Træningskort - introduktion

TræningskortMotion-onlines træningskort er lavet, så det bliver let at organisere effektiv træning for sig selv eller f.eks. et hold man er træner for. Alle øvelserne kan laves med et minimum af træningsredskaber.

Skulderskader - Træning af Rotatorcuffen

Skulderens led er involveret i næsten alle former for træning og sport. På grund af dens store bevægelighed er skulderen særligt udsat for skader og en lille gruppe af muskler der tilsammen kaldes rotatorcuffen er især vigtige ved forebyggelse og genoptræning.

Et styrkeprogram til alle

Programmet kan laves i hjemmet uden brug af særligt udstyr og kan tilpasses både yngre og ældre personer. Der trænes efter 10 x 2 x 12 princippet, som dækker over at der laves 10 forskellige øvelser, 2 sæt i hver øvelse og 12 gentagelser i hvert sæt.

Komplet træning med håndvægte

Et komplet træningscenter derhjemme kræver ikke andet end et par gode justerbare håndvægte, et liggeunderlag og en en solid bænk (evt. blot en skammel). Nedenfor har vi udvalgt en række øvelser, som man nemt kan lave hjemme og som tilsammen træner hele kroppen effektivt.

Essensen af et godt styrketræningsprogram.

StyrkeprogramDet kan virke uoverskueligt med de mange træningsprogrammer der tilbydes i magasiner og på nettet, men med hjælp fra forskningen er det heldigvis muligt at udpege nogle generelle træningsmetoder som med garanti er effektive. 

Maveøvelser for topatleten

maveDet er vigtigt, at man allerede har opnået en god styrke i både mave- og rygmuskulatur, samt at man IKKE har rygproblemer inden man afprøver øvelserne i denne artikel.