Abilica WinMag Cruise

Abilica WinMag Cruise er en god motionscykel til en pris der er presset helt i bund. Faktisk vil vi gå så langt, til at sige at dette er klart den bedste motionscykel til under 3.000 kr. på det danske marked. Det gør også Abilica WinMag Cruise til en rigtig god starter motionscykel til dig som vejer under 120 kg. Du får meget kvalitet for pengene, i forhold til andre motionscykler i samme prisklasse.

Når det så er sagt, er der stadig stor kvalitets forskel hvis du vælger en Abilica Stream UB VIII eller den helt lækre model Kettler Axiom.

 • Abilica WinMag Cruise
  Abilica WinMag Cruise
  Dette er vores klart favorit blandt billige motionscykler under 4.000 kr. og det er der flere grunde til. For det første er denne model utrolig stabil for den prisklasse, det er bare ikke sjovt at skulle træde igennem og så være nervøs for om cyklen kan holde til det. Med en samlet vægt på 33 kg. og et svinghjul på 7 kg. er du sikret et stabilt fundament, selv når du træder igennem. Abilica Winmag Cruise kan holde til en personvægt på 120 kg. Derudover har denne motionscykel også 12 træningsprogrammer og 32 forskellige modstandsniveauer, hvilket betyder at der er rigeligt at skifte rundt mellem. Dog er det vores erfaring at det er de færreste som skifter særligt meget, når de først har kørt et par gange. De fleste ender med at bruge de samme 3-8 modstandsniveauer, da det mere handler om at komme i gang i forhold til at finde det helt rigtige modstandsniveau til en dagsform. Den sidste ting vi ønsker at fremhæve ved denne billige motionscykel er at du får en nem og overskuelig skærm der viser det du har brug. Nogle modeller lover en masse smarte ekstra funktioner, men ligesom med modstandsniveauerne, bliver det aldrig rigtig brugt.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk -25%2999 0 2999 Læs mere

  Abilica WinMag Cruise specifikationer

  Vægt: 33 kg

  Vægt svinghjul: 7 kg

  Længde x bredde x højde: 95x58x142 cm

  Modstandsniveauer: 32 stk.

  Træningsprogrammer: 12 stk.

  Maks personvægt: 120 kg

   

  På de fleste motionscykler i denne prisklasse er der meget sparsomt med udstyr, træningsprogrammer og modstandsniveauer. Men Abilica WinMag Cruise giver dig faktisk 32 modstandsniveauer, 12 træningsprogrammer.

  Abilica WinMag Cruise kommer også med en computer der viser, Hvor lang tid du har været i gang, hvor langt du har kørt, hvor mange tråd du har pr. minut, hvor mange kalorier du har forbrændt og din puls.

  Cyklen er også rigtig god til ældre, da der er et lavt påstigningsfelt.

  Du har også mulighed for nemt at flytte rundt på cyklen, da den kommer med transporthjul, hvilket gør det nemt at vippe cyklen op og skubbe den rundt til den ønskede placering.

   

  Konklusion

  Abilica WinMag Cruise er en super god løsning til dig, der ikke ønsker at smide alt for mange penge efter en motionscykel og samtidig gerne vil have god kvalitet. Du finder ikke en bedre model på det danske marked til samme pris. Skal du have mere udstyr og bedre kvalitet, er eneste løsning af vælge en dyre model. En rigtig god starter motionscykel.

  Casper Christiansen

  Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]