Billig motionscykel

Er du usikker på hvor meget du kommer til at bruge din motionscykel, så kan det være en god ide at starte med en billig motionscykel. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis du vælger at købe en af topmodellerne og så finder ud af efter et par gange at det slet ikke var dig. 

 

Derfor har vi på denne side samlet et overblik over 3 billige motionscykler der alle koster under 4.000 kr. 

 

Overvejer du en motionscykel af højere kvalitet, bør du tage et kig på vores store motionscykel test – her har vi kigget på alle modellerne på det danske markedet og sammenlignet dem på både pris og kvalitet. 

 

3 billige motionscykler til under 4.000 kr.

 

 • Abilica WinMag Cruise
  Abilica WinMag Cruise
  Dette er vores klart favorit blandt billige motionscykler under 4.000 kr. og det er der flere grunde til. For det første er denne model utrolig stabil for den prisklasse, det er bare ikke sjovt at skulle træde igennem og så være nervøs for om cyklen kan holde til det. Med en samlet vægt på 33 kg. og et svinghjul på 7 kg. er du sikret et stabilt fundament, selv når du træder igennem. Abilica Winmag Cruise kan holde til en personvægt på 120 kg. Derudover har denne motionscykel også 12 træningsprogrammer og 32 forskellige modstandsniveauer, hvilket betyder at der er rigeligt at skifte rundt mellem. Dog er det vores erfaring at det er de færreste som skifter særligt meget, når de først har kørt et par gange. De fleste ender med at bruge de samme 3-8 modstandsniveauer, da det mere handler om at komme i gang i forhold til at finde det helt rigtige modstandsniveau til en dagsform. Den sidste ting vi ønsker at fremhæve ved denne billige motionscykel er at du får en nem og overskuelig skærm der viser det du har brug. Nogle modeller lover en masse smarte ekstra funktioner, men ligesom med modstandsniveauerne, bliver det aldrig rigtig brugt.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk -25%2999 0 2999 Læs mere

  • ODIN B5
   ODIN B5
   ODIN B5 er også et rigtig godt bud på en billig motionscykel. Med denne model får du nogle flere muligheder bluetooth tilkobling og 70 modstandsniveauer. Men grunden til vi foretrække Abilica Winmag Cruise er at den er en smule mere stabil og det vægter vi højere end flere indstillingsmuligheder. Når det så er sagt, så er denne ODIN B5, slet ikke noget dårligt valg. Du får nemlig hele 32 træningsprogrammer, 70 forskellige modstandsniveauer, en holder til din tablet som du så kan tilslutte via bluetooth og så kan denne billige motionscykel holde til en personvægt på 130 kg.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Apuls -21%2999 0 2999 Læs mere

   • Kettler Axos Avior P
    Kettler Axos Avior P
    Denne billige motionscykel fra Kettler er også et rigtig godt bud på en billig motionscykel. Den eneste grund til at denne motionscykel ikke ligger nr.1 er at den koster 500 kr. mere end Abilica WinMag Cruise. Kettler Axos avior P har nemlig både en solidt svinghjul på 9 kg, hvilket gør at cykler virker utrolig stabil også når du træder til. Så kommer denne billige motionscykel også med et ergonomisk sæde, der gør det rart at sidde på den. Selve motionscyklen vejer 34 kg og kan holde en til en personvægt på 130 kg. Kettler axos avior P Kommer med 12 træningsprogrammer, pulsmåler i via håndpuls og så viser skærmer det man har brug for at se (Tid, puls, Distance, hastighed, RPM og kalorieforbrug). Alt i alt en super billig motionscykel, fra et meget anerkendt mærke. Som tidligere nævnt er det kun prisen der får denne pris ned på en 3 plads.
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Fitnessgruppen.dk -27%3495 0 3495 Læs mere