Regaine – Har du problemer med hårtab? Regaine er et godkendt middel mod mandligt hårtab

Der er ingen, der bryder sig om at gå og tabe håret. Derfor er det heldigt, at der er hjælp at hente. Regaine virker mod hårtab på to fronter. Del standser det dit hårtab, så du ikke mister mere hår og dels vil du begynde at opleve ny hårvækst på de behandlede områder.

Hårtab er et helt normalt alderstegn og en naturlig del af livet. Derfor er det i sig selv ikke et problem for langt de fleste. Men hvis du oplever hårtab i en tidlig alder, er det en ganske anden sag. For mange er tidligt indsættende hårtab en kilde til stor frustration. Denne frustration kan dog afhjælpes ved brug af Regaine.

Regaine

Regaine er et håndkøbslægemiddel, der er specielt udviklet til at stoppe hårtab hos mænd og hjælpe med at styrke væksten af nyt hår. Regaine indeholder den aktive ingrediens Minoxidil, der er klinisk bevist til at stoppe arveligt hårtab.

1

Hvad er Regaine?

Regaine er et produkt til behandling af tidligt indsættende og udtalt hårtab hos både mænd og kvinder fra 18 til 40 år. Hvis du er under 18 år og oplever hårtab, skal du konsultere din læge, inden du bruger Regaine.

Hos 4 ud af 5 brugere af Regaine ses en stabilisering og direkte opbremsning af hårtabet. Dette vil sige, at når du bruger Regaine, taber du ikke hår mere. Nogle brugere oplever ovenikøbet en decideret genvækst - altså at nye hår gror frem. ’

Efter fire måneders behandling kan du forvente at se en synlig virkning. Når du ophører med behandlingen, bør du dog forvente, at hårtabet starter igen. Særligt udsat vil den eventuelle nye hårvækst være, som Regaine har skabt grobund for.

2

Hvordan kan Regaine hjælpe mod hårtab?

Regaine virker som nævnt på to forskellige måder: Regaine styrker de svage hårsække og stimulerer dem, så de begynder at producere nye hår.

Det aktive stof i Regaine hedder minoxidil og det er dette stof, der genopliver de døde hårsække. Minoxidil er et helt igennem ufarligt middel mod hårtab, der øger hårsækkens størrelse og giver tykkere, kraftigere hår med tiden.

Når du starter med at bruge Regaine, kan du opleve, at mængden af tabt hår øges de første 2-6 uger. Der er dog ikke nogen grund til at gå i panik. Snarere tværtimod. Det viser nemlig, at dit hår er ved at skifte fra en form for dvaletilstand til en fase med aktiv vækst.

3

Hvordan anvendes Regaine?

Regaine findes kun som en såkaldt kutanopløsning, du fordeler på det hudområde, du vil behandle. Som voksen skal du anvende cirka 1 ml af produktet to gange i døgnet.

Hår og hovedbund skal være helt tørre, før opløsningen smøres på. Herefter skal du vaske håret grundigt. Det er desuden vigtigt, at du venter cirka 12 timer mellem dine to daglige behandlinger.

4

Hvilke bivirkninger kan der være ved Regaine?

Den eneste bivirkning af Regaine kan være irritation af det behandlede område. Derudover skal du være opmærksom på, at en lille del af Regaine optages i blodbanen, hvilket i meget sjældne tilfælde kan føre til blodtryksfald. Derfor bør du konsultere din læge om at anvende Regaine, hvis du har lavt blodtryk.

Derudover er der intet, der forhindrer, at du ikke også skulle kunne opnå gode resultater med Regaine. Så giv Regaine en chance i 16 uger. Uanset hvad kan produktet nemlig ikke forværre din situation. Der er med andre ord alt at vinde og intet at tabe!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *