Dette indhold er sponsoreret.

Det er ikke noget nyt hvor vigtigt det er at opretholde en god og sund form, både fysisk og psykisk. Der er mange veje til dette, med de mest åbenlyse gennem motion og kost. For mange kan det dog være lidt af opgave, når det kommer til at finde en god og stabil motionsform. Der er dog visse fordele i en form for motion, som mange dyrker regelmæssigt, nemlig sex. Gennem sex opnår man nemlig en masse fysiske og psykiske belønninger, som faktisk er en god form for motion. Dette gælder både uanset om man som mand søger pik, kvinde med en mand, eller to kvinder sammen, det er hele giver fordele. Ved at læse videre her, kan du måske også lære, hvilke gode ting sex kan gøre for dit helbred.

Et vigtigt behov

I nyere tid kan sex godt være et tabubelagt emne, som for nogen decideret er udskældt eller ignoreret. Men der er dog tale om et essentielt behov for os som mennesker, og det kan derfor godt give mening at tage det mere til sig. Dette er selvfølgelig et psykologisk behov, som der er tale om. Alligevel er der også fysiske fordele ved at begive sig ud i sex på et regelmæssigt basis. Find en sexpartner, og få et mere regulært sexuelt forhold, så vil de fysiske og psykiske fordele ved sex snart vise sig for de fleste.

Fysisk og fysiologisk sundt

Ved at indgå i regelmæssigt sex, kan man som sagt opnå visse fysiske fordele, som alt i alt kan være med til at styrke ens helbred. Her er der naturligvis en vis motion og fysisk træning, som man får ud af selve akten. Men udover dette kan regelmæssig sex også give andre typer af fordele. Her kan nævnes et reduceret blodtryk, styrket immunforsvar, og bedre søvn om natten. Det kan derfor være en god forbedring af nogle af de helbredsmæssige faktorer, som ikke normalt tænker over eller har overblik over.

Psykologiske fordele

Foruden de fysiske bonusser, så er sex også med til at frigive et virvar af kemikalier, som har veldokumenteret psykologiske fordele. Her er nogle af de helt store dopamin og oxytocin, som begge er stærkt forbundet med hjernens belønningscenter og ens følelse af lykke og kærlighed. På denne måde kan man reducere ens stressniveau, som også hænger sammen med styrken af ens immunforsvar og søvn. Lad dig derfor ikke skræmme af sex, men tag imod de mange gode fordele, som kan fås gennem denne aktivitet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *