Gaver til ham 3

Indholdsoversigt

46

Barberskum/Creme

Opnå Det Bedste Barberings-resultat - Find Den Barberskum Der Passer til Dig

Mange mænd lægger ikke særligt stor vægt på barberskummet, selvom at det faktisk er netop det der gør den store forskel når det handler om at opnå en skarp og tæt barbering. Er du til barberskum, barbersæbe eller barbergel? Til normal eller sensitiv hud? Har du brug for en fugtgørende løsning? Her er alt hvad hjertet begærer når det kommer til barberskum - så du kan få den optimale barbering, og det bedste resultat! 


47

Njord Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")

En Luksus-barberkniv Til Luksusmennesket!

Njord’s barberkniv er lavet af de bedste materialer. Det er en holdbar barberkniv som giver en tæt og præcis barbering, så du kan se ekstra skarp ud. Og udover det er Njord kendt for sit strømlinede, stilrene skandinaviske design, så denne kniv er perfekt til dig som går op i detaljen og elsker den simplistiske nordiske designtradition. Her får du både en barberkniv i allerhøjeste kvalitet, men også en barberkniv der tager sig godt ud på badeværelseshylden. Det er ren luksus, til dig der sætter pris på luksus!

Pris: 499,00 kr

48

Næsehårstrimmer

Bliv Smart I en Fart Med Næsehårstrimmere!

Det er komplet naturligt, men dog super irriterende - for lange hår i næse eller øre er noget som aldrig ser særligt smart ud. Og det er noget som med sikkerhed irriterer andre, når næsehårene blafrer i vinden. Men der er en let og smertefri løsning til dette problem - nu kan du få næsehårstrimmere både til næse og øre, som fjerner selv de længste hår, hurtigt, præcist og uden at du kan mærke noget som helst. Få et friskt, soigneret nyt udseende med en kvalitets-næsehårstrimmer i dag! 

Pris: 143,10 kr

49

Skægtrimmere

Den Vigtigste Del af Badeværelsesrutinen!

Det er en uvurderlig del af indholdet på dit badeværelse - at have en god skægtrimmer er noget enhver mand simpelthen ikke kan undvære. Og her er et udvalg af de allerbedste skægtrimmere som giver den allerbedste og tætteste barbering, så du kan se smart og skarp ud - hver dag. Den nyeste teknologi gør at du kan indstille tætheden på trimmeren, og de er nemme at rengøre, og fylder meget lidt. En essentiel del af det gode liv er en skægtrimmer der fungerer helt optimalt. 

Pris: 449,00 kr

50

Barbermaskiner

De Bedste Barbermaskiner til De Bedste Barberinger

Barbermaskinen er en fuldstændig uvurderlig del af badeværelsesrutinen. Det er en let og komfotabel måde at barbere sig på, med et tætbarberet og præcist resultet. Her er et udvalg af de bedste barbermaskiner på markedet til de bedste priser - så du kan holde et stilet og professionelt udseende, hver dag. 


51

Giorgio Armani Code Gaveæske (EDT + Deospray)

De Bedste Gaver til De Bedste Mænd

Gaver der er lidt udover det sædvanlige - gaveæsker med samlinger af lækre duftsprodukter til ham der elsker kvalitet og luksus. Det smarte ved at købe en gaveæske er at det er en helt særlig sammensætning, hvis værdi er højere end prisen. Du kan derfor spare på luksusprodukter samtidig med at du får en festlig og sammensat lækker gave som med sikkerhed vækker begejstring. Denne gave er perfekt til ham som sætter pris på gaver der er lidt udover det sædvanlige. 

Pris: 458,15 kr

52

Gentlemens Tonic Facial Gift Set (scrub, cleanser, moisturiser)

Giv Virkelig Lækker Luksus Til Ham Som Fortjener Det

Her er en gave som virkelig er skabt af de mest luksuriøse hud produkter, til en blød og sund hud. Dette er den perfekte gave til ham som sætter pris på velvære, kvalitet og luksus. Pakken indeholder en lækker ansigtsscrub, en ansigtrens og en dagcreme - den perfekte gave til den perfekte mand! Alle produkterne er full size og holder længe, så de kan blive ved med at skabe glæde og give en frisk og lækker hud. Gentlemens Tonic Facial Gift Set er indbegrebet af luksus! 

Pris: DKK 625,00

53

Proraso Gaveæske til skægpleje, Cypress & Vetiver

Gavepakke med Luksusskægpleje 

Her er den perfekte gavepakke til ham der sætter pris på luksus! Og alle kommer til at sætte pris på hvordan hans skæg kommer til at stråle efter han har prøvet disse skægplejeprodukter.
Det er både en skægshampoo, en skægolie og en skægbalsam, som er skabt til tilsmmen at gøre skægget fyldigt, sundt og skinnende. Og som et ekstra plus kommer produkterne i en gaveæske lavet af tin i et sejt og flot, retro design.

Pris: 
DKK 300,00

54

Gentlemens Tonic Facial Gift Set (scrub, cleanser, moisturiser)

Giv Virkelig Lækker Luksus Til Ham Som Fortjener Det

Her er en gave som virkelig er skabt af de mest luksuriøse hud produkter, til en blød og sund hud. Dette er den perfekte gave til ham som sætter pris på velvære, kvalitet og luksus. Pakken indeholder en lækker ansigtsscrub, en ansigtrens og en dagcreme - den perfekte gave til den perfekte mand! Alle produkterne er full size og holder længe, så de kan blive ved med at skabe glæde og give en frisk og lækker hud. Gentlemens Tonic Facial Gift Set er indbegrebet af luksus! 

Pris:  DKK 625,00

55

Philippi, Alegro Passport holder

Gør Rejsen Nemmere Med Et Lækkert Pasetui!

Dette luksuriøse pas etui til dig som elsker at holde styr på dine ting, og også går op i kvalitet og design. Det er praktisk, da der er plads til både pas, kreditkort og rejsedokumenter på det samme sted, og det er lavet eksklusivt af mørkegråt kvalitetslæder, med en beskyttende kant af rustfrit satin stål. Dette pasetui er uundværligt på rejsen, og er samtidig en utroligt lækker luksusvare, som både er den perfekte gave til en du holder af, og den perfekte selvforkælelse! 

Pris:  549,00 DKK

56

Rom

Rom Er Den Perfekte Gave, og Den Perfekte Selvforkælelse!

Find din indre Hemingway frem, og mærk varmen sprede sig, som om du selv sad på Cuba, i blandt palmetræerne. Rom er den ultimative spiritus til de lange nætter, og kan både drikkes rent, som Hemingway og blandes i lækre tropiske cocktails, som Tom Cruise i filmen Cocktail. Og her er et udvalg af de lækreste rom fra hele verden så du kan finde præcis den rom du elsker, eller finde en gave der passer til den rom-elsker du holder af. 


57

Rombogen - Mads Heitmann - Bog

Gaven Over Alle Gaver Til Romelskeren

Rombogen er den perfekte gave til romelskeren - det er en uførlig guide over den populære drik’s oprindelse, de forskellige former for rom, de romproducerende lande og meget meget mere. Bogen passer både til nybegyndere og mere øvede romdrikkere, og er skrevet af to rom-nørder der virkelig har styr på hvad de snakker om. Hvis du gerne vil vide mere om den gyldne drik, eller kender nogen der i sandhed interesserer sig for rom, så er denne bog fuldstændigt perfekt!

Pris:  EUR 24,69

58-not approved

ØL

Special Øl Er Den Perfekte Gave - Eller Den Perfekte Selvforkælelse

Specialøl er en fuldstændigt fantastik smagsoplevelse, fordi de indeholder så mange forskellige og lækre smage. Her kan du få øl fra hele Europa - fra Belgien til Ungarn og alt indimellem. Det er et bredt udvalg der indeholder både de lyseste og letteste ales, og de mørkeste og mest fyldige stouts. Og alle øllene er af den højeste kvalitet. Så om du skal holde en hjemme-ølsmagning for vennerne, give en fantastisk gave til en øl-elsker du holder af, eller simpelthen bare forkæle dig selv med verdens bedste øl - så er du kommet til det rette sted! 


59-not approved

Gin

Den Bedste Gave til Gin-elskeren!

