Abilica motionscykel

Abilica er blevet et forholdsvis kendt mærke i danmark de sidste 10 år, hvor de virkelig er slået igennem med deres kvalitets motionsmaskiner og især deres Abilica motionscykler

 

Både i vores motionscykel test og i vores billige motionscykel test, har vi valgt en abilica motionscykel som vinder. Hvilket vidner om solid kvalitet helt fra deres billige modeller og op til deres topmodeller. Der er ingen tvivl om at hvis skulle ud og købe en motionscykel i dag, så var det helt klart fra Abilica den skal købes. 

 

Grunden til at de har så stor succes med deres produkter, er at de fokusere på det brugerne rent faktisk bruger. Med det menes at mange andre producenter, er gode til at lave en rigtig fed motionscykel på papiret. Det kan være de smider 40 modstandsniveauer og 50 træningsprogrammer i en cykel, hvilket virker fedt. Men i en del undersøgelser viser det sig, at brugerne ofte kun bruger en håndfuld modstandsniveauer og det samme gælder for træningsprogrammer. På denne måde får du altså en masse unødvendige muligheder som du alligevel ikke kommer til at bruge.

 

Abilica vælger i stedet at fokusere på at lave kvalitet, som er nemt at gå til, føles behagelig at bruge og er super stabilt under brug. Det sidste er ofte det største problem, med især de billigere modeller. De kan nemlig godt ende med at virke lidt usikre, især hvis du giver den gas og træder til. Det problem har du ikke med Abilica, heller ikke på deres billige modeller. 

 

Abilica sælges primært deres motionscykler fra deres egne butikker og selvfølgelig på nettet.  Du kan se hele deres udvalg på hjemmesiden: https://www.abilicaonline.dk/

 

En anden fordel ved at købe en Abilica motionscykel, er at det er et dansk mærke. Du har altså mulighed for at ringe ned til en af deres butikker og få en grundig vejledning i præcis hvad det er du har brug for.