Crosstrainer tilbud

Overvejer du at købe en Crosstrainer, så kan du måske være heldig at finde en god crosstrainer på tilbud. Det vigtigste for dig er dog ikke prisen, men hvor meget du ender med at bruge den. Derfor i denne artikel lavet en gennemgang af de vigtigste ting du skal huske at tjekke når du finder en crosstrainer på tilbud.

 • Masterfit TP500
  Masterfit TP500
  Masterfit TP500 er en crosstrainer maskine, som har flere stærke sider. Maskinen er bygget i stræk metal, der gør den utrolig holdbar.  Det gør den kan bruges af de fleste personer. Selve skridtlængden på maskinen er hele 40 cm, hvilket er utroligt godt for en crosstrainer i den prisklasse. Masterfit TP500 har naturlige greb, der gør den utrolig populær i sin prisklasse, du får her en maskine som har som os er utrolig nem og flytte rundt på da, den har transporthjul indbygget. Derudover er selve maskine bygget med en utrolig høj svingmasse, som vil give dig de bedste muligheder for, et naturligt sving. Maskinen kommer med magnetisk indbygget modstand, hvilket gør du kan styre modstander ud fra de 16 indbygget programmer, som let kan styres via det indbygget display. I selve displayet har du mulighed for at se ting som, tid distance, hastighed, puls, formtestfunktion, kalorieforbrug, intensivitet bliver målt i watt, dette kan os ses på dit display. Som en nyhed, er der indbygget pulsmåler i håndtagene, så du hele tiden kan følge med i selv, den mindste påvirkning på din træning. Når maskinen er samlet er egenvægten på 51 kg. og måler 165x62x157 cm – det anbefaledes, personvægten ikke overstiger 130 kg. Af programmer er det hele 16 forskellige modstandsniveauer, samt 12 forskellige træningsprogrammer, der kan giver flere forskellige trænings muligheder til selv den mest garvede type. I den indbygget computer, har du mulighed for at gemme data, fra 4 forskellige personer. Dette gør den perfekt til husstand brug, hvis i er flere der benytter maskinen. Maskinen kan naturligvis os bruges i en lejlighed, da den ikke fylder meget.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilica.dk -28%4995 0 4995 Læs mere
  • Peak Fitness VG60i Crosstrainer
   Peak Fitness VG60i Crosstrainer
   Deluxe crosstrainer med mange træningsmuligheder og fine detaljer. Eksklusiv gun-metal farve og i højeste kvalitet. Peak Fitness VG60i crosstrainer har en rigtig god bevægelse. Nem justering af fodplader med ekstra komfort. Gode gribemuligheder for både lave og høje personer. Inkl. justering af skridtvinklen foran. Bemærk kun 15 cm. skridtbredde, dvs. meget naturlig skridtbevægelse. Flot 3 farvet computer med masser af programmuligheder, hvilket giver optimale forudsætninger for en sjov og varieret træning. Peak Fitness VG60i har endvidere fået computer med BlueTooth, så du kan træne i hele verden via Google Streetview.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Fitnessgruppen.dk -7%5995 0 5995 Læs mere
   • Abilica WinElip Cruise
    Abilica WinElip Cruise
    WinElip har indbyggede træningsprogrammer og elektronisk modstandsregulering. De indbyggede træningsprogrammer giver mere varieret træning, og får motivationen helt i top. WinElip Cruise har elektronisk justerbar magnetmodstand i 32 niveauer. Overskuelig computer med 5 faste træningsprogrammer. Crosstraineren har justerbare håndtag. De indbyggede transporthjul gør det nemt og enkelt at flytte den. Evt. hen foran fjernsynet under træningen, og derefter tilbage igen. På displayet vises tid, distance, pulsmåling (fra håndpuls), kalorieforbrug, modstandstrin og wattmåling
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Abilicaonline.dk -27%3999 0 3999 Læs mere

    Skal din crosstrainer være frontdrevet eller bagdrevet

    En bagdrevet Crosstrainer køre mere op og ned, det er ofte de billige modeller som er bagdrevet.

    En frontdrevet køre i en mere naturlig lineær bevægelse, hvilket er utrolig behageligt.

    Dog er det vigtigt at sige at der findes mange gode bagdrevet crosstrainere, det er bare en lidt anden bevægelse end den frontdrevede.  

    Skridtlængden på en crosstrainer

    Når du køber en crosstrainer, så er en god tommelfingerregel at gå efter en crosstrainer med så lang skridtlængde så muligt. 

    Skridtlængden er med til at afgøre hvor mange muligheder du har for at veksle i dine bevægelser, hvilket altid vil være en fordel.

    For at give et eksempel, så vil du med løb nemt komme ud på en skridtlængde på 80 cm. selvfølgelig alt afhængigt af din højde og længden på dine ben. 

    En lang skridtlængde giver dig også mulighed for at træne flere muskelgrupper, da du kan aktivere muskelgrupper ved en lang skridtlængde. Hvilket du ellers ikke ville have mulighed for med en kort skridtlængde. 

    Vægt og stabilitet på crosstrainer

    Dette hænger sammen med størrelsen af crosstraineren og størrelsen/vægten på svinghjulet. Men det er ikke en fordel at have en crosstrainer der er så let som muligt, da det ellers kan lyde rart at den er nem at flytte rundt. Men jo tungere en crosstrainer er jo mere stabilt står den også når du træder og hiver til.

    Skal din crosstrainer kunne give dig en stigning

    Der er nogle crosstrainere som giver dig mulighed for at træne med stigning, præcis som du kender det fra et løbebånd. Det er langt fra alle modeller som har dette, derfor skal du være sikker på modellen har det hvis altså er noget du ønsker.

    FAQ – Ofte stillede spørgsmål

    ?Hvad er vigtigst når du vælger crosstrainer på tilbud?

    Sørg for at den stadig har en god skridtlængde og er stabil.

    ?Hvilke modeller på tilbud skal man holde sig fra?

    Undgå de helt billige modeller som ofte er alt for ustabile.

    ?Hvad er et godt crosstrainer tilbud?

    Et godt crosstrainer tilbud, er på en crosstrainer fra et kendt kvalitets mærke. Undgå de mindre mærker, da de tit ikke er pengene værd.