Casall træningsmåtte

Casall er et kendt svensk sportsbrand som i mere end 30 år har leveret træningsudstyr af en super høj kvalitet. De har selvfølgelig også produceret en del lækre træningsmåtter som forhandles af blandt andet sportmaster. 

 

Overvejer du at købe en træningsmåtte, bør du også kigge på vores store træningsmåtte test, inden du beslutter dig. 

 • Casall Position 4mm
  Casall Position 4mm
  Denne træningsmåtte fra Casall er et must-have til dig, der dyrker yoga! Den er ideel til både hjemmet og fitnesscentret. Nem at folde sammen og transportere. Måtten har en god affjedring og et godt greb til udfordrende øvelser. Den er lavet af to lag TPE-gummi, der giver en god komfort.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Sportmaster.dk -20%320 0 320 Læs mere
  • Casall Exercise Comfort 7mm
   Casall Exercise Comfort 7mm
   Opgradér din træningsrutine ved at tilføje et lækkert og blødt underlag til dine øvelser på gulvet. Casall fremstiller lækkert træningsudstyr i god kvalitet, som du nemt kan bruge som et supplement i fitness, til hjemmetræning eller til at holde kroppen i gang på ferien. Yogamåtten er ideel til dig, der udfører mange øvelser på gulvet, og som vil undgå smerter og irritationer under træningen. Måtten er et must-have til dig, der ønsker komfort i yogastudiet, til pilates eller mens du styrketræner.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Sportmaster.dk 400 0 400 Læs mere

    

   Casall har især de sidste par år, fokuseret meget på yoga og træningstøj til kvinder.

    

   Flere størrelser og varianter

   Casall laver træningsmåtter i alle de mest benyttede størrelser, farver og forskellige materialer som er populære. 

    

   TPE

   De fleste af Casall’s træningsmåtter er lavet af et TPE materiale som er biologisk nedbrydeligt. Hvilket gør dem miljøvenlige, ved samtidig også at undgå at bruge PVC i deres produkter 

    

   Tykkelse

   Casall er ikke kendt for at lave specielt tykke træningsmåtter. Deres modeller ligger ofte med en tykkelse på mellem 0,3-1 cm. Har du brug for mere tykkelse, kan det være en ide at kigge på vores guide til hvordan du finder en god ekstra tykke træningsmåtte.

    

   Længden 

   De fleste Casall træningsmåtter kommer i en længde der er 183-186 cm. Hvilket er en ret standardlængde for træningsmåtter. 

    

   Bredden

   Casall træningsmåtter har som mange andre måtter på det danske marked en bredde på omkring 60 m. Dette er ligesom med længden også rimelig standard.

    

   Som du kan læse på ovenstående så er der ikke noget vildt revolutionerne ved en casall træningsmåtte, de har samme bredde og længde som de fleste andre standard modeller på markedet. Det hvor de skiller sig ud er materialet, det er en dyre træningsmåtte og det er den primært på grund af deres brand og de materialer de bruger. Det er stort set umuligt at finde en casall træningsmåtte ikke er miljøvenlig og altså ikke indeholder PVC.