Landroller – rulleskøjter med store skrå hjul

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

LandrollerRulleskøjter er i forvejen et af de bedste og sjoveste motionsredskaber, men derfor kan man jo godt prøve at gøre dem endnu bedre. Landroller adskiller sig ved at have meget store hjul, som er skråtstillet i forhold til støvlen. Det skulle efter sigende give flere fordele.

For det første kan man meget bedre køre på ujævnt undelag som f.eks. græs eller grussti. Også almindelig dårlig ru asfalt kommer til at føles komfortabel at køre på. De store hjul gør også, at det er lettere for begyndere at finde balancen. Der er heller ikke samme risiko for at en skæv flise sender dig på næsen.

Pris: ca. 1.200 kr.

Bedømmelse:

Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

4 stjerner. Overvejer stærkt selv at anskaffe mig et par til foråret …

Læs mere: www.landroller.com

Skrevet 19. dec. 2008

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer

  1. Jeg er 100% sikker på de er ubehaglige at køre med.. har stået på stuntruller i 4-5 år, og ved hvordan det følels i føderne efter en tur i hallen.. Men nu hvor hjulene er flyttet ud på siden, så vil jeg med sikkerhed sige at du ligger mere pres på den ene side af foden, og vil ikke kunne holde til mere en 10-15 mins kørsel..

  2. Rent belastningsmæss igt for fod og knæ, kan det ikke være godt at hjulene sidder som de gør… Det er godt nok det mest desperate forsøg på produktudviklin g jeg til tider har set..

  3. i tager fejl! belastningen er ikke anderledes end ved normale rulleskøjter. hjulene er jo ikke flyttet ud til siden men sidder i vinkel. dette betyder at centerpunktet på skøjten er der hvor hjulet rammer jorden. så er hjulet bare større!!! jeg tror dette er en kanon måde at gøre rulleskøjter mere mobile. jeg skal sku have et par

  4. @William, tak for linket, men damn de er da noget dyre end de 1200 der står skrevet, selv ved at bestille dem i USA koster de ik så meget.. nå men have dem, skal jeg…. 🙂

  5. De er helt sikkert pengene værd. Sørg for at købe lidt ekstra udstyr! bremseklodserne bliver hurtig slidt. :)held og lykke med dem!

  6. jeg har et par str 43 hvis nogen vil købe dem ,de er helt nye så vil sælge dem for 500kr. Manden tør ikke løbe på dem .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *