Abilica Premium UB anmeldelse

Abilica Premium UB er god motionscykel, det er faktisk den udvidet model til vinderen af vores motionscykel testAbilica Stream UB VIII. Så der er er tale om en kvalitets motionscykel, men priser er også noget højere end den mindre Abilica Stream UB VIII.

 

Vi vil i denne anmeldelse gennemgå fordele og ulemper for Abilica Premium UB og sammenligne den med nogle af de andre modeller på det danske marked.

Egenskaber:

  • Længde x bredde x højde:95 x 51 x 143 cm
  • Træningsprogrammer:14 stk
  • Modstandsniveauer: 32 stk
  • Vægt svinghjul:9 kg
  • Vægt: 46 kg
  • Maks personvægt:200 kg

 

En utrolig stabil og meget holdbar motionscykel, der kan holde til en personvægt på helt op til 200 kg. Der er meget få motionscykler til denne vægtklasse, de fleste modeller kan holde til 120-130 kg. Dette er muligt fordi Abilica Premium UB har en forstærket konstruktion, der kan holde til flere kilo og flere timers brug end en ’’almindelig’’ motionscykel.

Derudover har cyklen en kraftige transporthjul i PVC, der gør det nemt at flytte cyklen rundt og gennem den væk, når du ikke skal bruge den.

Abilica Premium UB kommer med 32 forskellige modstandsniveauer på elektromagnetisk modstand (EMS) som giver høj belastning og driftssikkerhed.

De mange modstandsniveauer kan være en fordel, hvis du forventer at bruge den meget. Det kan være med til at give motivation, da man konstant kan føle udvikling ved at skifte op i modstandsniveau eller tempo. Største delen af motionscykler kommer med 12-16 modstandsniveauer.

 

Opmærksomheder ved Abilica Premium UB

Prisen på Abilica Premium UB er i midten af prisskalaen, hvilket passer meget godt til cyklen. Det som tidligere nævnt en rigtig fin motionscykel, men vi mener kun det giver mening at købe den hvis man har brug for en meget kraftig cykel der kan holde til høj personvægt. Hvis ikke dette er tilfældet, bør man i stedet vælge Abilica Stream UB VIII. Da den kan stort set det samme og koster 2.000-3.000 kr. mindre.

Det samme gælder hvis man ønsker en motionscykel i en lidt højere klasse, så er denne cykel alligevel lidt for skrabet, hvis man sammenligner med Kettler Axiom, som langt flere modstandsniveauer, flere grebsmuligheder og et lækre display.