Gin er en af de mest populære spiritusser som kan bruges til en uendelig række af drinks. Den klassiske Gin Tonic er selvfølgelig en velkendt drink, som kommer i mange forskellige variationer, men der er hundredevis af forskellige smagsoplevelser med gin der venter lige om hjørnet. Og her kan du få fingrene i noget af det lækreste gin der findes. Det er den ultimative selvforkælelse, eller den ultimative gave til ham eller hende der er vild med gin.


60-not approved

MANCHETKNAPPER MED GRAVERING

Den Bedste Gave Til Ham Der Elsker Kvalitet

Skal du finde en gave til manden der har det hele, men som elsker kvalitet og sætter pris på den lille detalje? Nu kan du få manchetknapper med skræddersyet indgravering, så du kan sætte et personligt præg på jakkesættet. Perfekte til de særlige anledninger som for eksempel brylluppet eller den runde fødselsdag. Disse luksusmanchetknapper er den perfekte forkælelse og den ekstra detalje der gør at du står ud fra mængden. 


61

Born to run - Indbundet

Tilbage til Ungdommen med Bruce Springsteen’s Born to Run

Den perfekte fars dags gave, eller fødselsdaggave til en Bruce Springsteen fan. Tag tilbage til en anden tid med stramme jeans, cadillacs, og Bruce Springsteens hæse stemme. Hvis du, eller nogen du kender, var ung i 60’erne eller 70'erne, så er denne bog en tidsmaskine tilbage til en svunden tid, som med sikkerhed vækker glæde og begejstring!

Pris:  
199,95 DKK

62-not approved

Proshave Skægsaks, Rustfrit stål, 11.3 cm.

Opnå Det Bedste Resultat med Den Bedste Skægsaks

Her er gaven til manden der har det hele - også et skæg! Denne skægsaks er skabt i rustfrit stål og designet til at kunne klippe fuldstændigt præcis, så du kan få det flotteste og skarpeste resultat. Den kan både klippe skæg, overskæg, bryn og bakkenbarter, og har en lille fingerstøtte til at hvile lillefingeren på, hvilket giver en langt større kontrol over saksen. Dette er den perfekte skægssaks til manden der ønsker det perfekte skæg!

Pris:  DKK 179,00

63

404 Not Found

Brug Mindre Tid og få Den Skarpeste Barbering 

Remington PG6070 Vaccum Grooming Kit er det du har ledt efter, den barbermaskine der kan dække alle dine behov. Du kan både bruge den til kroppen, hovedet eller håret, og både vælge længde og form på hvordan du vil have dit skæg. Og udover det er den endda udstyret med en indbygget støvsuger, som klarer oprydningen imens du barberer! Den er nem at rengøre, og giver en tæt, perfekte barbering - hver gang. 

Pris:  629,10 kr

64

Percy Nobleman Ultimate Grooming Box

Den Perfekte Gave til Den Moderne Gentleman

Her kommer et luksusbarberingssæt som verden ikke har set magen til før! Percy Nobleman Ultimate Grooming Box har alt som han har brug for, for at opnå og opleve den mest luksuriøse og perfekte barbering overhovedet. Det er et håndlavet barbersæt med balsamolie, skægvask, overskægsvoks, kam, saks og meget meget mere - og alt er lavet af afrikansk palisandertræ. Det er den mest eksklusive og luksuriøse gaveide til manden som værdsætter kvalitet og som aldrig går ned på udstyr!

Pris: DKK 1.649,00

65

Kærlighedens 5 sprog - e-bog

Lær At Overkomme Problemer i Parforholdet

Dette er en gave til både ham og hende. Den anerkendte underviser, parterapeut og forfatter Gary Chapman undersøger præcis hvordan det kan være at man nogengange ikke føler sig værdsat eller elsket i parforholdet, selvom begge parter elsker hinanden. Han går igennem de grundlæggende fem måder hvorpå vi oplever kærligheden, og giver råd til hvordan man kan kommunikere sin kærlighed bedre. Bogen er solgt i mere end 20.000 eksemplarer og både udfordrer og inspirer de måder vi tænker at parforholdet fungerer på.

Pris: 149,99 DKK

66

Popcornmaskine Cinema Style

Den Perfekte Gave til Popcorn-elskeren eller Hjemmebiografs-entusiasten

Lad biografsstemingen brede sig med duften af popcorn i hele hytten. Findes der noget bedre? Med denne popcornmaskine er der dømt biografpopcorn i dagligstuen - hver dag! Maskinen er designet i et smart retroudseende, og du kan nemt og enkelt lave lækre popcorn, som en lækker snack midt på dagen - eller, optimalt, til den store filmaften med vennerne. Måske du endda har en projektor for at få den ægte hjemmebiografsoplevelse? Din hjemmebiograf er i hvert fald ikke komplet, før denne popcornmaskine er en del af den!

Pris:  439,-

67

Minipresso NS

Tag Den Lækreste Espresso Med På Farten Med Minipresso NS

Er du en ægte espressoelsker? Hvis ja, så kender du godt følelsen af at længes efter en espresso, men befinde sig alt for langt væk fra en maskine der kan lave den lille kop af lækkerhed til dig. Måske du sidder på bibilioteket? I biografen? Måske du er midt i et langt møde på arbejdet, og du har bare brug for et lille skud af den guddommelige drik? Men nu er det problem løst! Med Minipresso NS kan du lave en espresso uanset hvor og hvornår du for lyst til en, og alt du behøver er varmt vand og en nespressokapsel! Så bliver det ikke bedre!

Pris:  489,-

68

OBH Smoothie Twister Blender 6620

Juicepressere Er Det Nye Uvurderlige Køkkenredskab

De siger at man skal have 6 frugter om dagen. Så hvorfor ikke blende disse frugter sammen til en lækker, sund juice? Du kan selv vælge hvilke ingredienser du vil bruge, og få et lækker skud friskhed til morgenmaden eller efter fitnesscentret, hver dag. Du kan endda få juicepressere der også fungerer som drikkedunk, så du kan have frisk juice med på farten hver dag. Det er både en super god gaveide, og en praktisk og lækker selvforkælelse, og de kommer i flotte kvalitetsdesigns, så du kan vælge den presser der passer bedst til dig!

Pris:  319,96 kr

69

Glue Smart Lock 2.0 App-styret Lås

Nu er Det Slut Med Bøvlede Nøgler!

Med Glue Smart Lock er det slut med at miste nøglerne i sofaen, at skulle ud for at få taget kopi af ekstranøglen, at gennemrode tasken når man kommer hjem, fordi nøglerne ligger på bunden, bag tunge bøger og computer. Du kan nu åbne og låse yderdøren med mobilen gennem en app! Det er et enkelt klik og så er du inde - og du kan endda uddele digitale nøgler til venner og familie. Det har aldrig været nemmere at låse en dør!

Pris:  1 939,-

70

KAY BOJESEN TROMMESLAGER

Kaj Bojesen Trommeslager Vækker Glæde Hos Alle Designelskere

Den perfekte gave til elskeren af dansk design. Denne fine trommeslager pynter i ethvert hjem og skabt af den verdensberømte designer Kaj Bojesen i 1942. Figuren er velkendt og bringer et smil frem hos alle der ser den, og trommeslageren vil især gøre glæde som dekoration på kontoret eller børneværelset. Hvis du også er fan af Kaj Bojesens berømte abe, er de to et perfekt makkerpar!

Pris:  DKK 599,95

71

ESPRESSOMASKINE

Gør Livet Ekstra Luksuriøst med en Espresso Maskine

Du kan ikke kalde dig selv for kaffeelsker medmindre du ejer din egen espresso maskine. Det er sådan her kaffe burde drikkes! Bliv din egen hjemmebarista og imponer venner og bekendte med en cremet, fyldig og rund espresso, præcis ligesom de serverer den på cafeerne. Nyd din morgenmad med et skud mørk energi hver dag. En espressomaskine er i sandhed en luksuriøs tilføjelse til køkkenet, som skaber glæder mange mange år frem. Vores udvalg er bredt så du kan finde ligepræcis den espresso maskine der passer til dig, og nyde en perfekt kop - hver dag.


72

HAY TEKSTILER

Giv Dit Hjem Den Ekstra Detalje Med Tekstiler fra Hay

Hay er efterhånden anerkendt som et af de vigtigste designfirmaer i Danmark, og deres interiør designs er både populære og berømte. I de seneste par år har Hay fokuseret meget på tekstiler, og lavet nogle fantastiske design af tæpper, håndklæder, viskestykker, puder, sengetøj og så videre, der virkelig giver et ekstra skønt præg til hjemmet. Hays tekstiler er perfekte både som gave eller som selvforkælelse, og alle deres tekstiler er lavet af den højeste kvalitet, og i et stilrent og lækkert design. 


73

Leif Sylvester Kalender 2018

Hold Styr På Dine Aftaler med En Smuk Leif Sylvester Kalender

I en travlt hverdag kan kalenderen hurtigt blive din bedste ven. Og denne her kalender bliver med sikkerhed den bedste kalender du nogensinde har eget. Den er designet til folk med en travl hverdag, og så er den, som en ekstra bonus, selvfølgelig fyldt med smukke billeder af grafikeren og kunstmaleren Leif Sylvester. Så den er ikke bare et praktisk hjælpemiddel til at holde styr på planerne - den pynter også uanset hvor du sætter den op henne. 

Pris:  EUR 9,55

74

Stort ølglas med indgravering

Den Mest Personlige Gave Til Øl-elskeren

Skal du finde en gave til en der elsker øl, men er løbet tør for ideer? Her er den bedste gave man kan give til ølelskeren, idet at det både er et flot og brugbart ølglas, men nu kan du ovenikøbet sætte et personligt præg på dette kvalitetsølglas, ved at få det indgraveret. Det er den perfekte gave til fars dag, som med sikkerhed kommer til at vække begejstring. Du kan skrive et navn, kælenavn, en intern joke som kun i forstår, eller andet på glasset, og så er det bare med at finde de kolde øl frem og fejre! 

Pris:  125,00 kr

75-not approved

PIZZASKÆRER

En Perfekt Gave til Pizzaelskeren! 

Her kommer den perfekte gave til pizza-elskeren! (Eller en gave til dig selv hvis du har brug for lidt selvforkælelse) Pizzaskærere er en hel videnskab i sig selv - pizzakniv, pizzahjul, pizzaskærer - der findes tusindvis af forskellige varianter. Nu kan du finde den variant der passer bedst til dig eller en du holder af - og du kan være sikker på at disse pizzaskærere er af den allerhøjeste kvalitet. Er du til et strømlinet skandinavisk design, eller et mere ekstravagent guldpizzahjul? Her har vi det hele!

Pris:  89,-

76

Knive og Tilbehør

Få De Bedste, Skarpeste Knive og Det Bedste Tilbehør

Enhver ved at det allervigtigste i køkkenet er at have knive der virker. Der er ikke noget mere frustrerende end sløve knive eller ridsede skærebrætter, og det kan decideret ødelægge en middag. Vi har nu samlet et udvalg af knive og tilbehør til knive, til alle dem som går op i den højeste kvalitet. Du kan finde alt du har brug for til alle dine køkkenbehov her, og snart kan du skære igennem rodfrugter som var de lavet af smør! 


77

Southern BBQ & Street Food hos Meyers Madhus

Den Ultimative Oplevelse Til Alle Madelskere!

Mærk duften fra den varme grill, mens de møre spareribs langsomt karamelliserer, og pludselig befinder du dig sydstaternes USA til en ægte, autentisk Barbecue. På dette kursus lærer du alt om det ufatteligt lækre, og meget populære sydstatskøkken, med alt hvad det indebærer (blandt andet at lave din egen barbecuesauce med bourbon, at lave syltede chilier, traditionel brødfriteret fried chicken og meget meget mere). Det hele kulminerer i en overdådig middag. Dette er den perfekte gave til ham eller hende der elsker at grille, og det bliver en oplevelse i aldrig glemmer! Og i kan ovenikøbet tage opskrifterne med hjem og gøre naboen misunderlig næste gang i tænder op for grillen derhjemme! 

Pris:  1.295 DKK

78

Masterchef grillkuffert med indgravering