Løbehandsker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Løbehandsker skal ligesom løbehuer være fremstillet i lette og funktionelle materialer. Løbehandsker fremstilles dog i forskellige tykkelser – samt med og uden vindstopper. Dét giver dig mulighed for at vælge præcis den type løbehandsker, der passer bedst til vejrforholdene under din løbetur. Ud over at holde dine hænder varme og komfortable, skal løbehandskerne sikre en god bevægelsesfrihed til fingrene, så du nemt kan holde om din drikkedunk og finde gel i baglommen. Nogle løbehandsker er endda forsynet med et særligt materiale på fingrene, der giver dig mulighed for at betjene din touch skærm på din smartphone. I håndfladen kan løbehandskerne desuden være forsynet med en smart lomme til sikker opbevaring af din nøgle.

Et par lækre løbehandsker kan være yderst praktiske på kolde dage, hvor fingrene ofte bliver kolde. De er fremstillet i bløde, strækbare tekstiler med en tætsiddende og komfortabel pasform. Det er nemlig vigtigt, at løbehandsker er funktionelle, når de skal bruges til aktive udfoldelser. Her på siden finder du både almindelige, samt mere varmeisolerende handsker til vinterdagene.

Touch screen kompatible fingerspidser

Som noget nyt er mange af løbehandskerne også udstyret med touch screen kompatible fingerspidser, som gør det muligt for dig at håndtere din smartphone eller dit GPS ur, uden at skulle tage handskerne af. Dét er især nødvendigt, hvis du er aktiv i orienteringsløb eller lignende aktiviteter, hvor du har brug for at kunne betjene forskelligt elektronisk udstyr under løbeturen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *