Paris Saint Germain trøje

Paris Saint Germain eller PSG, som de også kaldes for, er et godt bud på en af de største klubber i Europa i fremtiden. For tiden dominerer de den hjemlige liga, dog har fokusset længe været en Champions League titel. I vores PSG shop finder du både hjemme og udebanetrøjen. Officielle Paris Saint-Germain trøjer med officielt navn og nummer tryk med spillernavn NEYMAR JR 10. PSG trøjerne kommer fra Nike mens at trykket kommer fra det franske firma Monblason. Trykket kommer i LFP udgaven dvs. det er det tryk der bruges når pariser klubben optræder i den franske liga. Klubben har også et Champions League tryk der bruges til kampene i Europa men dette tryk er eksklusivt forhandlet af klubben selv. Som det er tilfældet, i de andre klubber der har Nike som sponsor, så er det Nikes Dri-Fit materiale, der er grundlaget for trøjen.

 

Trøjen er meget let, og sammen med Dri-Fit, giver det spillernes krop maksimalt mulighed for at ånde, så spillerne får den bedste oplevelse.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]