Abilica Stream UB VIII [Anmeldelse] – Bedste motionscykel til prisen

Her får du en meget populær motionscykel, som kan leve op til de krav, du kan stille til en moderne motionscykel til hjemmebrug. Og så kan den tilmed fås til en meget skarp pris. Den er naturligvis i familie med de professionelle Abilica cykler, og den har mange af de samme funktioner – dens pris er bare mere attraktiv. Abilica Stream UB VIII vandt vores favorit i vores test af motioncykler, grundet pris og kvalitet. Er prisen ikke så vigtig, så bør du overvejer Kettler Axiom. Her får du en kvalitet der er en smule højere end Abilica Stream UB VIII, men du betaler også det mere for den.

Med Abilica Stream UB VIII kvaliteten i orden, og du kan kommunikere med cyklens computer via Bluetooth. Det er således en moderne træningscykel, som er robust, justerbar og fleksibel.

 • Abilica Stream UB VIII
  Abilica Stream UB VIII
  En solid og veludstyret motionscykel, som har meget at byde på, selv om den ikke fylder alverden. Den har en maksimal brugervægt på 130 kg. Det komfortable sæde er indstilleligt, og via Bluetooth kan du styre din træning ved hjælp af fx en iPad. Du kan tilkøbe et pulsbælte og dermed kunne opnå en endnu mere effektiv pulstræning. Alt i alt vil du med denne model få en motionscykel, som er både solid og alsidig, til en yderst skarp pris. En robust motionscykel til dig, der vil have en ekstra udfordring. Dette er en motionscykel med samme muligheder, som professionelle Abilica cykler til en mere overkommelig pris. Abilica Stream UB VIII har elektronisk justerbar magnetmodstand, og mulighed for en høj modstand samtidig med et meget jævnt tråd. Cyklen kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen. Computeren har indbygget bluetooth, der kan kommunikere med din tablet eller smartphone. Via den gratis applikation iConsole+ Training kan du her fra styre modstandsniveau, træningsprogrammer og endda køre ude i den "virkelige verden" med Google street view. OBS: App'en virker kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere. På App Store skal du søge efter iC+Training, og på Google Play skal du søge på iConsole+ Training.
  • 16 modstandsniveauer
  • 12 træningsprogrammer
  • Bluetooth kommunikation
  • Kan indstilles, så den står helt plan
  • Passer til hele familien
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -38%3995 0 3995 Læs mere

Abilica er det førende mærke i Norden inden for motionsudstyr til hjemmebrug. Det hører under det norske firma, Mylna Sport, som har eksisteret i over 20 år.

Det anerkendte mærke, Abilica, har sat denne model (UB VIII) i søen, og den har følgende gode egenskaber:

 • Størrelse: 105 (længde) x 56 (bredde) x 140 cm (højde)
 • Vægt: 34 kg
 • Svinghjul: 9 kg
 • 16 modstandsniveauer
 • 12 træningsprogrammer
 • Kommunikation via Bluetooth

Overvejelser inden køb af motionscykel

Er det din plan at anskaffe dig et motionsredskab til hjemmebrug, som dels kan give dig en god og effektiv træning, og som kan stå derhjemme uden at optage alt for meget plads? Så er der flere redskaber, du kan vælge imellem.

Med en motionscykel kan du få opfyldt de krav, som du stiller til din kommende mulighed for at træne effektivt derhjemme.

 

Du kunne overveje følgende spørgsmål, inden du træffer dit endelige valg af motionscykel:

 • Er den stærk nok til at bære min vægt?
 • Kan den indstilles nøjagtigt til min størrelse?
 • Er den nem at bruge?
 • Hvor mange og hvilke modstandsniveauer har jeg brug for?
 • Hvor mange og hvor avancerede træningsprogrammer har jeg brug for?
 • Synes jeg, at Bluetooth-muligheden er interessant/nødvendig?

En Abilica Stream UB VIII er et godt bud

Hvis du er på udkig efter en motionscykel, der kan bringe dig i bedre form, og som samtidig kan kobles til dit device via Blutooth – og tilmed ikke er alt for kostbar, så er en Abilica Stream UB VIII et rigtigt godt bud. Med den får du nemlig så at sige hele pakken.

En motionscykel træner de fleste muskelgrupper i kroppen, og den styrker både lunger og hjerte. Dermed bliver du stærkere, og du kommer i bedre form. Den optager ikke for meget plads derhjemme, og den er ret nem at træne på.

