Boksehandsker

For at få mest muligt ud af din boksetræning bør du vælge det bedste udstyr. Et par gode boksehandsker er udgangspunktet for den bedste boksetræning, da de beskytter dine hænder mod de hårde slag.

Boksetræning er en populær og effektiv motionsform. Dog er den også hård for dine hænder, der skal holde til alle de slag, du får uddelt. Det er et faktum, uanset om du så slår på din træningsmakker, en boksepude eller en sandsæk. For at mindske belastningen fra de hårde slag og støtte op omkring dine hænder og håndled, er et par gode boksehandsker alfa og omega, når du boksetræner.

Boksehandsker fra danske forhandlere

Der findes forskellige modeller af boksehandsker, der er udviklet til at tilpasse den individuelle genre. En god boksehandske til Boksning er for eksempel meget rund i front og er ikke så bred henover håndryggen. Derimod er en god boksehandske til Thaiboxing en handske, der er bred henover håndryggen, så der er en smule bedre beskyttelse under dobbeltparader. Ligeledes findes der forskellige modeller, så alle kan finde den handske, de bedst kan lide. For eksempel er der handsker med en bred velcrolukning og enkelte modeller med knap så bred en velcrolukning, da der er nogen der ønsker mere eller mindre beskyttelse og fiksering af håndledet under træning.

 • Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker
  Hammer Fitness X-SHOCK Boksehandsker
  Disse boksehandskerer lavet af det slidstærke PU læder - denne slags læder typer er produceret af oksehuder og som oftes af spaltlaget, der garves, farves og til  sidst narvsættes  ( præges med læder ) og ender med et lag PU - Polyurethan - dette beskytter læderet og giver en flot blank og glat overflade. PU er et plastmateriale og det færdige resultat er yderst praktisk og slidstærkt, mens smidigheden og komforten dog foringes en smule i forhold til almindelig læder. Disse boksehandsker er en meget let og komfortable handske, den er super velegnet til især sparring og stødtræning. Disse boksehandsker har for at få en bedre luftcirkulaton integrede lufthuller. Boksehandskerne har håndledsbeskyttelse der stabiliserer dit håndled og mindsker skader. Disse boksehandsker har syede tommelfingre og også her mindskes skaderne. Den ergonomiske comfort i handskerne er i højsædet, handskerne er slidstærke og af høj kvalitet og den ideelle luftstrømning skyldes det gode mesh materiale på indersiden af handskerne. Dissse bokshandsker er til den ambitiøse fitness bokser. Boksning er en super god og effektiv træning - kan sagtens kombineres med anden form for træning og du vil klart forbedre din kondition.
  • Ergonomiske komfort
  • Lavet af det slidstærke PU læder
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Apuls.dk 399 0 399 Læs mere
 • Reebok boksehandsker
  Reebok boksehandsker
  Disse sorte Reebok boksehandsker er ideelle til brug til plet puder og sandsæk. De er meget komfortable og holdbare. Nem at tage på/lukke med en velcro-rem som medvirker til en sikker pasform. Meshhåndflade til ventilation for at øge handskens komfort, mens den tykke polstring over knoglerne og tommelfingeren reducerer risikoen for skader. Åndbar mesh håndflade til ventilation. Let at tage af og på Elastisk velcro for sikker og behagelig pasform. Beskyttende polyurethanpolstring for at reducere risikoen for skader på knoglerne. Vinyl overflade gør handskerne nemme at rengøre og tørre af efter brug. Reebok boksehandskerne er 16OZ.
  •  Åndbar mesh hĂĄndflade til ventilation
  • Lette at tage af og pĂĄ
  • Elastisk velcro for sikker og behagelig pasform
  • Beskyttende polyurethanpolstring for at reducere risikoen for skader pĂĄ knoglerne
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  MMAshop.dk 249 0 249 Læs mere
 • Kwon Pro Boxing Boksehandsker med Snøre
  Kwon Pro Boxing Boksehandsker med Snøre
  Lækre boksehandsker fra Kwon Pro, der fås i både sorte og røde. Disse lækre handsker er lavet i ægte læder, hvilket er med til at give handsker en bedre pasform og en længere levetid. Snørren som lukker handsker, giver dig mulighed for at tilpasse din handske helt efter din hånd, hvilket giver optimal pasform.
  • Ægte læder
  • Optimal pasform
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  MMAshop.dk 729 0 729 Læs mere
 • Everlast Pro Style Boksehandsker
  Everlast Pro Style Boksehandsker
  Flotte Everlast pro style boksehandsker. Unikt design og god kvalitet. Disse kvalitets boksehansker har slidstærk overflade, god foam ( som beskytter både ens egen hånd og modstanderen), samt en kraftig lukning som på bedste vis beskytter håndled.
  • Slidstærke
  • Lav pris
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  MMAshop.dk 349 0 349 Læs mere
 • KWON PROFESSIONAL BOXING Handsker
  KWON PROFESSIONAL BOXING Handsker
  KWON PROFESSIONAL BOXING Handsker med snørebånd sort / guld KWON PROFESSIONAL BOXING handskerne er fremstillet af ægte læder af høj kvalitet. Denne boksehandske har fast tommelfinger og snøring ved håndleddet. Det ekstra slanke design gør det nemmere at at bryde gennem modstandernes parader. WON PROFESSIONAL BOXING-handsker sikrer en perfekt og langvarig stødabsorption. Brugt af professionelle boksere - Til dig der vil have det bedste. farve: sort / guld vægt: 8 oz eller 10 oz
  • Ægte læder = Høj kvalitet
  • Flere forskellige farver
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  MMAshop.dk 749 0 749 Læs mere

Boksehandsker til sandsække

Sandsækhandsker er en god all-around boksehandske, som mange vælger at bruge under almindelig træning. Jeg anbefaler også, at man bruger sandsækhandsker til træning. Det gør jeg, fordi sandsækhandsker er meget holdbare, og fordi de beskytter hånden godt. Det er værd at bemærke, at denne handsketype ikke skal bruges til sparring!

 • Hammer Sandsækhandske
  Hammer Sandsækhandske
  Hammer sandsækhandsken er en lukket sandsækhandske i lækker kvalitet. Selve overfladen på handsken er blød og slidstærk for maksimal effekt. Handskerne har indbygget lufthuller, så hænderne har mulighed for at "ånde" under træningen. Sandsækhandsken er i læder med håndledsrem for optimal støtte for at undgå skader ved slag
  • Kun til sandsække
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Fitnessgruppen.dk 299 0 299 Læs mere
  Apuls.dk 399 0 399 Læs mere

Boksehandsker til børn

 • Everlast boksehandske til børn
  Everlast boksehandske til børn
  Everlast er et førende varemærke inden for bokseudstyr og har lavet denne one-size boksehandske, der passer perfekt til børn. Den har en kraftig polstring, som virker stødabsorberende. Velegnet til sparring, boksesæk og plethandske.
  • Kendt brand
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk 145 0 145 Læs mere

Vi har samlet lidt gode råd til hvad du skal tænke over, når du vælger handske til dit barn.

1) Brug håndbind 
Det er vigtigt at lidt barn bruger håndbind inde under handsken for at undgå skader. Hvis man slår skærvt, så kan man hurtigt tilegne sig nogle uheldige skader, hvis hånden ikke er pakket godt ind. Det tager tid at pakken hænderne ind, men det er tid der er givet godt ud.

2) Vælg en handske med velcro lukning
Ved at vælge en boksehandske med velcro lukning, så kan du stramme boksehandsken til. Det giver støtte til håndleddet, og sikre imod håndledskader.

3) Vælg en handske i god kvalitet
Du kan sagtens finde en meget billig børne boksehandske i legetøjsbutikker og rundt pĂĄ nettet, men det er et rigtig dumt sted at sparre, da disse handsker ikke har den rigtige polstring og støtte – og dit barn derved kan fĂĄ skader pĂĄ hænder og hĂĄndled. Det er ikke meget ekstra du skal op og give for et par gode boksehandsker.

 

Sidst opdateret marts 2019.

 

 

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmĂĄl til noget, sĂĄ kan du sende mig en mail pĂĄ [email protected]