Billig crosstrainer

Som med de fleste andre ting, så får du også med crosstraineren hvad du betaler for. Men der findes et par modeller, hvor du faktisk får en virkelig lækker crosstrainer til en billig penge. Vi vil i denne artikel have fokus på de billige crosstrainere som rent faktisk er pengene værd og måske lidt til. 

 • Masterfit TP500
  Masterfit TP500
  Masterfit TP500 er en crosstrainer maskine, som har flere stærke sider. Maskinen er bygget i stræk metal, der gør den utrolig holdbar.  Det gør den kan bruges af de fleste personer. Selve skridtlængden på maskinen er hele 40 cm, hvilket er utroligt godt for en crosstrainer i den prisklasse. Masterfit TP500 har naturlige greb, der gør den utrolig populær i sin prisklasse, du får her en maskine som har som os er utrolig nem og flytte rundt på da, den har transporthjul indbygget. Derudover er selve maskine bygget med en utrolig høj svingmasse, som vil give dig de bedste muligheder for, et naturligt sving. Maskinen kommer med magnetisk indbygget modstand, hvilket gør du kan styre modstander ud fra de 16 indbygget programmer, som let kan styres via det indbygget display. I selve displayet har du mulighed for at se ting som, tid distance, hastighed, puls, formtestfunktion, kalorieforbrug, intensivitet bliver målt i watt, dette kan os ses på dit display. Som en nyhed, er der indbygget pulsmåler i håndtagene, så du hele tiden kan følge med i selv, den mindste påvirkning på din træning. Når maskinen er samlet er egenvægten på 51 kg. og måler 165x62x157 cm – det anbefaledes, personvægten ikke overstiger 130 kg. Af programmer er det hele 16 forskellige modstandsniveauer, samt 12 forskellige træningsprogrammer, der kan giver flere forskellige trænings muligheder til selv den mest garvede type. I den indbygget computer, har du mulighed for at gemme data, fra 4 forskellige personer. Dette gør den perfekt til husstand brug, hvis i er flere der benytter maskinen. Maskinen kan naturligvis os bruges i en lejlighed, da den ikke fylder meget.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilica.dk -28%4995 0 4995 Læs mere
  • Peak Fitness VG60i Crosstrainer
   Peak Fitness VG60i Crosstrainer
   Deluxe crosstrainer med mange træningsmuligheder og fine detaljer. Eksklusiv gun-metal farve og i højeste kvalitet. Peak Fitness VG60i crosstrainer har en rigtig god bevægelse. Nem justering af fodplader med ekstra komfort. Gode gribemuligheder for både lave og høje personer. Inkl. justering af skridtvinklen foran. Bemærk kun 15 cm. skridtbredde, dvs. meget naturlig skridtbevægelse. Flot 3 farvet computer med masser af programmuligheder, hvilket giver optimale forudsætninger for en sjov og varieret træning. Peak Fitness VG60i har endvidere fået computer med BlueTooth, så du kan træne i hele verden via Google Streetview.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Fitnessgruppen.dk -7%5995 0 5995 Læs mere
   • Abilica WinElip Cruise
    Abilica WinElip Cruise
    WinElip har indbyggede træningsprogrammer og elektronisk modstandsregulering. De indbyggede træningsprogrammer giver mere varieret træning, og får motivationen helt i top. WinElip Cruise har elektronisk justerbar magnetmodstand i 32 niveauer. Overskuelig computer med 5 faste træningsprogrammer. Crosstraineren har justerbare håndtag. De indbyggede transporthjul gør det nemt og enkelt at flytte den. Evt. hen foran fjernsynet under træningen, og derefter tilbage igen. På displayet vises tid, distance, pulsmåling (fra håndpuls), kalorieforbrug, modstandstrin og wattmåling
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Abilicaonline.dk -27%3999 0 3999 Læs mere

     

    Billig crosstrainer – Hvad skal du vælge?

    Når du kigger efter en billig crosstrainer så skal du være opmærksom på disse 2 ting.

     

    1. Vægt og stabilitet 
    2. Skridtlængde
    3. Svinghjul

     

    Vægt og stabilitet er utrolig vigtige for glæden du får ved at træne på din crosstrainer. Det kan nemlig hurtigt blive en rigtig øv oplevelse, hvis du står og gynger usikkert mens du træner. Derfor er det vigtigt at du vælger en crosstrainer med en vægt på minimum 40 kg. Vægten på en crosstrainer afhænger også af hvad du selv vejer, det vil sige jo tungere du, jo tungere skal din crosstrainer også være for at kunne modstå din bevægelse og forblive stabil. 

     

    Når man vælger en crosstrainer kan man aldrig få for stor skridtlængde, selv ikke hvis du ikke er særlig høj. Når man eksempelvis går eller løber kan ens skridtlængde komme på mellem 50-80 cm. Derfor er det vigtigt at du også ved crosstraineren har en så stor skridtlængde så muligt det giver dig flest muligheder i forhold til din træning. 

     

    Svinghjul hænger lidt sammen med vægten af selve din crosstrainer. Her fungere det på præcis sammen måde, jo tungere et svinghjul er, jo mere naturligt og lækkert føles det at træde rundt.