Den vil være et godt bud på en motionscykel fordi:

 • Den giver dig effektiv træning på en sjov måde
 • Den har mange programmer at vælge imellem
 • Den kan kommunikeres med via Bluetooth
 • Prisen er billig og du får meget for pengene

Hvis du ikke har brug for helt så mange programmer, og du ved, at du ikke kommer til at bruge Bluetooth-muligheden, så vil du nok blive mere tilfreds med en model, som er mere simpel og dermed mere brugervenlig.

Hvis du vælger en Abilica Stream UB VIII motionscykel

Denne model vil netop kunne styrke både din muskelmasse, hjertet og lungerne. Desuden vil du kunne få tilfredsstillet din interesse for sports-gadgets, der kan give dig et væld af informationer og vejledning om din træning.

Den er solid, den er justerbar og så har den mange forskellige træningsprogrammer, så du kan variere din træning. Desuden kan du via dit device hente alle mulige interessante informationer og statistikker over din kørsel og din udvikling.

Med en Abilica Stream UB VIII kan du tilgodese følgende forventninger til din motionscykel:

 • Bringer dig i bedre form
 • Er solid og stabil
 • Justerbar
 • Kan bære op til 130 kg
 • Er ret fleksibel
 • Kan kommunikere via Bluetooth
 • Fås til en god pris

Funktioner og fordele ved Abilica Stream UB VIII

Du får meget for pengene, når du vælger denne motionscykel til hjemmebrug. Det er en god og stabil model, som har mange brugbare funktioner indbygget.

16 modstandsniveauer

Du får for eksempel 16 forskellige modstandsniveauer. Det vil sige, at du kan lave en variabel træning, hvor du skifter imellem de forskellige modstande. Er du begynder, eller skal du genoptræne efter en ulykke, så kan du starte meget langsomt op, indtil du er blevet stærkere.

Selv, når du er kommet op i modstandsniveau, så vil de største niveauer stadig være en udfordring for dig.

12 træningsprogrammer

Når der er flere træningsprogrammer at vælge imellem, er du sikret, at du ikke altid kører efter det samme program. Det er en fordel, både når du er nybegynder, og når du er mere erfaren, at du kan indstille cyklen til at køre forskellige træningsprogrammer igennem.

Det kan træne både styrke og kondition, at der er flere muligheder for at lave et variabelt sammensat program.

Det gode design

Motionscyklen fra Abilica fylder forholdsvis lidt at have stående. Den kommer i nedtonede sort, grå og sølvfarvet, hvilket givet et diskret og elegant look. Den har et pulshåndtag, og den kan reguleres ved sædet og i højden. Det er ultra vigtigt, at motionscyklen er justerbar flere steder, så den passer perfekt til dig. Så får du det mest optimale udbytte af din træning.

Forbindelse via Bluetooth

Du kan ved hjælp af en app på dit device kommunikere med cyklens computer. Det giver dig endnu flere muligheder for nøje at følge din træning. Mange synes godt om på denne måde at kunne se på de data, som din kørsel har skabt. Det kan give en ekstra dimension til kørslen og til din formkurve.

For mange kan netop denne digitale ekstra dimension være en vigtig motivationsfaktor. Alt, hvad der kan bidrage til motivationen for at dyrke mere motion, skal du hilse velkommen.

Abilica Stream UB VIII er det gode valg

Når din ambition om at komme i bedre form ved at træne derhjemme skal realiseres, så kan det gøres på mange forskellige måder.

Tænker du i baner i retning af en motionscykel, hvor du kan følge med i, hvordan diverse data bevæger sig, så vil du nemt kunne få tilfredsstillet dette krav, hvis du vælger en Abilica Stream UB VIII. Den kan du nemlig kommunikere med via Bluetooth, så du kan få de informationer, som du skal bruge.

Skal sådan en motionscykel til hjemmebrug være til at få til billige penge, så kan du også sætte hak ud for en Abilica Stream UB VIII.

Alle ved, at det er super vigtigt at holde sig i god form. Du bør få pulsen op i en halv times tid – og gerne længere – hver dag. Det er ingen sag at få det på den Abilica Stream UB VIII, uanset hvilket niveau du er på.

Og så er det tilmed ret sjovt at køre på en motionscykel.