Abilica crosstrainer

Abilica har længe været blandt danskernes favorit, når det kommer til valg af træningsmaskiner. Deres abilica Crosstrainer er ingen undtagelse, du får nemlig som altid høj kvalitet til en rigtig fornuftig pris. 

Se vores store crosstrainer test på denne side.

Abilica laver både kvalitet til nybegyndere og til den profesionelle atlet. 

 

Abilica crosstrainer til nybegyndere 

 

Abilica har en del modeller til nybegyndere som er meget konkurrencedygtige på prisen i forhold til konkurrenter på markedet. Vi vil gå så langt at sige, at hvis vi skulle vælge en crosstrainer til under 5.000 kr. så ville vi altid vælge en fra abilica.

 

Det er der flere grunde til, men den største grund er helt klart kvaliteten. Når du sammenligner med hvad du ellers kan få af Crosstrainer til under 5.000 kr. så er det meget let at falde for en Abilica Crosstrainer. Du er nemlig sikker på at få en Crosstrainer med en fornuftig skridtlængde, en god stabilitet og glide tråd når træner. 

 

Her er 2 gode maskiner til under 5.000 kr. fra abilica som vi vil anbefale

 • Masterfit TP500
  Masterfit TP500
  Masterfit TP500 er en crosstrainer maskine, som har flere stærke sider. Maskinen er bygget i stræk metal, der gør den utrolig holdbar.  Det gør den kan bruges af de fleste personer. Selve skridtlængden på maskinen er hele 40 cm, hvilket er utroligt godt for en crosstrainer i den prisklasse. Masterfit TP500 har naturlige greb, der gør den utrolig populær i sin prisklasse, du får her en maskine som har som os er utrolig nem og flytte rundt på da, den har transporthjul indbygget. Derudover er selve maskine bygget med en utrolig høj svingmasse, som vil give dig de bedste muligheder for, et naturligt sving. Maskinen kommer med magnetisk indbygget modstand, hvilket gør du kan styre modstander ud fra de 16 indbygget programmer, som let kan styres via det indbygget display. I selve displayet har du mulighed for at se ting som, tid distance, hastighed, puls, formtestfunktion, kalorieforbrug, intensivitet bliver målt i watt, dette kan os ses på dit display. Som en nyhed, er der indbygget pulsmåler i håndtagene, så du hele tiden kan følge med i selv, den mindste påvirkning på din træning. Når maskinen er samlet er egenvægten på 51 kg. og måler 165x62x157 cm – det anbefaledes, personvægten ikke overstiger 130 kg. Af programmer er det hele 16 forskellige modstandsniveauer, samt 12 forskellige træningsprogrammer, der kan giver flere forskellige trænings muligheder til selv den mest garvede type. I den indbygget computer, har du mulighed for at gemme data, fra 4 forskellige personer. Dette gør den perfekt til husstand brug, hvis i er flere der benytter maskinen. Maskinen kan naturligvis os bruges i en lejlighed, da den ikke fylder meget.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilica.dk -28%4995 0 4995 Læs mere
  • Abilica WinElip Cruise
   Abilica WinElip Cruise
   WinElip har indbyggede træningsprogrammer og elektronisk modstandsregulering. De indbyggede træningsprogrammer giver mere varieret træning, og får motivationen helt i top. WinElip Cruise har elektronisk justerbar magnetmodstand i 32 niveauer. Overskuelig computer med 5 faste træningsprogrammer. Crosstraineren har justerbare håndtag. De indbyggede transporthjul gør det nemt og enkelt at flytte den. Evt. hen foran fjernsynet under træningen, og derefter tilbage igen. På displayet vises tid, distance, pulsmåling (fra håndpuls), kalorieforbrug, modstandstrin og wattmåling
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Abilicaonline.dk -27%3999 0 3999 Læs mere

    

   Abilica crosstrainer til den professionelle

   Abilica har fokusere på at sælge træningsmaskiner til hjemmebrug, men hjemmebrug behøver ikke altid være dårligt. Der er selvfølgelig ingen tvivl om at hvis du køber en maskine til 50.000 kr. så vil den være mere holdbar end hvis du køber en maskine til 12.000 kr. 

    

   Men du behøver ofte ikke den ekstra holdbarhed da det jo kun er dig selv som ender med at bruge den og den altså ikke lider af at der er 50 forskellige mennesker der stiller så op på den dagligt. 

    

   Hvis du skal have en kvalitets crosstrainer til professionel hjemmetræning, så overvej en af disse abilica crosstrainer modeller.