corona. Jeg kan godt huske, da den hærgede (ja, så gammel er jeg), og da var ikke noget, der hed karantæne og isolation:
 18. Tinapigens log!

  Torsdag d. 21. maj 2020 Kr. Himmelfarts dag Kajaktur til København Fridag - og fik så lige nogle timer til rådighed til "eget" brug - hvilket betød afsted til en lang tur i kajakken i det pragtfuldte vejr. Ah, det er så godt for både krop og sind med sol, luft, ro og motion på samme tid. Føler mig altid helt "genfødt" igen. Roede fra Hvidovre havn tværs over Kalveboderne ind til Slusen. Herfra videre langs Amager ind forbi Langebro og drejede ind i kanalerne og "rundt om Christians borg" ud på den anden side af "Diamanten". Retur samme vej langs kanten/kajen i denne side. Superflot at kigge på sin hovedstad nede fra vandsiden, med flag i mange tårne og INGEN kanalrundfartsbåde til at "genere". Vildt at se, hvor meget byggeriet af lejlighedskomplekser er tiltaget de seneste år. Det ser dog superlækkert ud at bo i dem, med store altaner og nærmest sydlansk byggestil i visse tilfælde. Så dog en stor reklame, der "irriterede mig" - UNIK lejlighed med vandudsigt... ved et ufærdigt lejlighedskompleks, hvor derstod et helt boligkompleks MAGEN TIL få meter ved siden af...måske min definition af UNIK bare er gammeldags? Er i princippet også tilhænger af lidt mere "fællesplads" helt ud til vandet, så det ikke er reserveret til de få... Havde et par enkelte fotostops samt en ventepause ved Slusen på vej hjem, da der var "kø". Der var en del modstrøm hjemad - og en lille båd med påhængsmotor en far og hans søn havde lidt problemer med at tøffe mod strømmen - men det lykkedes til sidst, selvom han måtte skubbe fra et par gange, da strømmen skubbede båden sidelæns ind i broen. Det lykkedes også mig at komme igennem, men kunne mærke den kraftige strøm tvinge båden den "forkerte vej" så ramte på med pagajen inden jeg heldigvis slap igennem. Der er mulighed for overbæring, men så skulle temmelig mange fiskere jages væk ;-) Roede i generelt roligt tempo - og satsede på at kroppen kunne klare det uden brok. Selvfølgelig med medvind og medstrøm på udeturen... Distance: ca 18 km, tid 2 t og 15 min Slappede af i sommerhuset hele eftermiddagen og havde det fint. Gik en lille tur på vej ud at handle uden gener, men så på vej ud fra butikken brokkede anklen sig pludselig igen - SUK - heldigvis kun få 100 meter hjem herfra. Overnatning udendørs i telt - luksusudgaven af lejrliv ;-) Fredag d. 22. maj 2020 MTB-tur udskudt - tager en hviledag og ordner praktiske ting og nyder haven i stedet.. En lille smule slackline.. Lørdag d. 23. maj 2020 Morgen MTB-tur - en hel del grusvej og lidt mindre spor... 1 time og 20 min - ca 21 km Anklen havde det fint efterfølgende. Tog med ud og hjalp en anelse med træfældning (jeg holdt mest stig samt trak i reb). Anklen stadig fin, bare ikke gå for meget rundt ad gangen. Afslappet eftermiddag i haven - alt føltes fint - og så brokker ankel sig igen til aften, mens jeg stod og snittede salat. Møg! Den virker stadig ikke hævet, det er svært at lokalisere helt konkret - er det mon den knoglestump, der alligevel irriterer? Eller skal den bare have endnu mere tid? Det er stadig bedre sådan helt generelt de fleste dage, men så kommer der igen nogle gener - så snart jeg bruger den... uh, kan mærke at jeg bliver rigtig olm, trist, opgivende og mentalt påvirket af at tænke på den ankel. Nå, jeg må se hvordan det går de næste dage igen med mere ro på... Søndag d. 24. maj 2020 Coredvd-program ca 1 time. Push-ups: 1x20
 19. To failure & beyond ..back on the mountain track

  Mange tak begge og ja sådan har jeg det jo også netop selv når jeg læser andres logs. Well ved ikke om jeg måske bare, trods min indadvendthed, overvejede om jeg skulle række lidt mere ud i livet.... connecte med verden.. The jury is still out ... Træningsmæssigt ellers meget enkelt med jog til Blommehaven t/rt ca 10 k både mandag, tirsdag, onsdag og i går lørdag. Super dejlige ture omend jeg mærkede styrketræningen fra lørdag flere dage efter. Onsdag lovede jeg også mig selv, at det virkelig skulle være roligt til lyden af Vintage café = dejligt lounge jazzede cover udgaver af nogle af de alltime bedste sange. Well og så kom jeg alligevel til at løbe lidt om kap med en anden løber, hvor vi overhalede hinanden lidt på skift. Super hårdt og lækkert. Torsdag i løbetøjet fra morgen stunden men træls deadline og sofaen gjorde, at jeg alligevel endte med nuldag. Fredag havde jeg pønset lidt på noget transport cykling men første tidlige morgen i mange dage og eftermiddagens truende regnvejr, fik mig fra det og så blev det endnu en sofa dag. I dag tror jeg bliver indendørs styrketræning .. eller i hvert fald, hvis regnen fortsætter med at vælte ligeså voldsomt ned. Ser slet ikke så slemt ud på vejrudsigten men bliver tilsyneladende ved med at regne. Ja og så er jeg i øvrigt enig med dig Gregers, mht at det er meget nemt at kritisere vores nedlukning for at have været for hård og i nogens vurdering unødvendig. Ja og især nu, hvor det (so far) endte med at gå bedre end frygtet. Ja men det er jo netop fordi, at epidemien blev bremset førend, at den var eskaleret ud af kontrol, som vi har haft set det mange andre steder. Vi må se, hvad der kommer til at ske. Nå måske, at der alligevel er lidt opholdsvejr på vej... Skal under alle omstændigheder have styr på spidskålsboksene og bagt nogle boller. Dejlig søndag og uge til boardet
 20. Motion i balance™

  Det blev kun til en kort, symbolsk søndagscykeltur i denne omgang, da der var lovet regn hele dagen. Det viste sig så at blive glimrende vejr, men da var jeg mentalt indstillet på bare at røre benene, så det var hurtigt overstået. Til gengæld har jeg tænkt mig at løbe en lille tur i eftermiddag og løbe forbi et af de udendørs træningsanlæg i området. Jeg tænker, at man godt kan lave nogle øvelser, når bare man har handsker på. Jeg har nemlig meldt mig ud af Fitness World, så jeg skal finde på et alternativ. Laver godt nok nogle gulvøvelser herhjemme for ryg og lænd, men jeg tænker, at jeg fremover kan lave et pitstop mine små løbeture og gennemføre nogle udendørs øvelser. Fitness World åbner alligevel ikke før om lang tid, så nu syntes jeg, det var lidt tosset at beholde medlemskabet. Men i øvrigt thumbs up til dem for, hvor nemt det er at sige op. Man skal bedømme et firma på, hvordan de håndterer opsigelser, og det tog tog bogstavelig talt kun få sekunder. Det er sådan noget, der giver lyst til at melde sig under fanerne hos dem igen, hvis trangen til indendørstræning melder sig.
 21. Tinapigens log!

  Dejligt at læse, at det ser bedre ud og håber også, at det efterhånden mere og mere er sådan det føles!!!!! Men sikke en grim omgang. Take care
 22. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Søndags morgentræning: Mountainbike - 1time og 40min Kørte Stauerby ruten 2 gange. Min GPS fuckede op. Men en tur omkring de 18-20km. Mest blåt spor. Lidt afstikkere på rød.
 23. Langt pokker i MOL

  Puha, jeg har allerede reel DOMS i lårene Da jeg således næppe komme på cyklen i morgen, fik jeg lavet lidt hjemmestyrk inden jeg så tager en nuldag. 3 sæt kropshævninger 3 sæt tåhævninger 3 sæt dibs 2 sæt mavebøjninger
 24. Langt pokker i MOL

  93,6kg efter 4050kcal Jeg vågnede lidt tidligere end normalt og kunne ikke falde i søvn igen. Fint, for der gik ikke lang tid, før kollega hørte hvornår vi skulle køre. Jeg fumlede noget rundt og havde kun kørt lidt, da jeg opdage at både cykelbriller og posen med slanger manglede, så hjem få styr på det og udsætte mødetidspunktet. Vi havde aftalt at vi bare kørte en tur og jeg kunne tosse lidt rundt og han kunne lege med hvis han følte for det. Det gjorde han. Første spurt var til “hen til busstoppestedet” og han far lynkvik på gearskiftet og lagde uventet hurtigt fra land. Han plejer ellers lige at “vende det med bændelormen” et par sekunder før han kører. Han fik en hjullængdes forspring og jeg fik fanget den halve men så kom jeg ikke nærmere. Fanme om jeg kunne hive de sidste cm ind, før han slap trådet da han var på vej i rabatten. Det gav ny all-time PR med 1655w og 1615 over 2 sek - og måleren VAR ny“kalibreret”. Det giver alligevel motivationen til at holde fast i 6/54 ´erne. Vi kørte og legede planløst og var ude på den stejle bakke ved Kildedal station, der har trapper i stedet for fortov. Den var nu ikke så slem når det kom til stykket. Umiddelbart er forgaflen stabil nu, for jeg hev godt i styret, da jeg moslede op i den store klinge og der kom ikke slør i det. Jeg fik kørt nogle spurter mere - ok lange men jeg manglede lidt fandenivolskhed for at køre mig totalt i hegnet på distancen. Måske synes jeg også, det er lidt pralerøvsagtigt, faktisk, nu makker var kørt flad. Da kollegaen var fulgt hjem, overvejede jeg at fortsætte med den korte runde. Der kom endnu en byge og jeg var ret sulten, så jeg nøjedes med at køre lidt ned i modvinden og spare op til en forrygende hjemtur med vinden i ryggen. Det er en kæmpe fornøjelse med de gode dæk. 81km om over 100watts forskel i snitwatt og NP - så der blev leget en masse og bestemt en af de sjoveste ture jeg har kørt med ham.
 25. Langt pokker i MOL

  94,0kg efter en masse 7-11-junk i går. Mon ikke resten af regningen kommer i morgen? Op ved vækkeur igen i dag - jeg var ikke rigtigt dygtig til at komme op. Jeg fik morgenmad og hentet cyklen. Planen var at køre nogle intervaller, inden jeg skule mødes med kollegaen og køre en hyggetur. Vi prøver at tage forventningspresset af, så han ikke får ondt i maven. Jeg nåede desværre ikke intervallerne men kørte en lille omvej før vi mødtes, så jeg landede på 46-47km i alt. Cykelcomputeren ville have en softwareopdatering i går og jeg var dum nok til at installere den. Gad vide om de har ansat programmører fra Garmin, for efter opdateringen kan den ikke vise hastigheden. Den står og veksler mellem hastigheden og den halve hastighed, med enkelte gange hvor den viser et eller andet under 10 i timen. Det ødelagde dog ikke den totalt fede fornemmelse af at have sommerhjulene på og nogle andre dæk end Durano Plus. Nu kørte jeg ligefrem anstændigt og selvom farten er over 30, så flytter cyklen sig når man træder igennem. Måske inspireret af den dejlige oplevelse, var der 1595 watt på toppen i kamelbakkespurten. Årsbedste og all-time næstbedste. Det ændrer dog ikke ved at min “rutinepeakpower” ligger ca 50watt under sidste år men... jeg spræller i nettet. Nå, jeg er næsten ved Hovedbanen og skal til at møde ind, så OFF for denne gang.
 26. Earlier
 27. Langt pokker i MOL

  Den fornemmelse er vist også blevet forstærket af de to coronamåneder, der nærmest er revet ud af kalenderen. Jeg har virkelig nydt foråret på landevejen i år, men samtidig har mange ting stået helt stille, og corona har fuldstændig stjålet dagsordenen. Jeg kan sgu heller ikke forstå, at juni begynder lige om lidt ...
 28. Langt pokker i MOL

  For pokker da.... Når man kører på Ringbanen, møder man ind på Hovedbanen og tager et tog til Hellerup og så har man base og holder pause der. Nu glemte jeg at få min madpakke med ud til Hellerup Som om det ikke var slemt nok i forvejen, at bruge en af de få dage med godt vejr, derude. Nu det ER en af de dage....... der er altså også træls at tænke på, at kun en en måned til midsommer. Så bliver det tidligt mørkt, koldt og så kan man glæde sig det meste af et år til at det igen bliver varmt og lyst. Nu er der det næsten overstået, før det rigtigt er kommet i gang.
 29. Langt pokker i MOL

  93,5kg efter 3125kcal I går kom der SMS om at cyklen er klar til afhentning. Jeg havde først fri kl 22, så.... I dag op ved vækkeur. Efter en hurtig gang havregryn og en balje kaffe, var det i LIDL og rette op på mit tomme køleskab. Derefter i bilen og til Heino for at hente cyklen. Næsten fremme taler de om kr. himmelfart i radioen og det forklarer både de tomme motorveje og at Heino ser meget lukket ud. Nå men hjem igen. Inden jeg hopper på cyklen, checker jeg lige en ekstra gang, hvad tid jeg skal møde. Fåk - så skal jeg fisen fløjteme køre på Ringbanen :4puke: Jeg HADER at rasle derude. Æv en lortemorgen. Jeg får klargjort tricyklen og snupper de 27km rundt om Kalvebod Fælled. Det var til gengæld ganske rart. Især på diget at ligge med +50 i timen og en puls der ikke er alt for hidsig og pga medvinden er der ikke mere vindstøj i hjelmen, end at jeg kunne høre carbonhjulene runge. Det var en dejligt modsætning til den kiksede start. Nå, Ringbanen truer
 1. Load more activity