Æbleeddike

Æbleeddike er et helt naturligt middel med helt fantastiske virkninger. Det dæmper din appetit, gavner din fordøjelse og styrker dit immunforsvar. Desuden kan du bruge æbleeddike i mange forskellige retter og på denne måde let tilføje et syrligt element til maden og nemt inkorporere æbleeddiken i din daglige kost.

Flere og flere har efterhånden fået øjnene op for æbleeddiken og dens positive virkninger. Den sød-syrlige eddike kan få dig til at spise mindre og øge din sundhed. Der er derfor god grund til at overveje, om ikke også du skal begynde at tage æbleeddike.

Æbleeddike – Køb det online

Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Urtekram Æbleeddike m. Skalotteløg Ø
39 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Netspiren
Æbleeddike fra Beutelsbacher Øko 750 ml.
32 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Camette Æbleeddike Tabletter - 180 stk
144 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Viivaa.dk
Æbleeddike tabl. (180 tab)
160 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Viivaa.dk
Æbleeddikecomplex400mg (90kap)
147 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Netspiren
Æbleeddike Økologisk fra Rømer - 750 ml.
28 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Netspiren
Æbleeddike af æblecider Økologisk - 1 liter
99 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Æbleeddike Demeter Øbeutelsbacher (750 ml)
36 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Mecindo.dk
Rømer Æbleeddike Ø - 750 ml
26 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Mecindo.dk
Camette Æbleeddike tabl. - 180 Tabl
125 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Mecindo.dk
Natur Drogeriet Æbleeddike Complex - 90 Kaps
105 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsehelse.dk
Æbleeddike 180tab
140 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Camette Æbleeddike (180 Tabletter)
154 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Natur Drogeriet Æbleeddike Complex 300 mg (90 kapsler)
139 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Rømer Æbleeddike (750 ml)
28 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Rømer Æbleeddike Ø - 750 ml.
28 kr.
Til Shop

Ofte stillede spørgsmål omkring æbleeddike

Hvordan laver du æbleeddike?

Æbleeddike laves på en base af eddike, der så tilsættes koncentreret æblesaft. Det er mere sødt i smagen end ren eddike og giver en smag af frugt og æblemost.

Tidligere fandtes æbleeddike kun i flydende form, men nu kan du også tage æbleeddike i form af kapsler. Derved undgår du helt smagen af æbleeddike og får kun den gavnlige virkning.

Hvad er æbleeddike godt for?

Æbleeddike er ifølge mange, der dagligt indtager produktet, godt for huden, fordøjelsen og vægten. Desuden er æbleeddike et helt og aldeles naturligt produkt. Du vil derfor ikke opleve bivirkninger ved at indtage æbleeddike.

Er æbleeddike og æblecidereddike det samme

I din jagt på æbleeddike falder du muligvis over produktet æblecidereddike. Du må i så fald ikke lade dig narre af, at navnene minder om hinanden. Der er nemlig ikke tale om samme produkt.

Æblecidereddike er nemlig æblesaft, der først er gæret til cider og derefter syrnet til en eddike. Æbleeddike derimod har aldrig været en cider og er desuden sødere i smagen.

Hvor kan jeg købe æbleeddike?

Æbleeddike forhandles efterhånden mange steder. Dette skyldes, at produktet i de sidste år er blevet meget populært. Der findes derfor både mange forskellige producenter såvel som forhandlere af æbleeddike.

Du kan naturligvis købe æbleeddike i diverse helsebutikker, men også i langt de fleste dagligvarebutikker kan produktet købes. Ydermere findes der flere forhandlere, der har specialiseret sig i at sælge æble- og andre eddiker på nettet.

Hvad bruges æbleeddike til?

Historisk set har æbleeddike været anvendt mod alt fra halsbetændelse og fordøjelsesproblemer til akne og hudinfektioner. I dag tager langt de fleste dog æbleeddike, fordi det indeholder mange gavnlige vitaminer og mineraler.

Desuden kan et indtag af æbleeddike føre til et vægttab. Du kan derfor få et godt udbytte af at drikke et glas vand med æbleeddike før et måltid.

Hvad hjælper æbleeddike på?

Æbleeddike hjælper til at reducere din krops insulinreaktion efter et måltid med mange kulhydrater. Desuden øger det din mæthedsfornemmelse. På denne måde kan æbleeddike hjælpe dig til at spise mindre og få mindre lyst til mad.

Derudover har æbleeddike også en gavnlig virkning på fordøjelsesforstyrrelser, for højt kolesteroltal og forebygger hjertesygdomme. Endelig styrker æbleeddike dit immunsystem og afhjælper symptomerne på ledsygdomme.

Hvad kan erstatte æbleeddike?

Æbleeddike er naturligvis let syrligt i smagen som alle andre typer eddike. Alligevel er den absolut i den søde ende af skalaen, hvad angår eddiketyper.

Det kan derfor være svært at finde en eddike, der kan erstatte æbleeddike. Dog er æblecidereddike og hvidvinseddike et par gode bud. Husk dog på, at du i så fald ikke opnår samme helbredsmæssige fordele, som når du anvender æbleeddike.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]