Hvor mange kalorier du forbrænder under sex – Få svaret her

Sex er en meget yndet form for motion for de fleste. Desværre viser beregninger fra alverdens motionseksperter, at det ikke forbrænder særlig mange kalorier eller opbygger særlig meget muskelmasse at dyrke sex. Nu kan du selv få målt, hvor mange kalorier du forbrænder med en smart penisring og andre spændende gadgets til sexlivet.

Horisontal jogging, lagengymnastik og erotisk motion. Der findes mange slangudtryk, der knytter netop sex, motion og fysisk udfoldelse sammen. Det helt store spørgsmål har altid været, hvor meget der reelt set er om snakken. Mange har sikkert også drømt om at kunne tabe sig stort ved at dyrke sex. Det ville bare være endnu en fordel, der gjorde det endnu mere attraktivt – især i kolde januar hvor julens fråseri og årets laden stå til oftest skal tabes.

Generelt forbrænder mænd lidt flere kalorier end kvinder ved sex. Således forbrænder 5 minutter i den mest udbredte sexstilling omkring 45 kalorier hos en mand, der vejer lidt over sin idealvægt. Tilsvarende forbrænder kvinden lige omkring 36 kalorier, hvis hun også vejer lidt over idealvægten – hvilket de fleste danskere jo gør.

Det svarer til, at du forbrænder omkring et halvt glas fin, en tredjedel dåseøl eller cola eller hvad der svarer til lidt over en tredjedel skive bacon på at dyrke sex med kæresten. Ikke en imponerende stor gevinst. Så desværre er sex nok ikke helt løsningen, hvis du vil træne dig ud af din overvægt.

Jeg er da mere aktiv end det, når jeg dyrker sex

Spørger du de fleste – måske især mænd – er de da også langt mere aktive og kan holde meget længere end bare til fem minutters sex. Mange holder sig heller ikke til den gode, gamle missionærstilling, men bruger mere avancerede stillinger, der udfordrer fysikken meget mere og derfor forbrænder flere kalorier.

Altså hvis du spørger dem. Noget helt andet er dog oftest tilfældet, når der kommer fakta på bordet. Det er muligt i dag, hvor snart sagt hvad som helst bliver udstyret med elektronik, der kan måle og registrere alt.

Mål din seksuelle performance med smart sexlegetøj

Det gælder også sexlegetøj, der både design-, materiale- og teknologimæssigt, har flyttet sig meget, siden dengang sexlegetøj var lavet af billigt, hårdt, hudfarvet og i øvrigt miljøfarligt PVC-plastik.

I dag bruges der oftest medicinsk silikone, der er et meget blødt og nærmest hudagtigt materiale. Designet er også gjort mere anatomisk korrekt og meget sexlegetøj ligner slet ikke noget, der kunne tænkes at have den anvendelsesmulighed. Samtidig er det blevet udstyret med både muligheder for at vælge mellem mange forskellige vibrationsmønster og for at kunne fjernbetjenes via Bluetooth og meget andet spændende.

Seneste påfund er at indbygge bevægelsessensorer, der kan måle på jeres fysiske aktiviteter under sex og både måle varigheden og kalorieforbruget – i hvert fald for manden. Det er ham, der har det pågældende stykke sexlegetøj på.

Der er tale om en penisring, der samtidig kan få ham til at holde længere og som kan sættes til at ændre vibrationsmønster og intensitet, alt efter hvor fysisk aktive I er. Jo mere I går til den, jo mere hjælper penisringen til med vibrationer.

Efter endt sex kan du hente de målte data ud af ringen. Så ved du helt præcist, hvor mange kalorier du har forbrændt under sex og hvor lang tid det tog.

Du kan læse mere om den intelligente penisring her.

Rate this post

Del artiklen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *