Bedste motionscykel

I vores store motionscykel test fandt vi den bedste model, på denne side kan du læse om netop den motionscykel vi kom frem til var den bedste motionscykel.

 

Bedste motionscykel til prisen

 • Abilica Stream UB VIII
  Abilica Stream UB VIII
  En solid og veludstyret motionscykel, som har meget at byde på, selv om den ikke fylder alverden. Den har en maksimal brugervægt på 130 kg. Det komfortable sæde er indstilleligt, og via Bluetooth kan du styre din træning ved hjælp af fx en iPad. Du kan tilkøbe et pulsbælte og dermed kunne opnå en endnu mere effektiv pulstræning. Alt i alt vil du med denne model få en motionscykel, som er både solid og alsidig, til en yderst skarp pris. En robust motionscykel til dig, der vil have en ekstra udfordring. Dette er en motionscykel med samme muligheder, som professionelle Abilica cykler til en mere overkommelig pris. Abilica Stream UB VIII har elektronisk justerbar magnetmodstand, og mulighed for en høj modstand samtidig med et meget jævnt tråd. Cyklen kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen. Computeren har indbygget bluetooth, der kan kommunikere med din tablet eller smartphone. Via den gratis applikation iConsole+ Training kan du her fra styre modstandsniveau, træningsprogrammer og endda køre ude i den "virkelige verden" med Google street view. OBS: App'en virker kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere. På App Store skal du søge efter iC+Training, og på Google Play skal du søge på iConsole+ Training.
  • 16 modstandsniveauer
  • 12 træningsprogrammer
  • Bluetooth kommunikation
  • Kan indstilles, så den står helt plan
  • Passer til hele familien
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -38%3995 0 3995 Læs mere

Abilica Stream UB VIII

 

Med Abilica Stream UB VIII får du en rigtig stærk kvalitets cykel og til en pris på blot 3.999 kr. er det svært ikke at vælge denne frem for mange af de andre modeller på markedet. Dog skal det siges at der findes andre motionscykler der er bedre, men forskellen i prisen er også der efter. 

 

Denne motionscykel har elektronisk justerbar magnetmodstand, hvilket gør at du får et rigtigt jævnt tråd samtidig med at du har mulighed for høj modstand. Cykelcomputeren har mulighed for at du kan tilslutte din smartphone eller tablet via bluetooth, så du kan styre det hele via dem. Der findes en nem app der hedder iConsole+, som også giver dig mulighed for at cykle rundt i verden med google street view.

 

Noget af det der også gør denne model til den bedste motionscykel, er at der er pulsmåler i håndtagene og mulighed for at tilslutte pulsbælte. De fleste andre modeller i denne prisklasse har ofte kun mulighed for pulsmåling via håndtag.

 

Abilica Stream UB VIII kommer også med pulsprogrammer, hvilket betyder at du får mulighed for en god dynamisk træning. 

 

God stabilitet 

Du får også en utrolig stabil motionscykel, med et godt tungt svinghjul. Et tungt svinghjul kan måske lyde som en dårlig ting, men det er det faktisk ikke. Jo tungere et svinghjul på en motionscykel er, jo mere stabilt er dig tråd også. Samtidig med at vægten er med til at gøre cyklen mere stabil, når du skal træde til.

 

Med en pris på under 4.000 kr. er dette vores klart vores favorit til bedste motionscykel.

 

Et alternativ til den bedste motionscykel.

 

Skulle vi vælge et alternativ skulle det være Spirit Fitness CU800.

 

Her får du en absolut topmodel, men prisen er også derefter. Med en udsalgspris på 10.900 kr. er der næste 7.000 kr. i forskel på de 2 modeller. 

 

De fleste danskere har ikke brug for en model der kan så meget som denne motionscykel, hvilket også er grunden til at dette ikke blev den bedste motionscykel efter vores valg.

 

Men hvis vi kigger lidt på hvad denne motionscykel kan, så er det ikke så lidt.

 

Spirit Fitness CU800 kommer med en computer der drives af generator der selv lader strøm mens du bruger den. Den koster altså ikke noget at have kørende. 

 

Samtidig har denne model også et meget tungt svinghjul på 13,5 kg. hvilket giver er super lækkert tråd i pedalerne. 

 

Hele 40 modstandsniveauer som giver dig enorm fleksibilitet til at vælge den perfekte modstandsværdi til din træning. 

 

En sadel med dobbelt affjedring, der giver en virkelig behagelig komfort. 

 

Alt i alt en super lækker model, som passer til superbrugeren.