Gravitamin – virker den mod barnløshed?

Gravitamin er en særlig vitaminpille, som indeholder en række vigtige vitaminer og mineraler, der giver dig en større chance for at blive gravid, samt har brug for under din gravititet.

Både når du gerne vil være gravid, og når du er gravid, er det vigtigt, at du sørger for, at du får alle de vitaminer, som din krop har brug for. Det er for eksempel folsyre, som er den naturligt forekommende udgave af den syntetisk fremstilllede folinsyre, der meget vigtigt, når kroppen skal til at bygge nyt væv. Derudover er det også vigtigt, at du får nok zink, da det hjælper med til, at du kan blive gravid, og at du kan skabe et normalt barn.

Det kan være svært at holde styr på, om du har spist nok fisk, frugt og grønt og alle de andre ting, der indeholder de vitaminer, du har brug for. Det kan derfor være en god ide, at du tager en vitaminpille som Gravitamin hver dag, når du gerne vil være, og når du er gravid.

Hvad er Gravitamin?

Gravitamin er som sagt en vitaminpille, der er særligt udviklet til kvinder, der gerne vil være gravide og til kvinder, der er gravide. Det er derfor en god mulighed for dig for få alle de vitaminer, som du har brug for før og under graviditeten. På den måde er du sikker på, at din krop har det, som den skal bruge for at skabe nyt liv. Så gravitamin øger både din chancer for at blive gravid og for at gennemføre en normal graviditet.

Du tager en tablet om dagen, og så er du sikker på, at du får alt, hvad du har brug for. Vitaminpillen indeholder 11 vitaminer og otte mineraler, og de er alle særligt udvalgt efter, hvad du behøver i forbindelse med graviditet.

Topliste over bedste produkter

GraVitamin (90 tabletter)
Pris: 119,95  
Læs mere »

Til gravide eller til dig, der planlægger graviditet - Kosttilskud.

Gravitamin erstatter din almindelige vitaminpille

Når du begynder at tage Gravitamin, behøver du ikke længere at tage normale vitaminpiller. Gravitamin er nok. Hvis du har problemer med, at du mangler jern, eller du gerne vil kombinere dine vitaminpiller med Omega kapsler, findes der også variationer, der kombinerer Gravitamin med en af de to varianter. Det er også en god mulighed for dig.

Derudover skal du selvfølgelig stadig spise sundt og varieret, selvom du tager vitaminpiller. Men Gravitamin er en god måde at sikre, at du i hvert fald får alle de vitaminer og mineraler, som du har brug for.

Hold dig fra A-vitamin, når du er gravid

Når du er gravid eller gerne vil være det, er der en række fødevarer, som du skal holde dig fra. Der er dog faktisk også nogle vitaminer, som du skal holde dig fra. Det drejer sig om A-vitaminer. De er ikke gode at få for mange af, når du er gravid. De findes blandt andet i lever og levertran. Det er derfor vigtigt, at du ikke tager levertran som kosttilskud, når du prøver at blive gravid eller er gravid. Du må dog gerne spise mindre mængder af leverpostej.

I Gravitamin er der selvfølgelig taget højde for, at gravide ikke kan tåle A-vitamin lige så godt som andre. De er derfor ikke en del af vitaminerne i kapslerne.

At tage Gravitamin er dog ingen garanti for, at du rent faktisk bliver gravid. Men tager du Gravitamin, har du givet din krop de bedste forudsætninger for at blive det.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]