7 sporty julegaveideer

Julen er lige rundt om hjørnet og du sidder måske og tænker: ”Hvad skal jeg dog stille op med alle de julegaver?” Ingen grund til bekymring, for her får du 7 julegaveideer til den sporty i hjemmet eller som gave til ham.

Hvad skal jeg købe?

Lige meget om det er fodbold, badminton, volleyball, spinning eller noget helt andet hun/han dyrker eller interesserer sig for, så er der et udvalg for alle i alle aldre. Se her følgende gaveideer:

 1. Spinningsko

”Klik” dine spinningssko fast på pedalerne og cykel derudaf! Det er en fordel at bruge spinningsko, da du på den måde bedre kan koncentrer dig om din træning, da du sidder fast på din cykel. Men være opmærksom på at spinningsskoene altid skal være 1-2 numre større end dine normale sko.

 1. Svedundertøj
  Brug svedundertøj til at undgå gennemblødte trøjer, når du er aktiv. Led sveden væk fra din krop. Svedundertøj holder både på varmen når det er koldt, men holder også på kulden når det er varmt. Du kan bruge det, når du træner, vandre, cykler osv.
 2. Cykelhåndtag
  Skift cykelhåndtagene ud og oplev den helt store forskel. Du får et bedre greb om styret, og har derved lettere ved at kontrollere din cykel. Der findes mangle forskellige slags, men fokuser især på det specifikke design, der er til hver cykeltype.
 3. Sjippetov

Opnå en høj puls og træns hele dit kredsløb effektivt med et sjippetov. Det er aktivt, let og sjovt at bruge. Det kunne være perfekt til en pakkekalender.

 1. Pulsur
  Mål din puls med et pulsur. Følg med i din puls, når du træner. Det forbedrer din træning og præstation, da det giver et indblik i hvor hårdt du egentlig presser dig selv. Vælg et simpelt pulsur eller kombinerer med nogle af disse funktioner:

GPS-signal, Løbetræner, Svømmetræner, Cykeltræner, WiFi-forbindelse, Vandtæt, Højdemåling, Aktivitetstracking eller Skridttæller. Det kunne være en julegave til ham du holder af.

 1. Træningsmåtte

Undgå skader fra hårde gulve med en træningsmåtte. Træn alle muskler med selvvalgte øvelser på et godt underlag. Måttens typiske mål er 180 cm, men den må godt være 200 cm i længden.

 1. Boksehandsker –

Brug boksehandsker og undgå unødvendige skader på hænder og fingre. Når du vælger boksehandsker skal de være behagelige og føles godt tilpas. De må ikke være for store eller for små.

Budget, viden og kvalitet
Uanset budget og viden omkring gaven til den sporty, så er der noget til enhver. Find ud af hvor meget du vil købe for, og spørg evt. en professionel om hjælp til alt det praktiske. På den måde får du anskaffet det bedste gear. For husk altid at pris og kvalitet følges ad.

Så lige meget om gaven er til ham, hende, den lille, den store, den ældre, den unge osv., så vil en af disse gaveideer helt sikkert falde i god jord under juletræet. Det vigtigste er det er en personlig gave som viser du har en tæt relation til modtageren.

Held og lykke.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]