Næseskyller

Fri fragt
Forhandler:Den Intelligente Krop
Yogis Nosebuddy, Næseskyller (Grøn)
120 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Den Intelligente Krop
Yogis Nosebuddy, Næseskyller
120 kr.
Til Shop

De fleste ved at tårer er salte. Men det er de færreste der ved at næsens slimhinder også er det.  Der er derfor vigtigt at når du skyller din næse at vandet er både salt og kropsvarmt. Det gør at det føles langt mere behageligt at skylle næsen – nogle folk beskriver det som et indre rensende brusebad.

 

Fremgangsmåde

 

Lav en saltvandsblanding ved at røre salt op i lidt kogt vand og derefter tilsætte koldt vand, til vandet har din kropstemperatur. Husk at der skal være nok blanding til begge næsebor. Den nøjagtige dosering af salt står på en seddel i pakken til din næseskyller, er kan du ikke finde sedlen kan du altid blot smage det til. Vandet skal smage en smule salt, præcis som dine tåre.  Det er vigtigt at du sikre dig at doseringen og temperaturen er korrekt, da det eller kan blive en ubehagelig fornøjelse. Dette er nok også grunden til at mange føler det ubehageligt at skylle næsen, men med den rette temperatur og dosering er det utrolig behageligt.

 

 

Når du har styr på det ovenstående, sætter du kanden for det ene næsebor. Bøj hagen ind mod halsen og tip hovedet til den modsatte side. Gøres dette korrekt vil saltvandet løbe ind gennem det ene næsebor og ud gennem det andet.. Hvis du er forkølet i forvejen, kan vandet skubbe snot ud af næsen. Hvis du ikke er syg, er det stadig en god ide at gøre da det kan virke forbyggende. Lad en hel kande løbe fra det første næsebor og skift så til det andet. Når du har gjort dette i begge næsebor er det vigtigt du pudser din næse grundigt, for at sikre at du har fået alt vandet ud.

 

Fordele ved at bruge en næseskyller

 

Har du problemer med en stoppet næse, forkølelse, bihulebetændelse eller allergi i luftvejene, er en næseskyller med lunkent saltvand et enkelt, billigt og behageligt hjælpemiddel uden bivirkninger. Det renser næsen, afspænder slimhinderne og gør dem mere modstandsdygtige over for bakterier og virus.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]