Massagestol

Anspændte og måske ømme muskler kan dræne enhver for energi. Med en massagestol er der dog hjælp at hente og så er det endda behageligt. På ganske kort tid kan du opnå velvære og afspænding inde for dit hjems private rammer. Med nutidens massagestole er der desuden mulighed for at tilpasse stolens arbejde, så det passer perfekt til dine behov.

Det er langt de færreste af os, der har råd til at have en privat massør eller rende på massageklinikker hele tiden. Med en massagestol får du dog den næstbedste mulighed – og så endda i dit eget hjem.

Massagestole er i dag nemlig så udviklede, at de sagtens kan levere næsten samme niveau af afspænding og afslapning som en rigtig massage. Selvfølgelig er det ikke helt det samme, men det er tæt på. Massagestole tillader dig således den daglige luksus at koble helt fra og lade din krop blive æltet godt igennem.

Tokuyo massagestol TC-368

Massagestol i topkvalitet. Denne massagestol giver både massage i nakke, ryg, lænd, baller, baglår, læg, fødder og hænder. Du får simuleret samme kvalitetsmassage som hos professionelle massører. Under massagen er der mulighed for at rette stolen helt ned i en liggende position, så du får slappet helt af og det bliver nemmere at ramme massagepunkterne.

Pris: 15.900 kr. - Tilbud - 11.900 kr.

Tokuyo massagestol TC-531

Tokuyo Massagestol TC-531 er en fantastisk massagestol i topkvalitet. Giver dig en dejlig massage og du kan tilmed nyde en Zero Gravity massage i liggende stilling. Det smarte sliding system gør, at stolen stadig godt kan stå tæt på væggen, selvom man vil nyde massage i en liggende stilling.

Pris: 23.900 kr. 

BH massagestol 

BH Massagestol har den nyeste teknologi, der giver dig en fantastisk massage, så du kan lade dig glide ind i en dyb, afslappet sindstilstand. Muskelømhed og -træthed behandles blidt af BH Massagestol, hvilket får en afslappende og lindrende effekt på din muskulatur. Massage er utroligt godt for dit helbred, da det lindrer og forebygger smerter samt nedsætter dit stressniveau.


Pris: 41.999 kr. 

Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Beurer MC3800 Shiatsu Massagestol
17995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Beurer MC5000 Deluxe Massagestol
31999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Beurer MC3800 Shiatsu Massagestol...
14499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Beurer MC5000 Deluxe Massagestol...
21999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Finnspa Premion Black Massagestol
12999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Finnspa Premion Creme Massagestol
12999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol
20952 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Beurer MC3800 HCT Design Massagestol
12999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Beurer MC3800 Luksus Shiatsu Massagestol
17499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Beurer MC 5000 Deluxe massagestol med fodmassage
29999 kr.
Til Shop

Hvad kan en massagestol?

En massagestol kan som nævnt ikke erstatte en rigtig massage. Alligevel er en massagestol et rigtigt godt redskab til at blive afstresset og løsne dine anspændte muskler lidt op.

Massagestole kan således levere massager af varierende varighed og med forskelligt fokus. Nogle typer af massagestole er endda så avancerede, at de starter med at scanne din krop efter anspændte områder. Herefter er det så netop disse områder, som massagestolen sætter fokus på at massere og behandle.

Hvordan betjener jeg en massagestol?

Betjeningen af massagestole varierer faktisk en hel del. Som regel har de en fjernbetjening tilkoblet, som du kan kontrollere stolens forskellige massagefunktioner med. Nogle modeller viser på en lille skærm på fjernbetjeningen, hvor på din krop den arbejder. Fra skærmen har du eventuelt også mulighed for at indstille efter dette.

På andre modeller af massagestole skal du selv ind og indstille, hvor stolen skal lægge fokus. Dette kan være lidt mere vanskeligt. Til gengæld giver det dig mulighed for at modtage massage lige der, hvor du har brug for det. Dette kan også være en kæmpe fordel. Det er jo ikke alle dage, din krop har brug for helt samme behandling.

