Håndledsvægte

Også din træning kan blive endnu mere effektiv, hvis du bruger håndledsvægte! Den øgede vægt vil lægge ekstra pres på din krop, når du udfører øvelser, dyrker kampsport eller løber. Denne ekstra belastning er med til at styrke dine muskler, helt uden at du behøver at træne i længere tid end normalt.

Håndledsvægte er som skabt til dig, hvis du gerne vil opnå en øget intensitet af din træning. Både cardio-øvelser og løbeture kan blive langt mere effektive ved hjælp af dette enkle redskab. Men det er ikke alt.

Håndledsvægte er også et super anvendeligt træningsredskab og kan anvendes inden for mange forskellige typer træning. Så uanset hvad du dyrker, er der en træningsmæssig gevinst at hente ved at prøve håndledsvægte. Håndledsvægte er med andre ord et must-have til optimering af din træning.

Behagelige håndledsvægte på 2x1,5 kg specielt tilpasset armene.Vægtmanchetter i blød nylon med velcrolås. Meget velegnet for spændstighedstræning, styrketræning og optræning efter skader.

1

Hvad er håndledsvægte?

En håndledsvægt er – som navnet antyder – en vægt, du spænder om håndleddet. Som regel ligner de lidt det beskyttelsesudstyr, du spænder på dine håndled, hvis du står på rulleskøjter.

Håndledsvægte består som regel af et stykke stof fyldt med sand, som er påmonteret et bånd med velcro til at lukke det. På denne måde kan du selv styre, hvor stramt din håndledsvægt skal sidde og præcist hvor du vil placere den.

2

Hvad træner jeg med håndledsvægte?

Når du træner med håndledsvægte, træner du naturligvis dine arme og skuldre. De øvelser, du normalt udfører for at styre disse muskler, vil nu blive endnu mere effektive.

Men også træningstyper såsom løb, der jo først og fremmest gør noget for benene, kan blive effektiv træning af dine arme.

Der er dog nogle øvelser, som kan være svære at udføre med vægt på. F.eks. træner du i nogle tilfælde også din balance, når du anvender håndledsvægte.

3

Hvordan skal jeg træne med håndledsvægte?

Når du bruger håndledsvægte, skal du yde en mere krævende indsats og give dig lidt ekstra for hver bevægelse, du udfører. På denne måde træner du dine musklers udholdenhed mere effektivt sammenlignet med normal træning. Du skal derfor fortsat blot træne, som du normalt gør, når du begynder at anvende håndledsvægte.

Håndledsvægte kan anvendes til både kamptræning, løbetræning og meget mere. Også inden for pilates og styrketræning kan håndledsvægte anvendes. Så hvad end og hvor end du træner, kan håndledsvægte booste effektiviteten af din træning.

4

Hvor tunge skal mine håndledsvægte være?

Hvor tunge håndledsvægte du skal vælge, kommer an på din form og dit ambitionsniveau. Håndledsvægte fås i mange forskellige udgaver og vægtklasser.

Du kan få håndledsvægte på alt fra 0,5 kg til 4 kg per vægt. Eventuelt kan du starte i det små med en let model og træne dig op til tungere og tungere håndledsvægte.

5

Hvordan kan håndledsvægte anvendes til genoptræning?

Hvis du er i et genoptræningsforløb med fokus på at kontrollere forskellige bevægelser, kan håndledsvægte hjælpe dig på vej. Håndledsvægte er således ideelle til at øge intensiteten af din træning, uden at du skal tage flere gentagelser af øvelserne.

På den måde opnår du på kortere tid større resultater. Den øgede vægt vil således hjælpe dig til hurtigere at træne dine muskler op.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *