Aab trøje

Fri fragt
Forhandler:Unisport
AaB Hjemmebanetrøje 2017/19
549 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Unisport
AaB Håndsrækningstrøje 2019
399 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Unisport
AaB Håndsrækningstrøje 2019 Børn
199 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Unisport
AaB Hjemmebanetrøje 2019/20
549 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Unisport
AaB Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn
499 kr.
Til Shop

Det nordjyske hold, Aab, må anses for at være et af topholdene i den danske Superliga. Hver gang de går på banen til kamp, så er der høje forventninger til holdet. Sidste gang Aab vandt Superligaen var tilbage i 2014, og siden da har de kæmpet for et nyt trofæ .

Trøjesponsoren på den rødstribede Aab trøje er Spar Nord Bank, og den rødstribede Aab trøje og de hvide shorts har været en fast følgesvend for AAB og dens supportere, så lange tilbage som man kan huske. Der har været mange forskellige designs, men de røde striber har været et gennemgående tema og den nuværende trøje med den røde ryg er AAB-klassisk.

 

Udebanedragterne har været mange forskellige i årenes løb, og man har ofte fået en ny designet, men den nye maroon trøje og shorts, som AAB har fået designet, er ikke noget man før har set i Danmark. En maroon trøje med Adidas striber i orange vil med sikkerhed være noget, som vil være et hit på lægterne.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]