Hvordan masserer en massagestol?

Inde i massagestole er der nogle ruller af forskellig størrelse, der kører op og ned og rundt. Det er disse ruller, der masserer dig, når du sidder i stolen.

Som regel er de lavet af enten nylon eller gummi. Flere foretrækker massagestole med gummibelagte ruller. De kan nemlig føles mere skånsomme for din krop.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger massagestol?

Når du skal vælge massagestol, skal du først og fremmest se på, hvad du vil bruge den til. Har du lyst til korte seancer af afslapning og massage? Eller er det snarere længerevarende perioder med fokus på hele kroppen, du ønsker?

Hav desuden komfort, betjening og design in mente. Måske vil du hellere have en nem betjening end mange ekstra funktioner. Såfremt du har et særligt behov for eksempelvis at massere dine ben, så led efter en massagestol med et effektivt program til dette.

Hvad koster massagestole?

Massagestole kommer i mange forskellige prisklasser. De kan reelt koste alt fra et par tusinde kroner til op over 40.000. Se dig derfor godt om på markedet. Det kan være, at du er heldig at finde et tilbud.

Det er ydermere en god idé at gå i forskellige forretninger, hvor du kan afprøve flere modeller af massagestole. På denne måde kan du finde ud af, hvad der passer til dine behov.

Køber du derimod en massagestol uden først at have prøvet den, risikerer du to scenarier. Du kan risikere, at din meget dyre massagestol ikke lever op til de høje forventninger, du havde til den på baggrund af dens pris. Alternativt kan det også ske, at den massagestol, du valgte, fordi den var billig, ikke er god nok eller måske ukomfortabel. Prøv derfor altid forskellige modeller af massagestole, inden du træffer din beslutning.

Hvilken prisklasse skal jeg vælge min massagestol i?

Med massagestole er det som med så meget andet. Du får det, du betaler for. Det vil altså sige, at de dyrere modeller reelt set også giver dig mere for pengene. Eksempelvis kan de have den førnævnte funktion med kropsscanning. Derudover er de som regel også blidere og mere skånsomme, selvom de samtidig oftest også kan gå mere i dybden sammenlignet med billigere massagestole.

Endelig har de dyrere modeller som regel flere muligheder for udvidede massageprogrammer. Men igen – vælg ud fra dit behov. Gør dig det klart, hvad du ønsker af din massagestol og vælg så en, der kan levere netop det.

Kan jeg leje en massagestol?

Massagestole kan faktisk også lejes. Det er ideelt for dig, der kun har brug for at anvende en massagestol i en kort periode. Måske er du i gang med at træne op til et løb eller lignende og har brug for ekstra muskelafspænding. Måske er du ved at komme dig efter en skade og har brug for massage af det udsatte område. Uanset hvad der er årsagen til dit midlertidige behov, er der mange steder du kan  leje en massagestol for en kortere eller længere periode.

Hvad er fordelene ved at bruge en massagestol?

Når du nu har læst hele denne artikel, står det sikkert klart, at massagestole er et dejligt redskab til afslapning, der er økonomisk opnåeligt for langt de fleste. Men skulle du nu undre dig over, hvilke andre fordele der findes ved at bruge en massagestol, kommer de her.

Massagestole er nemlig enormt gavnlige for dit helbred. Som nævnt betyder den tilbragte tid i massagestolen, at dine muskler afspændes. Derudover øger massagen fra stolen også din blodcirkulation. Det er godt for dine muskler og led.

Sidst men ikke mindst sænker det også dit stressniveau at bruge en massagestol. Den lille pause, som det giver dig at sidde i din massagestol, er altså kort sagt guld værd også i det lange løb.

Hvis ikke du allerede var klar til at købe en massagestol, er du det derfor garanteret nu! Så god jagt og god fornøjelse – du er allerede godt på vej til et afslappende og afspændende køb med flere forskellige helbredsmæssige fordele.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *