Crosstrainer

​Crosstraineren er efterhånden gået hen og blevet en af de mest populære maskiner i fitnessverden – og med god grund. Med en crosstrainer kan du nemlig få pulsen op og vægten ned. Det populære træningsredskab er derudover ikke bare effektivt og udbredt, det er også dejligt nemt at bruge.

​Hvad skal du kigge efter, når du skal købe en crosstrainer? Få svaret i denne video.

Crosstraineren giver dig mulighed for enormt effektiv konditionstræning og kalorieforbrænding. Træning på crosstrainer er desuden optimalt for dig, der har skader, du skal tage hensyn til.

De stød, som opstår i dine led ved løb, er nemlig ikke til stede her, idet dine fødder hele tiden er i kontakt med pedalerne. Crosstraineren er med andre ord det perfekte træningsredskab for alle, der vil have pulsen og forbrændingen op.

 • Masterfit TP500
  Masterfit TP500
  Masterfit TP500 er en crosstrainer maskine, som har flere stærke sider. Maskinen er bygget i stræk metal, der gør den utrolig holdbar.  Det gør den kan bruges af de fleste personer. Selve skridtlængden på maskinen er hele 40 cm, hvilket er utroligt godt for en crosstrainer i den prisklasse. Masterfit TP500 har naturlige greb, der gør den utrolig populær i sin prisklasse, du får her en maskine som har som os er utrolig nem og flytte rundt på da, den har transporthjul indbygget. Derudover er selve maskine bygget med en utrolig høj svingmasse, som vil give dig de bedste muligheder for, et naturligt sving. Maskinen kommer med magnetisk indbygget modstand, hvilket gør du kan styre modstander ud fra de 16 indbygget programmer, som let kan styres via det indbygget display. I selve displayet har du mulighed for at se ting som, tid distance, hastighed, puls, formtestfunktion, kalorieforbrug, intensivitet bliver målt i watt, dette kan os ses på dit display. Som en nyhed, er der indbygget pulsmåler i håndtagene, så du hele tiden kan følge med i selv, den mindste påvirkning på din træning. Når maskinen er samlet er egenvægten på 51 kg. og måler 165x62x157 cm – det anbefaledes, personvægten ikke overstiger 130 kg. Af programmer er det hele 16 forskellige modstandsniveauer, samt 12 forskellige træningsprogrammer, der kan giver flere forskellige trænings muligheder til selv den mest garvede type. I den indbygget computer, har du mulighed for at gemme data, fra 4 forskellige personer. Dette gør den perfekt til husstand brug, hvis i er flere der benytter maskinen. Maskinen kan naturligvis os bruges i en lejlighed, da den ikke fylder meget.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilica.dk -28%4995 0 4995 Læs mere
  • Peak Fitness VG60i Crosstrainer
   Peak Fitness VG60i Crosstrainer
   Deluxe crosstrainer med mange træningsmuligheder og fine detaljer. Eksklusiv gun-metal farve og i højeste kvalitet. Peak Fitness VG60i crosstrainer har en rigtig god bevægelse. Nem justering af fodplader med ekstra komfort. Gode gribemuligheder for både lave og høje personer. Inkl. justering af skridtvinklen foran. Bemærk kun 15 cm. skridtbredde, dvs. meget naturlig skridtbevægelse. Flot 3 farvet computer med masser af programmuligheder, hvilket giver optimale forudsætninger for en sjov og varieret træning. Peak Fitness VG60i har endvidere fået computer med BlueTooth, så du kan træne i hele verden via Google Streetview.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Fitnessgruppen.dk -7%5995 0 5995 Læs mere
   • Abilica WinElip Cruise
    Abilica WinElip Cruise
    WinElip har indbyggede træningsprogrammer og elektronisk modstandsregulering. De indbyggede træningsprogrammer giver mere varieret træning, og får motivationen helt i top. WinElip Cruise har elektronisk justerbar magnetmodstand i 32 niveauer. Overskuelig computer med 5 faste træningsprogrammer. Crosstraineren har justerbare håndtag. De indbyggede transporthjul gør det nemt og enkelt at flytte den. Evt. hen foran fjernsynet under træningen, og derefter tilbage igen. På displayet vises tid, distance, pulsmåling (fra håndpuls), kalorieforbrug, modstandstrin og wattmåling
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Abilicaonline.dk -27%3999 0 3999 Læs mere
    • Sole E35
     Sole E35
     Denne Sole E35, er en test vinder i flere lande. Her får du en maskine som har indbygget bluetooth, så har du mulighed for at overføre alt din date til din telefon eller din tablet. Modellen er fra 2016, og kommer med et svinghjul på 11,4 kg. Maskinen er opbygget så den har hele fire hjul, og derved opnår du den bedste mulige stabile træning. Derudover er maskinen næsten lydløs. Dette er en maskine som faktisk vil give dig følsenen af du ret faktisk er til stede i et fitnesscenter. Maskinen har en engvægt på hele 111 kg, og som personvægt anbefales der en vægt på 150 kg. Maskinen har indbygget en rampevinkle så, du har muligheder for at træne flere dele af din krop, i forskel til så mange andre crosstrainer. Maskinen har et flot LED display, og har hele 10 forskellige træningsprogrammer som du kan benytte i din træning. Du kan udover og se de forskellige træningsprogrammer på din maskine os se ting som, puls, pulsmåling (Der er indbygget puls i begge håndtag) Du vil os mulighed for, at tilslutter din MP3 afspiller, hvorpå du kan afspille din musik i de indbyggede højtalere. Du vil have mulighed udover de indbygget træningsprogrammer, mulighed for at benytte dig af de 20 forskellige modstandsniveauer, som ligeledes ér indbygget i maskinen. Dette gør at maskinen både kan bruges af nye bruger af en crosstrainer, men os de mere erfarne brugere. Maskinen er i samarbejdet med andre fysioterapeuter lavet i et utroligt elegant design. Selve designet er udformet i en 2 graders hældning, som skulle reducere din belastning på dine ankler samt dine knæ. Derudover har du mulighed for at justere dine fodpedaler i hele 3 forskellige niveauer, så den skulle give dig endnu mere komfort.
     • 20 forskellige modstandsniveauer
     • 10 forskellige træningsprogrammer
     • svinghjul på 11,4 kg
     • Max vægt 150 kg.
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Abillicaonline.dk -27%12.900 0 12.900 Læs mere
     Opsummering af anmeldelse fra:
     Amazon.com

     Det eneste jeg ikke kunne lide ved denne maskine, er tiden jeg brugte på og samle den! Dette var ganske udfordrende. Men når den nu er samlet, er den bare WOW. Denne maskine er alle pengene hver. Du skal dog under din samling af maskinen, være helt sikker på hjulene er helt rene, ellers kan dette godt skabe udfordringer. Maskinen har et utroligt dejligt flow og virker naturlig, og du kan endda lave 2 personlige programmer på selve maskinen. Dette er en maskine der er ligeså god som i fitness. Ingen lyde overhovedet, den eneste lyd som du vil hører under din træning, er når du bruger det laveste program, på din maskine. Jeg er en person på 44, og jeg vejer 102kg. Jeg har aldrig oplevet maskinen har haft problemer med min vægt. Jeg har nu haft maskinen i 3 år, og dette er bare den bedste maskine, køb den hvis du ønsker kvalitet.

    • Xterra Free style 3.9E
     Xterra Free style 3.9E
     Xterra Free style 3.9E er en af de lidt dyre crosstrainer modeller, der findes på markedet. Prisen hos de fleste forhandlere ligger lige knapt 6900 kr. Maskinen har vundet flere test, og dette gør den utroligt poplære i mellem folk der træner crossfit. Xterra Free style 3.9E er en solid maskine på hele 70 kg og med hele 46 centimeter længde i skridtlængde, gør gøres denne til en maskine, som vil kunne tilfredsstille en hver. Maskinen er bygget så du opnår det mest naturlige tråd, hvilket giver en bedre træning. Selve svinghjulet har en vægt på 8,6 kg, og som på mange andre crosstrainer er hjulet placeret forrest på denne model. Hvis du kender til crosstrainer modeller der ellers er på markedet, har andre der også har indbygget svinghjul forrest på maskinen, en mere naturlig løbebevægelse. Det anbefaledes ikke at personvægten overstiges med mere end, 148 kg, hvilket os gør den brugbar for de fleste. På selve displayet finder du hele 15 indbygget programmer, som kan give selv det mest rutinerede cross træner, sved på panden. Selve displayet er i LED, og har en meget nem brugeroverflade. Din krop vil sagtens kunne mærke forskel i forhold til tidligere modeller, da denne model giver dig en mere effektiv træning, og er meget mere naturlig for din krop. Udover selve LED displayet, er der indbygget pulsmåler i håndtagene, og der er mulighed for, at købe et pulsbælte og tilslutte det, hvis du ikke allerede har et, det ville give en mere præcis måling af din puls, og derved kan du opnå den bedste mulige træning.
     • 46 centimeter længde i skridtlængde
     • 15 indbygget programmer
     • Max personvægt på 148
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Abilicaonline.dk -30%6.900 0 6.900 Læs mere
    • ZR8
     ZR8
     ZR8 er en utrolig enkelt men os en crosstrainer med et unikt design. Den er både utrolig kraftig, men os meget holdbar. Du vil med din træning på denne maskine virkeligt opleve kvalitet, i henhold til pris. Maskinen er bygget med et svinghjul på små 9 kg. (Så du har mulighed for at op når en svingmasse på hele 17 KG) Maskinen har med sin 13:1 gearing, et af de mest lydløse tråd på markedet, og dette skaber os en utrolig komfort under din træning. Selve maskinen har en egenvægt på små 50 kg, så dette gør den utrolig let i forhold til andre maskiner, det anbefaledes ikke at brugervægten overstiger mere end 120 kg. Dimensioner på maskinen er 148 CM 63 CXM 168 CM: Der er indbygget pulsmåler i håndtagene, så du har mulighed hele tiden og se din puls under din træning på dette meget elegante LED display.  Du vil kunne opnå en skridtlængde på 38 cm på denne maskine. Og du vil have hele 32 forskellige belastningsniveauer, som er alle er styret via computeren. Selve computeren som er indbygget med LED display vil udover de 32 forskellige belastningsniveauer, kunne tilbyde dig og se ting som. Tid, hastighed, distance, kalorier, puls, omdrejninger og watt.
     • skridtlængde på 38 cm
     • 32 forskellige belastningsniveauer
     • Et svinghjul på små 9 kg
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Helsebixen.dk 4.999 0 4.999 Læs mere
    • Kettler CTR5
     Kettler CTR5
     Den helt nye Kettler CTR5, er den nyeste crosstrainer fra Kettler, som har et meget yndigt design, og meget basale farver. Kettler CTR3 er en crosstrainer for dig, som vil have værdig for dine penge, du vil nok ikke få det bedste design, men noget af den bedste kvalitet som er på markedet og for dine penge. Dette er en maskine som, kan hjælpe mange af dine muskler til en bedre stand. Når du modtager din maskine, ligger der flere forskellige programmer. Der findes 2 pulsstyrede programmer, samt 8 andre træningsprogrammer, som gør det til en fornøjelse og bruge denne maskine. Hvis du ønsker og bruge pulsprogrammer vil du opnå klart noget af den bedste træning, da du målrettet kan finde det pulsområde du ønsker og træne I. Under din træning vil alt blive målt I watt, hvilket klart vil give dig et boost, hvis du bruger en af de mange programmer, det er altid en fornøjelse og fyre op for watt måleren, og se sveden dryppe af. Selve maskinen har en skridtlængde på 39 cm og en skridtbredde på 18 cm. Mellem håndtagene er der 55 cm, den anbefalet brugervægt er max 150 kg. Derudover får du denne maskine mulighed for at benytte en særlig transport rulle, så den er nem og justere og meget nem og flytte rundt. Dette er meget populært, hos folk der bor i lejlighed. Selve displayet på maskinen, viser flere forskellige ting, du kan se ting såsom, træningstid, afsted tilbagelagt, puls ( Der er indbygget puls i håndtagene) Derudover har du mulighed for at tilkøbe dig et pulsbælte som du kan benytte, under din træning.
     • En skridtlængde på 39 cm og en skridtbredde på 18 cm
     • Max personvægt 150 kg.
     • Har transporthjul
     • Indbygget pulsmåling i håndtagene
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Fitnessgruppen.dk 7.999 0 7.999 Læs mere
     Opsummering af anmeldelse fra:
     Amazon.com

     Dette er den første crosstrainer jeg, har prøvet, så denne kommentar er nok mest til dem der ikke har prøvet det før. Det vigtigste er maskinen er utrolig god og anvende, og det gør det sjovt og træne, dette er faktisk den sjoveste maskine jeg har prøvet. Bevægelsen i selve maskinen er naturlig, og de mange programmer der allerede ligger på maskinen, er utrolig udfordrende. Hvis du ønsker og komme I god form er dette den rigtige maskine og bruge. Jeg har os en Kettler spinning cykel, og jeg elsker og cykle, men den her maskine kan hele familien benytte.

     Maskinen har et fantastisk design, så der er ikke noget du ´behøver og gemme væk, hvis du eventuelt får gæster.

     En ting der er vigtig og sige, at når den ankommer, behøver I og være to til at sætte den op, den er utrolig tung.

     Maskinen er os svær og samle, faktisk svære end min cykel. Jeg manglede to bolte, og der gik lang tid før jeg fik nye. Jeg har selv læst andre steder, at folk havde brugt over to timer på blot og samle disse to bolte. Hvis du er god til, at samle bør du nok kun afsætte en time.

     Jeg vælger og give den 4 stjerner, den er tung og utrolig svær og samle, hvis du ikke er den store handy mand. Men alt I alt en god maskine, og jeg sikker på maskinen vil fungere I mange år.

    Hvad er en crosstrainer?

    En crosstrainer er på det nærmeste en blanding mellem et løbebånd, en kondicykel og en stepmaskine. På en crosstrainer har du både underkrop og overkrop i fuld gang. Du bruger en crosstrainer på den måde, at du placerer dine fødder på de to pedaler, der er beregnet hertil. Herefter indstiller du crosstraineren på den belastning, du ønsker. Til sidst tager du fat i håndtagene med hænderne og begynder så at bevæge dig.

    Start i det små, når du første gang træner på crosstrainer. Herefter er det bare at tage fat i håndtagene og løbe derudad.

    Hvad gør en crosstrainer?

    En crosstrainer aktiverer som nævnt både din underkrop, når du kører benene frem og tilbage og din overkrop, når du holder fast i håndtagene. På denne måde er en crosstrainer det perfekte redskab til træning af hele din krop.

    Typisk har crosstrainere bevægelige arme samt et fast greb i midten af maskinen. Du kan derfor veksle mellem at have dine arme med eller fokusere på træning af dine ben alene.

    Hvad træner jeg med en crosstrainer?

    Crosstraineren styrker dine ben og arme samt dine mave- og rygmuskler. Derudover træner du med en crosstrainer i høj grad din kondition. Det skyldes, at du aktiverer mange af kroppens muskelgrupper og træner således, at du får pulsen op. Herved bliver du udfordret på din fysiske kunnen og din respiration. Du træner derfor din kondition og kommer i bedre form.

    Hvilke muskelgrupper trænes med en crosstrainer?

    Når du bruger en crosstrainer, er der kun meget få muskler, der ikke aktiveres. Faktisk er mange af din krops store muskelgrupper i spil, hvilket vil sige, at hele din krop motioneres.

    Naturligvis er der særligt fokus på arme og ben, når du træner med en crosstrainer. Derudover aktiveres også både dine mave- og rygmuskler.

    Hvor effektiv er en crosstrainer?

    Crosstrainere er særdeles effektive træningsredskaber. At træne på en crosstrainer er mindst lige så effektiv træning som løb, fordi du på en crosstrainer også får aktiveret dine arme. Desuden slipper du for de stød, din krop oplever, når du løber.

    Crosstrainere er netop blevet populære på grund af deres store effektivitet. Derudover tilbyder crosstrainere mange muligheder for at variere din træning, så du kontinuerligt kan presse dig selv og nå nye mål.

    Hvad er mest effektivt? – En crosstrainer eller en romaskine?

    Såvel romaskiner som crosstrainere er effektive, når det gælder konditionstræning. Begge lader dig desuden træne såvel arm- som benmuskler og begge har særlige fordele.

    Dog vurderes crosstraineren til at være den mest effektive af de to, når det gælder forbrænding. Du forbrænder simpelthen flere kalorier på en crosstrainer end på en romaskine, fordi du står op.

    Til gengæld vinder romaskinen, når vi snakker styrketræning. Så er det navnlig det sidste, du går efter, er en romaskine det oplagte valg. Men er det din krops generelle sundhed, du ønsker at træne, skal du vælge crosstraineren i stedet.

    Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger crosstrainer?

    Når du er på udkig efter en crosstrainer, er der særligt 4 ting, du skal være opmærksom på:

    1. Hvilken type crosstrainer du ønsker.
    2. Skridtlængden på crosstraineren.
    3. Vægt og stabilitet.
    4. Håndstilling.

    Hvilken slags crosstrainer skal jeg vælge?

    Der findes overordnet set to forskellige typer crosstrainere. Der er de frontdrevne og de bagdrevne crosstrainere.

    De bagdrevne crosstrainere kører på et hjul og bevægelsen i dem går derfor en smule op og ned. De frontdrevne kører til sammenligning i en mere lineær, naturlig bevægelse, der minder om almindeligt løb eller gang.

    Det er en rigtig god idé at prøve begge typer crosstrainere, inden du køber en. Det er nemlig forskelligt fra person til person, hvilken type man bedst kan lide at træne på.

    Hvilken skridtlængde skal min crosstrainer have?

    I jagten på en crosstrainer kan du faktisk aldrig få en for stor skridtlængde. Uanset hvor høj eller lav du er, er det derfor altid værd at gå efter mottoet: ”Så langt ud som muligt”, når du vælger crosstrainer.

    Når du går eller løber til dagligt, kommer du nemlig hurtigt op på en skridtlængde på 50 – 80 cm. Med en crosstrainer med stor skridtlængde får du derfor flere muligheder og kan træne flere muskelgrupper.

    Vægt og stabilitet

    Vægt og stabilitet er særdeles vigtige faktorer, der hænger sammen med, hvilken størrelse crosstrainer du vælger. Vægten og stabiliteten har betydning for, om din crosstrainer står godt fast og ikke bevæger sig, når du bruger den.

    Når du træner på en crosstrainer, står du nemlig på den med din fulde vægt og trækker i håndtagene. Det belaster naturligvis din crosstrainer – og det skal den kunne holde til – og den må ikke flytte sig af dine bevægelser eller true med at vælte! Sætter du din belastning højt, er det derfor ekstra vigtigt, at din crosstrainer er stabil og ikke er til at rokke under brug.

    Håndstilling

    Håndtagene på crosstrainere kan variere fra model til model. Der er således nogle modeller, hvis håndtag har en buet ”øreform”. Dette giver dig mulighed for at trække godt igennem, når du træner. Desuden giver det dig mulighed for at vende dine hænder, da denne type håndtag giver dig flere forskellige grebsmuligheder.

    Det kan være interessant for dig, der har specifikke ønsker eller behov vedrørende din træning. Som udgangspunkt er det dog tilstrækkeligt for de fleste med de klassiske håndtag.

    Hvordan gør jeg min træning på crosstrainer hårdere?

    På nogle modeller af crosstrainere er der en såkaldt hejse. Dette er en lille kleinmotor, der giver dig mulighed for at udføre bakketræning. Dette træner specifikt baller, læg og lår. På den måde kan du blive ved med at udfordre dig selv, selv når du for længst har vænnet dig til at bruge crosstrainere.

    Derudover har de fleste crosstrainere en lille computer med træningsprogrammer, som du kan følge. Derved kan du presse dig selv hårdere, så du kan opnå bedre og bedre resultater. Ydermere har enkelt modeller mulighed for at blive tilkoblet en tablet, så du via en app kan køre nogle ruter, du selv laver eller følge nogle fastlagte træningsprogrammer.

    Andre artikler som omhandler Crosstrainer

    Crosstrainer program 10 uger – Savner du inspiration til din crosstrainer træning? Vi hjælper dig med at få motivationen tilbage med vores interval crosstrainer program.

    Crosstrainer træning – Hvad vil det sige at træne optimalt på en crosstrainer og det er virkelig så vigtigt? Få svaret i denne artikel.

    Crosstrainer muskler – Hvilke bruger du når du træner?

    Crosstrainer tilbud – Aktuelle tilbud på gode crosstrainer.

    Crosstrainer kalorier – Hvor mange kalorier forbrænder du på din crosstrainer træning?

    Brugt crosstrainer – Guide til dig der ønsker at spare penge på en brugt crosstrainer.

    Billig Crosstrainer – En oversigt over de bedste billige crosstrainer fra den danske marked.

    Vægttab på CrosstrainerEr en crosstrainer en god træningsmaskine hvis man gerne vil tabe sig? Ja, det er en super løsning. Her i denne artikel vil vi forklare dig hvorfor en crosstrainer er rigtig god, til dig der ønsker et vægttab.

    Crosstrainer og fedtforbrænding – Crosstraineren er en af de absolutte bedste træningsmaskiner, da du har en høj forbrænding samtidig med at du kan holde til at være på den længere end de fleste andre træningsmaskiner.

    Crosstrainer vs. løb – I denne artikel kigger vi på hvilken af disse træningsformer der er bedst.

    Crosstrainer mærker

    Kettler Crosstraineri denne artikel finder du en præsentation af tre forskellige crosstrainere fra Kettler. Her skiller Kettler Rivo 4 sig ud, da du med denne maskine har de bedste muligheder for at tilpasse den til den helt perfekte træningsposition for dig.

    Titan CrosstrainerDer findes mange crosstrainere på markedet. Du bør naturligvis gå efter en af virkelig god kvalitet, når du er på udkig efter en. I denne guide bliver du præsenteret for to gode modeller fra Titan, som du kan være meget godt tjent med.

    Reebok Crosstrainer Det tyske firma, Reebok, som har eksisteret lige siden 1958, er eksperter i produktion af motionsudstyr. Vælger du en crosstrainer fra deres sortiment, vil du være mere end godt kørende.

    Inshape Crosstrainer Inshape producere træningsmaskiner i den billige ende af prisskalaen og bliver primært solgt via store danske kæder som Harald nyborg, Bilka og Coop.

    Maxfit Crosstrainer Maxfit producere træningsmaskiner til begyndere, til meget billige priser. Dog føler vi at prisen desværre afspejler kvaliteten af max Crosstrainer og vi anbefaler ikke du investere dine penge.

    Kilberry Crosstrainer – Kilberry er et discount mærke der primært blev solgt i store danske kæder som eks. Harald nyborg. Kilberry crosstrainer er ikke noget som vi personligt ville bruge penge på, da der findes så mange bedre alternativer på det danske marked.

    Technogym Crosstrainer Technogym Crosstrainer er nok det mest benyttede mærke hos danske fitnesscentre. Det er maskine af en utrolig høj kvalitet der er bygget til at have en utrolig lang levetid trods heftigt brug.

    Abilica Crosstrainer Abilica har længe været blandt danskernes favorit, når det kommer til valg af træningsmaskiner. Deres abilica Crosstrainer er ingen undtagelse, du får nemlig som altid høj kvalitet til en rigtig fornuftig pris.

    Life Fitness Crosstrainer – Life fitness crosstrainer er en highend crosstrainer, som primært fokusere på at producere crosstrainer til Fitnesscentre. En Life fitness crosstrainer koster fra 20.000 kr og op til 95.000 kr.

    Peak Fitness CrosstrainerEn Peak fitness crosstrainer er en dansk designet crosstrainer i en god kvalitet. Peak Fitness er et dansk brand der er ejet af Fitnessgruppen.dk, Peak fitness producere primært træningsudstyr til hjemmetræning.

    Crosstrainer anmeldelser

    Reebok ZR8 – En Crosstrainer til under 5.000 kr.

    Kettler Axos Cross P – Denne crosstrainer model er desværre udgået

    Sole E35 Crosstrainer – Den absolut bedste crosstrainer til prisen på det danske marked

    Titan C55 – En Crosstrainer til blot 3.999 kr.

    Reebok GX50 – Er udgået

    Masterfit TP500 crosstrainer – Super lækker crosstrainer til under 5.000 kr.

    FAQ – Mest stillede spørgsmål

    ?Hvorfor er skridtlængden så vigtigt på en crosstrainer?

    Skridtlængden afgøre hvor lange skridt du kan tage, det kan måske lyde ligegyldigt. Men det er meget irriterende kun at kunne tage små skridt.

    ?Hvad vejer en crosstrainer?

    De gode vejer fra 50 kg og op til 130 kg.

    ?Hvad koster en god crosstrainer?

    Du kan få en god crosstrainer fra omkring 5.000 kr. og op.

    Kommentarer:

    Gode benøvelser til din hjemmetræning - Vægtløftersko: […] for at holde sig i form. Det er ikke altid man lige kan nå i fitnesscenteret og tage 30 min på crosstraineren, derfor kan det være godt at have en række øvelser man altid kan lave hjemme på stuegulvet. Vi […]