Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   388,785
   posts
  2. 128,289
   posts
  3. 27,252
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,528
   posts
  5. 40,173
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,691
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,622
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,309
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,147
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,823
   posts
  12. Billedgalleri   (239,230 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 100 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Søndag:   MTB - 2timer (2x Stauerby med Farfar) Hyggelig tur   Tirsdag: MTB - 1time og 30min (2x Nørreskoven i Vejle) En af de hårdeste ture jeg har haft. Pulsen var helt oppe at ringe samt jeg havde 2 styrt tidligt på ruten. At jeg gjorde det fastende.     
  • Har netop tjekket og dobbelttjekket, og man behøver ikke at bruge VPN, men kan bare logge på. Sidder lige nu og ser Dauphiné i fin kvalitet på mobilos. Håber, du får det til at virke :)
  • 92,3kg - ingen kcal-tælling da den ene havde pandekager med i igår.

   Planen var egentlig lidt intervaller før arbejde men morgentræning efter en aftentur er ikke optimalt. Efter seks dage i træk på cyklen, synes jeg heller ikke at stængerne føltes super klar, så det bliver en nuldag

   Nu hvor jeg snart skal møde, kan det alligevel irritere mig lidt, for nu gad jeg rigtig godt....

   Jeg har vist nævnt at jeg ville cykle lidt omkring Silkeborg og havde også lagt billet ind på overnatning hos ex´en. Vejret i fint i weekenden og jeg har fri. Men smittetallet derovre gør, at jeg hellere bliver hjemme. Det er nok naivt at tro det er bedre i september men man kan jo håbe.   Tilføjet: Jeg havde alligevel for meget energi til at holde mig i ro. Et par sæt kropshævninger, bicep og dips. Det var dejlig, altså.
  • Kevin James er for vild på YouTube. Han har en tilbagevendende karakter - The Sound Guy - og han laver kortfilm og meget mere. Det er altså godt. Jeg vidste ikke, at han havde så meget kørende. Den man har godt nok et alsidigt talent.   
  • 91,9kg efter 4200kcal

   Kørte til Holbæk og hentede rygnumre og chip og ventede halvanden time før de andre fire dukkede op. Lidt pjatten og så skulle vi lige på potten og så var der 6 minutter til staten gik. Heldigvis er vi ikke så seriøse at manglende opvarming er et problem. Det var tre kolleger og den ene havde sønnen med. En ung gut, der stoppede med licens  maj sidste år og næsten ikke har cyklet siden. Faktisk havde han lånt en turbotræner de sidste to uger, for lige at banke rusten af. Og så var han nok alligevel den hurtigste på holdet. Licensryttere ER bare pisse irriterende  Han var klart den der lå meste front men han kendte også til sin fars grænser, hvor vi andre havde sværere ved at ramme det rigtige tempo.  Men ellers gik det nu ret fredelig, som jeg havde forudset. Jeg tror jeg ville kunnet have kørt den hurtigere alene men det havde HELT sikkert ikke været lige så sjovt, for vi fik grinet, pjattet og fyret mange jokes af undervejs. Jeg tror ikke normalt at holdløb forløber som vores.
   Den gamle cirkushest kunne lugte savsmuld og det var sgu lækkert at sidde i en række - også selvom vi styrkemæssige lå langt fra hinanden og teknikken tangerede det pinlige.
   Et kort øjeblik drømte jeg om fællestræning i klub men..... jeg vil helst køre mine intervaller selv. Og søndagsturene er dræbende lange og langsomme og så er det jo alligevel ikke sjovt. 
 • Recent Status Updates