Rikke Hansen – Personlig træner for kvinder

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


ja6_2691Rikke Hansen arbejder selvstændigt som personlig træner og har speciale i træning af kvinder. Hun adskiller sig fra mange andre trænere med hendes høje faglige baggrund. Rikke er i gang med hendes kandidat i Sports Science fra Aalborg Universitetet, og arbejder til daglig som hovedunderviser hos Fitness Institute, hvor hun uddanner, eksaminerer og vejleder nye personlige trænere. Ydermere har hun 20+ kurser i bagagen, hvor hun blandt andet er TRX- og Kettlebell-instruktør.

Rikke har selv flere års erfaring med træning og vejledning af klienter, undervisning af trænere og træningsbootcamps både i ind- og udlandet, og har levet af dette i flere år.

Rikke ønsker at hjælpe dig med at finde glæden og overskuddet til træning og sund kost. Hun er af den overbevisning, at den rette plan giver dig energi, glæde og overskud – den frarøver dig det ikke. Hun tager udgangspunkt i den enkeltes hverdag, udgangspunkt og målsætning, og tror derfor ikke på one-fits-all solutions. Alle er forskellige – og har brug for noget forskelligt.

Rikke holder til Aarhus, og har sin daglige gang med klienter i MyHeart Aarhus C.

Du kan få mere viden om Rikke på: www.rikke-hansen.dk, hvor du kan se løsninger på personlig og online træning.

Hendes daglig dag med træning, klienter, smil, glæde, mad og kærlighed i et stort virvar kan følges på https://www.facebook.com/personligtraenerrikkehansen/ eller på instagram www.instagram.com/rikkehansendk

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *