Overvejer du at købe en Crosstrainer, så kan du måske være heldig at finde en god crosstrainer på tilbud. Det vigtigste for dig er dog ikke prisen, men hvor meget du ender med at bruge den. Derfor i denne artikel lavet en gennemgang af de vigtigste ting du skal huske at tjekke når du finder en crosstrainer på tilbud.

[post_product id=170587]

[post_product id=170589]

[post_product id=170591]

Skal din crosstrainer være frontdrevet eller bagdrevet

En bagdrevet Crosstrainer køre mere op og ned, det er ofte de billige modeller som er bagdrevet.

En frontdrevet køre i en mere naturlig lineær bevægelse, hvilket er utrolig behageligt.

Dog er det vigtigt at sige at der findes mange gode bagdrevet crosstrainere, det er bare en lidt anden bevægelse end den frontdrevede.  

Skridtlængden på en crosstrainer

Når du køber en crosstrainer, så er en god tommelfingerregel at gå efter en crosstrainer med så lang skridtlængde så muligt. 

Skridtlængden er med til at afgøre hvor mange muligheder du har for at veksle i dine bevægelser, hvilket altid vil være en fordel.

For at give et eksempel, så vil du med løb nemt komme ud på en skridtlængde på 80 cm. selvfølgelig alt afhængigt af din højde og længden på dine ben. 

En lang skridtlængde giver dig også mulighed for at træne flere muskelgrupper, da du kan aktivere muskelgrupper ved en lang skridtlængde. Hvilket du ellers ikke ville have mulighed for med en kort skridtlængde. 

Vægt og stabilitet på crosstrainer

Dette hænger sammen med størrelsen af crosstraineren og størrelsen/vægten på svinghjulet. Men det er ikke en fordel at have en crosstrainer der er så let som muligt, da det ellers kan lyde rart at den er nem at flytte rundt. Men jo tungere en crosstrainer er jo mere stabilt står den også når du træder og hiver til.

Skal din crosstrainer kunne give dig en stigning

Der er nogle crosstrainere som giver dig mulighed for at træne med stigning, præcis som du kender det fra et løbebånd. Det er langt fra alle modeller som har dette, derfor skal du være sikker på modellen har det hvis altså er noget du ønsker.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

?Hvad er vigtigst når du vælger crosstrainer på tilbud?

Sørg for at den stadig har en god skridtlængde og er stabil.

?Hvilke modeller på tilbud skal man holde sig fra?

Undgå de helt billige modeller som ofte er alt for ustabile.

?Hvad er et godt crosstrainer tilbud?

Et godt crosstrainer tilbud, er på en crosstrainer fra et kendt kvalitets mærke. Undgå de mindre mærker, da de tit ikke er pengene værd.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *