Magnesium kosttilskud – Hvad skal du vælge og hvem skal tage magnesium?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Magnesium (Mg) er et mineral, der deltager i mere end 300 reaktioner i menneskekroppen. Hos den voksne menneskelige krop er der omkring 25 g magnesium, hvorfra 30-40% er i muskler og blødt væv og 50-60% i knogler.

icon
<? echo $title; ?>
159 kr.
96/100 Bedømmelse
Biosym Magnesium +300

Biosym Magnesium +300 indholder magnesium, som er et af de mest essentielle mineraler i kroppen. Det er det fjerde mest almindelige stof i kroppen og har indvirkning på rigtig mange vitale funktioner i kroppen.

Værd at vide om Biosym Magnesium +300
– Indeholder en unik kombination af to magnesiumformer: Magnesiumpidolat (Magnesium-L-Pidolat) og Magnesiumdioxid
– L-Pidolat optages hurtigt og effektivt i kroppens celler, og at Pidolat tillige ikke udskilles igen i samme grad, som det er tilfældet med andre mineralsalte.
– Vedligeholder knogler og muskler og spiller en vigtig rolle for opretholdelsen af en normalt fungerende muskelfunktion. Understøtter optimal nervefunktion.
– Registreret hos organisationen The Vegan Society

Hvorfor er denne model bedst?

Indeholder en unik kombination af to magnesiumformer

Vedligeholder knogler og muskler

Registreret hos organisationen The Vegan Society

Researched Sources
8
Kilder undersøgt
Reviews Considered
9
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
7
Timers dataindsamling
Products Evaluated
6
Produkter anmeldt

Hvad gør magnesium?

Magnesium er et cofaktor for enzymer, der deltager i metabolismen af energi, syntese af proteiner, RNA og DNA-syntese, og vedligeholdelse af det elektriske potentiale hos nervevæv og cellemembraner. Magnesium sammen med calcium og kalium, er essentiel for normal funktion af den neuromuskulære forbindelse.

Hvilke fødevarer indeholder magnesium?

 

Tørrede mandler (28g) har 80 mg (halvdelen af den daglige anbefaling for voksne mænd i Canada, og 1/3 af den daglige anbefaling i USA), spinat, kogt (1/2 kop) 78 mg, cashewnødder, jordnødder, olieristede, korn, strimlet hvede, sojamælk – ren eller vanilje, sorte bønner – kogte, jordnøddesmør, rugbrød og så videre.

 

Hvad er magnesium til?

Udover de vigtigste funktioner i kroppen, som coenzym for enzymer til mere end 300 reaktioner, er der forskere som forsøger at finde ud af, om der er nogen yderligere fordele for sundheden.

Hvilke magnesium kosttilskud skal du vælge?

 • Solaray Magnesium Citrat 400 mg
  Solaray Magnesium Citrat 400 mg
  Med Solaray Magnesium Citrat får du en daglig dosis magnesium på 400 mg, hvilket dækker det daglige behov fuldt ud. Magnesium er et mineral som har mange funktioner i kroppen. Det har bl.a. betydning for muskelsammentrækninger og nerveimpulser, da magnesium er en del af alle processer i kroppen, hvor energi indgår.  
  • Bidrager til et velfungerende stofskifte
  • Bidrager til elektrolytbalancen
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Helsebixen.dk 185 0 185 Læs mere
 • Pharma Nord Bio-Magnesium 200 mg
  Pharma Nord Bio-Magnesium 200 mg
  Bio-Magnesium 200 mg fra Pharma Nord består af 3 forskellige magnesiumsalte. Herudover indeholder tabletten en blanding af både organisk og uorganisk magnesium. Dette indhold gør, at tabletten er fuldstændig opløst få minutter efter indtagelse. Hos personer med et lavt mavesyreindhold vil magnesiumindholdet ændre sig til en optagelig ion-form. Magnesium Magnesium er det 4. mest forekommende mineral i kroppen. Man kan finde magnesium i alle celler i kroppen og hele 98% af det finder man inde i cellerne. Indholdet af magnesium hos en voksen person er omkring 24 gram. Heraf findes 25% i musklerne og omkring 60% i knoglerne. Magnesium indgår i mere end 300 forskellige enzymprocesser i kroppen.
  • Bidrager til kroppens elektrolytbalance
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Helsebixen.dk 119 0 119 Læs mere

Hvor meget magnesium kosttilskud skal jeg tage?

Hvor meget den daglig anbefalede mængde af magnesium er, afhænger af alder, køn, helbredstilstand (i nogle helbredstilstande kan personer behøve mere eller mindre end en sund person) og land.

For eksempel bør voksne mænd i USA tage 270-400mg om dagen, og i Canada bør voksne mandlige tage 130-250mg om dagen, hvilket næsten er halvdelen.

Hvis ikke man sikker på, hvilken der er den bedste løsning, er det altid godt at rådføre sig med lægen, også afhængigt af hvad der er årsagen til tilskudet

Kilde: http://www.mayoclinic.org/drugs-supplements/magnesium-supplement-oral-route-parenteral-route/description/drg-20070730

Magnesiummangel

 

Magnesiummangel er sjældent, men nogle tilstande kan føre til magnesiummangel, ligesom diarré og opkastning, nyresygdomme, diabetes, overdreven sveden, diuretika og så videre.

Symptomer på magnesiummangel er: Muskelkramper og træthed, søvnforstyrrelser, arytmi, lavt blodtryk, migræne, og så videre.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Resurser brugt til artiklen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *