Cykelhjelm

Nogle mener, at det bør være påkrævet at køre med cykelhjelm. Dette skyldes uden tvivl, at en cykelhjelm øger din sikkerhed som cyklist betydeligt. I tilfælde af trafikulykker er brugen af cykelhjelm nemlig noget, der kan redde liv. Så uanset om du er for eller imod et påbud, er der god grund til selv at bruge cykelhjelm.

En cykelhjelm mindsker ikke risikoen for, at du bliver involveret i en trafikulykke. Til gengæld mindsker den risikoen for, at du kommer slemt til skade i ulykken. En cykelhjelm beskytter nemlig dit hoved fra stød og slag, som ellers kunne have været alvorlige. Der er derfor god grund til at køre med cykelhjelm. Denne artikel fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger cykelhjelm. Det er nemlig vigtigt, at du finder dig en, der sidder godt og som du har lyst til at bruge til hverdag.

icon
<? echo $title; ?>
675 kr.
465 kr.
96/100 Bedømmelse
Abus Urban-I V.2

Velvet Black Urban-I V.2 cykelhjelmen fra Abus er en ny-designet udgave af den populære cityhjelm Urban-I. Cykelhjelmen Urban-I blev kåret som testvinder af forbrugerbladet I form, fordi Abus i udviklingen af hjelmen kombinerede funktionel elegance med høj sikkerhed. Nu fås den populære hjelm i en redesignet version. Urban-I v.2 har en god pasform, 21 luftkanaler og indbygget fluenet, så du undgår at få insekter ind i hjelmen samt en aftagelig skygge.

Hjelmen er skabt med en In-mold konstruktion, der gør dem mere solid og slidstærk. Derudover har den bløde og behagelige stropper og et hagespænde med magnetlås der gør, at huden under hagen ikke kan komme i klemme i spændet.

Urban-I V.2 er nem at justere i størrelsen og har indbygget refleks og LED-baglygte monteret i hjelmens ydre skal, der både kan blinke og lyse med fast lys. Med sin 180 graders synlighed er lygten med til at øge sikkerheden i mørke eller ved vejrforhold med dårligt udsyn.

Hjelmens puder kan tages ud og vaskes eller skiftes ud til nye friske puder. Det er nødvendigt, at du indimellem genjusterer din cykelhjelm, da de forskellige spænder kan glide på remmene. Når hjelmens LED baglygte trænger til nyt batteri, skal du bruge 1 stk. CR2032 batteri.

Hjelmen kan med tilkøb af et Abus vinterkit let laves til en lun vinterhjelm. Tag hjelmens normale puder ud og monter huen i den velcro, de almindelige puder sad i. Når vejret igen bliver varmere tages huen ud af cykelhjelmen, og puderne genplaceres.

Abus har senere hen omdøbt v.2 hjelmen til 2.0. Det er samme hjelm, blot et opdateret navn. Urban-i 2.0 hjelmen er kåret som testvinder i iForms test af cykelhjelme, hvor de bl.a. skrev:

Vi er vilde med den nydesignede Abus Urban-l hjelm, og det er ikke kun, fordi den sidder rigtig godt på hovedet. Cykelhjelmen har 21 luftkanaler, så selv på en lang tur er der godt med ventilation, men det er ved remme og lukninger, at den virkelig vinder: Det er supernemt at justere remmene, så vi får optimal pasform og hjelmen kommer til at sidde, som den skal. Hagespændet har magnetisk lukning og en lille pude, så man ikke niver sig selv under hagen. Et ekstra plus er LED-lygten, som er monteret på bagsiden af hjelmen, så du bliver meget synlig for andre trafikanter i mørke. Der medfølger en aftagelig skygge, som nemt klikkes af og på.

Hvorfor er denne model bedst?

har en god pasform

21 luftkanaler og indbygget flyve, så du undgår at få insekter i hjelmen

aftagelig nuance

lavet med en in-mold konstruktion, der gør dem mere solid og holdbar

bløde og komfortable stropper og en hækrem med magnetisk lås

Researched Sources
8
Kilder undersøgt
Reviews Considered
10
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
9
Timers dataindsamling
Products Evaluated
12
Produkter anmeldt

 • Abus GameChanger
  Abus GameChanger
  Der er ingen tvivl om, at Abus er en af de centrale spillere, når det handler om cyklehjelme, men med deres nye hjem Abus GameChanger, har de virkelig struet op for design, funktion og komfort. Abus har redefineret standarderne for en aerodynamisk hjelm med denne cykelhjelm.   Hjelmen er lavet i en In-mold konstruktion, der giver en hjelm, som både er robust og let, og som samtidig kan tage imod hårde stød.   Hjelmens aerodynamik skyldes bl.a. dens Multi Position Design, der giver den en glat overflade, uanset klima og hovedets vinkel. Derudover giver Abus GameChanger en fremragende ventilation med Forced Air Cooling teknologi, der er udviklet af ingeniører, eksperter og cykelryttere, så dit hoved forbliver tempereret under hele kørslen. Abus GameChanger henvender sig til professionelle cykelryttere på landevejen, hvor selv de mindste marginaler er vigtige og hjelmen formindsker derfor alle vindudsatte områder. Hjelmen giver mulighed for at have briller på bagsiden og fronten med Airport, hvor aerodynamiske beslag er tilføjet på hjelmen. Zoom Ace giver desuden mulighed for en nem og præcis justering af hjelmen, så en kompakt pasform kan fås, og derudover er hjelmen også kompatible med hestehaler. Det mest særlige ved GameChanger er imidlertid, at den er udviklet i samarbejde med det professionelle cykelhold, Team Movistar, der bl.a. huser verdensstjerner som Alejandro Valverde og Nairo Quintana. Samarbejdet med MoviStar har sikret, at alle specifikationer er gennemtænkt ned til sidste detalje. Resultatet er en fremragende cykelhjelm, hvor komfort, funktionalitet og sikkerhed er i top. Road.cc har deres anmeldelse af hjelmen bl.a. skrevet: Det er nemt at opnå en god pasform med denne hjelm. ”Zoom Ace” systemet virker virkelig godt og giver forskellige justeringsmuligheder. Den er åbenbart også hestehalevenlig, men jeg har desværre ikke lokkerne til at afprøve det. Min yndlingsfunktion er ”Brille-beholderen”. Det er en god løsning til opbevaring af solbriller, når de ikke er i brug. Er den pengene værd? Hvis du er ude efter de gratis watt, så er det en god mulighed. Der er billigere konkurrenter på markedet, men at finde en hjelm der fungerer godt, ser godt ud og føles komfortabel, kan være svært, så for mit vedkomne har GameChanger vundet. https://road.cc/content/review/230364-abus-gamechanger-road-aero-helmet
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   cykelpartner.dk -13%1299 0 1299 Læs mere

  • ABUS HYBAN
   ABUS HYBAN
   Elsker du fart på cyklen, men vil ikke gå på kompromis med sikkerheden, så er Abus Hyban Velvet Black den perfekte cykelhjelm for dig! ABUS og deres tyskproducerede cykelhjelme byder på detaljer og kvaliteter, som de færreste cykelhjelme kan hamle op med. Hjelmen har en robust kvalitet, men er samtidig utrolig behagelig at have på, så du er sikker på, at der bliver passet godt på hovedet under cykelturene. Velvet Black HYBAN er en super flot, sort, klassik city hjelm fra Abus, der appellerer til de aktive cyklister, som ønsker et stilrent look. Abus Hyban har en aftagelig skygge og hjelmens størrelse og pasform kan nemt justeres med skruespændet i nakken. Derudover kommer Velvet Black HYBAN med et højt placeret rødt LED-nakkelys, der giver øget synlighed i de mørke måneder. Remmene er bløde, så de ikke generer huden, og hagespændet har en smart lille pude, der forhindrer at huden under hagen nives. Hjelmen kommer med 18 luftkanaler med indbygget fluenet, som sikrer at du kan holde hovedet koldt samtidig med, at du ikke får fluer og bier ind i hjelmen. Velvet Black HYBAN er testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa, og lever desuden op til gældende EU-standarder. Elcykelinfo.dk har i deres cykelhjelmsguide skrevet om Velvet Black HYBAN: Velvet Black HYBAN er også at finde på listen over producentens bedst solgte cykelhjelme det seneste år. Der er ikke noget at sige til den store salgssucces, når man tænker på, hvor mange features hjelmen byder på. Ønsker du at købe en stilren og neutral cykelhjelm, så kan vi varmt anbefale dig denne hjelm. Velvet Black HYBAN har ganske rigtigt et flot ydre, men man skal også huske at tjekke de mange andre features ud. For eksempel har hjelmen 18 luftkanaler med indbygget fluenet, skruejustering i nakken, behagelige stropper og ikke mindst nakkelys. Aldersgruppen er i øvrigt større børn og voksne. Derudover vil vi gerne fremhæve de synlige reflekser, den beskedne vægt på 380 gram og den praktiske solskærm. Alt dette får du til en pris, som man næsten ikke kan modstå. Det er sjældent, at man får så meget kvalitet for så få penge. Med andre ord vil denne hjelm være et særdeles godt køb. https://elcykelinfo.dk/cykelhjelm/abus
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    ecykelhjelm.dk -27%361 0 361 Læs mere

   • ABUS MOUNTK
    ABUS MOUNTK
    MountK er endnu en fantastisk cykelhjelm fra ABUS. Hjelmen er en god off-road eller mountainbikehjelm med et innovativt design og optimeret luftindtag, der holder dit hoved koldt. Derudover har MountK en inmold konstruktion, der yder optimal beskyttelse og giver en flot finish. Hjelmen er fremstillet af EPS, er stødabsorberende og har luftgange, der gør, at du undgår stor vindmodstand. MountK har derudover et skruspænde i nakken, så du nemt og hurtigt kan indstille hjelmen, så den sidder behageligt og sikkert på dit hoved.  Med MountK får du virkelig noget for pengene med de 15 luftkanaler, 2 store reflekser, hagespænde med enkel betjening og bløde stropper, der er nemme at vedligeholde, og som sørger for, at du ikke bliver nevet i huden. Det indbyggede fluenet sikrer, at du undgår at få kryb, fluer og hvepse ind i hjelmen. Som noget helt særligt har MountK en smart højdejusterbar skygge, der kan indstilles på 3 forskellige måder, så dine øjne får lidt ekstra beskyttelse for både sol og regn. Hjelmen er EN1078 godkendt og testet hos TÜV, som er et af det største testinstitutter i Europa.  ABUS hjelme er kendt for materialer i høj kvalitet, de nyeste produktionsprocesser og professionelt design. Abus laver hjelme med god ventilation, høj komfort og individuelle justeringsmuligheder, så hjelmene passer perfekt til dit hoved. Abus’ mountainbikehjelme er perfekte til både professionelle cykelryttere og ambitiøse hobby cyklister. De er lavet til både off-road og fart med designs, der ikke går på kompromis med kvaliteten.   Mtbx.dk skriver i deres cykelhjelme-guide om Abus MountK: En flot klassisk MTB hjelm fra ABUS. Hjelmen er holdt helt enkel i designet, og passer derfor de fleste mountainbikere. Hjelmen har god udluftning og aftagelig skygge, samt bespænding i nakken. Har du ikke behov for at skille dig ud fra mængden, så er ABUS MountK det rigtige valg. https://mtbx.dk/hvilken-cykelhjelm-skal-jeg-vaelge.html
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     ecykelhjelm.dk -23%499 0 499 Læs mere

    • ABUS MOVENTOR
     ABUS MOVENTOR
     Elsker du at køre off-road og få fart på ned ad bakke? Polar Moventor white cykelhjelmen fra Abus er en ægte off-road hjelm, der er helt perfekt til eventyrlystne mountainbikeryttere, der vægter komfort og sikkerhed som det aller højeste. ABUS har udviklet denne cykelhjelm til at sikre dig den bedste komfort og pasform med det indbyggede finjusteringssystem. Den har et diskret og enkelt design, der gør at du nærmest glemmer, at du har hjelmen på. Der er ingen fare for, at cykelhjelmen vil irritere eller stramme om dit hoved på de forkerte steder. Moventor er en gennemtænkt cykelhjelm, hvor der er tænkt over hver eneste detalje, hvilket betyder, at du får maksimal komfort, sikkerhed og cykelglæde for pengene. Moventor er både udstyret med underkantsforstærkning og ActiCage, der giver optimal beskyttelse, hvis uheldet er ude. Hjelmen fås i både medium (52-57 cm) og large (57-61 cm). Hjelmen har Zoom Ace skruespænde i nakken og almindeligt hagespænde. Derudover sætter du bare briller fast i hjelmen, da den kommer med Goggfit. Moventor har optimeret luftindtag og ventilation, der giver bedre afkøling, så du ikke overopheder, når du får sved på panden. Hagespændet har en enkel betjening og en pude på undersiden således, at det ikke niver i huden. Derudover er de super bløde og behagelige stropper nemme at vedligeholde. Hjelmen er velegnet til cykelryttere med hestehale. Cykelhjelmen er testet og godkendt hos TÜV og opfylder alle sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078). Moventor er derfor perfekt til den dedikerede MTB-rytter, der godt kan lide at fart over feltet, men ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller sikkerhed. Ingen review
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      ecykelhjelm.dk 719 0 719 Læs mere
      cykelgear.dk -26%589 0 589 Læs mere
      cykelpartner.dk -7%649 0 649 Læs mere
      cykelrabat.dk -15%679 0 679 Læs mere
      bikester.dk 739 0 739 Læs mere
      cykler.dk 799 0 799 Læs mere
      cykelstyrken.dk 799 0 799 Læs mere
      fribikeshop.dk 849 0 849 Læs mere
      bikeandco.dk 849 0 849 Læs mere

     • ABUS SCRAPER 3.0
      ABUS SCRAPER 3.0
      Leder du efter en alsidig hjelm, der både er sikker og har stil? Så skulle du prøve Abus Scraper 3.0! Denne unikke skaterhjelm er fremstillet særligt til aktive unge og voksne. Abus har designet Scraper med henblik på at skabe en hjelm der kan bruges til BMX, rulleskøjter, og skateboard, men hjelmen er dog også yderst velegnet til hverdagsbrug. Hjelmens hårde ABS-skal giver dig en solid beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude. Derudover har hjelmen Zoom Ace urban skruejustering i nakken, der sikrer en behagelig og så godt som skræddersyet pasform. 8 brede ventilationshuller med Forced Air Cooling teknologi gør, at du hele tiden kan opretholde en fornuftig temperatur, og holde hovedet koldt under pres, for når det kommer til ventilation, kan du ikke gå på kompromis. Hjelmen giver dig stor synlighed grundet de kraftige reflekser, og så er den kompatible med både briller, hestehaler, fletninger og langt hår generelt, så det er slut med irriterende pres og unødvendige hovedpiner. Derudover opfylder Scraper 3.0 selvfølgelig alle sikkerhedskrav.’ Scraper 3.0 er en del af Abus Urban cykelhjelmskollektion, der appellerer til folk, som bruger deres cykler hver dag, folk som ser deres cykelhjelm som en accessory eller folk der bare leder efter simpel elegance. Hvis du bevæger dig rundt i byen på cykel, er dine behov anderledes end f.eks. sportcyklisters behov. Med en hjelm fra Urban kollektionen giver Abus optimal sikkerhed til byens cyklister.   Ingen reviews
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       ecykelhjelm.dk -11%399 0 399 Læs mere

      • Abus Viantor
       Abus Viantor
       Drømmehjelmen er ikke længere end et klik væk. Denne fantastiske nyhed fra Abus er noget mange cykelryttere har sukket længe efter. Abus Viantor er nemlig en let og strømlinet cykelhjelm, der er perfekt for dig der godt kan lide en flot og stilren hjelm, samtidig med at den er luftig og sidder som den skal. Abus Viantor sætter en høj standard, og man skal som konkurrent stå tidligt op, hvis man skal lave kunsten efter.  Abus Viantor cykelhjelmen minder på mange måder om Abus Gamechanger, men her får du dog en mere prisvenlig udgave med samme flotte design. Hjelmen har en In-Mold konstruktion, hvilket giver et mere helstøbt og sikkert design. Ydermere kan du tilpasse hjelmen, så den passer præcis på dig, selv hvis du har hestehale. Viantor er en af de nyeste modeller i sortimentet, og du får et fuldkomment unikt design og overordnet set en innovativ hjelm, der ikke ligner nogen andre cykelhjelme på markedet. Hvis du gerne vil være først på teknologien og sikkerheden, skal du vælge denne hjelm. Hjelmen sætter helt nye standarder for, hvad en cykelhjelm bør kunne. Albus Viantor giver mulighed for at justere den indvendige omkreds, ved hjælp af en skruejustering i nakken. Derudover kan hjelmens rem også justeres i omkreds, hvilket gøres ved spænderne på remmen. Stroppen bør tilpasses således, at der er plads til 1-2 fingre mellem hagen og remmen.  Viantor er en landevejshjelm med ActiCage teknologi, der øger både sikkerhed og sørger bedre afkøling, og denne Abus cykelhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav.    Road.cc skriver i deres test af hjelmen: Som tidligere nævnt, har vi testet Viantor både på landevej og i skoven, hvor den begge steder klarer sig super godt. ABUS har hermed fremstillet en alsidig hjelm, der kan bruges til mange forskellige formål – også som hverdags cykelhjelm. Hjelmen sidder godt fast på hovedet og har gode justeringsmuligheder, hvilket er væsentligt såfremt, man kører længere ture på cykel. https://road.cc/content/review/238852-abus-aventor-helmet  
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        cykelpartner.dk -15%679 0 679 Læs mere

       • BLACKISH GEN3
        BLACKISH GEN3
        Nutcase Blackish Generation 3 er en af de mest populære cykelhjelm på de danske cykelstier. Den har som alle Nutcase hjelme en pæn form, og så appellerer den flotte matte sorte farve til både mænd og kvinder. Hjelmen er desuden CE-mærket og godkendt efter EN-1078 certificeringen.  Hjelmen kommer i tre forskellige størrelser: Small (52-56 cm), Medium (56-60 cm) og Large (60-64 cm), så du kan være sikker på at finde en hjelm til lige præcis dit hoved. Derudover er hjelmen udstyret med et smart skruespænde i nakken, så du nemt kan tilpasse størrelsen. Gen3 har 11 ventilationshuller, som er med til at sikre en god luftcirkulation til hovedbunden. Det høje komfortniveau kommer også til udtryk på hageremmen, hvor der er placeret en behagelig pude. Hjelmen er designet i en urban og cool skater stil. Både funktionalitet og design gør, at Gen3 henvender sig til hverdagscykling. Gen3 Super Solids gør det muligt at justere hjelmens indvendige omkreds, hvilket er atypisk sammenlignet med mange andre skaterhjelme. Derudover har du også mulighed for at tage en særlig hjelmhue på i de koldere måneder, uden at hjelmen strammer omkring hovedet. Hjelmen har en let aftagelig skygge til at beskytte dine øjne imod regn og vind, samt en smart magnetisk hagelås der kan betjenes med blot en enkelt hånd. Nutcase Gen3 har gennemgået strenge europæiske tests, og cykelhjelmen er godkendt efter CE EN 1078 standarden. Hjelmen består desuden af en meget holdbar yderskal og en indvendig EPS skum, hvilket er med til at øge sikkerheden og ikke mindst højne hjelmens kvalitet.   Testfabrikken.dk skrev bl.a. i deres cykelhjelmstest om Nutcase Gen3: Nutcase er et rigtig stort brand på det danske marked. De er mildest talt stormet frem de sidste par år, hvorfor det heller ikke bør komme bag på nogen at man finder en hjelm som denne lækre Nutcase Blackish Generation 3, der med garanti er den mest populære model, som Nutcase har at finde på markedet lige pt. Denne cykelhjelm er naturligvis også både CE-mærket og er blevet godkendt efter EN–1078 certificeringen. Det er din garanti for, at der er tale om en hjelm, der er af rigtig god kvalitet og som kan beskytte dig ved styrt. Det skal selvfølgelig også nævnes, at den er udstyret med et smart skruespænde i nakken, der giver dig mulighed for nemt at tilpasse størrelsen og en let aftagelig skygge, som beskytter dine øjne. https://testfabrikken.dk/cykelhjelm-test/
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         ecykelhjelm.dk -25%449 0 449 Læs mere

        • GIRO ISODE
         GIRO ISODE
         Hvis du er på udkig efter en traditionel cykelhjelm, der kan holde dig beskyttet mod uheld, når du er på farten, er denne hjelm fra den anerkendte producent Giro det oplagte valg. Denne hjelm går ikke på kompromis med hverken komfort eller performance, så mangler du en god og luftig hjelm er denne med garanti det perfekte valg. Giro Isode er til dig, der ikke kun kører i byerne, men også cykler længere ture på landevejene. Cykelhjelmen er lavet i et let men samtidig robust og yderst komfortabel design. Hjelmen har 22 ventilationshuller der lader kølig luft passere igennem og afkøler dit hoved under kørslen. Selvom hjelmen er billig, har den en lang række af de samme egenskaber, som du kender fra Giros tophjelme. Hjelmen har perfekt pasform til ethvert hoved med dets integrerede Roc Loc-system, der gør det muligt at indstille hjelmens indre pasform på få sekunder. Giro Isode er desuden udviklet med In-Mold, der betyder, at hjelmens inder- og yderskal er smeltet sammen i stedet for at være limet sammen. Det giver først og fremmest en lettere hjelm, der øger komforten, men også højere sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Giros Isode er alt i alt en god og alsidig cykelhjelm, som mange anvender i hverdagen, når de cykler mellem arbejde, skole og hjem. Men hvis du f.eks. ønsker at prøve kræfter med landevejscykling, kan du sagtens bruge Isode som en rigtig god begynderhjelm. Giro Isode er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078, og de indvendige puder er vaskbare og allergivenlige.   Ingen reviews
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          ecykelhjelm.dk -26%369 0 369 Læs mere

         • GIRO ISODE MIPS
          GIRO ISODE MIPS
          Denne hjelm er udviklet og designet af den anerkendte virksomhed Giro, der i mange år har produceret innovative cykelhjelme indeholdende alle de vigtigste features, der giver rytteren maksimal beskyttelse. Så hvad end du elsker at suse afsted ud på landevejen i høj fart eller bruger din cykel som transportmiddel i hverdagen, er denne hjelm et oplagt valg for dig. Det er en traditionel cykelhjelm, der kan holde dig beskyttet mod uheld når du er på farten, men som ikke går på kompromis med hverken komfort eller performance, så mangler du en god og luftig hjelm er denne med garanti det perfekte valg. Giro Isolde Mips er udstyret med den anerkendte Mips-teknologi, der er udviklet af eksperter, og som sikrer dit hoved mod vinklende slag. Hjelmen har 22 ventilationshuller der lader kølig luft passere igennem og afkøler dit hoved under kørslen. Selvom hjelmen er billig, har den en lang række af de samme egenskaber, som du kender fra Giros tophjelme. Hjelmen har perfekt pasform til ethvert hoved med dets integrerede Roc Loc-system, der gør det muligt at indstille hjelmens indre pasform på få sekunder. Giro Isode er desuden udviklet med In-Mold, der betyder, at hjelmens inder- og yderskal er smeltet sammen i stedet for at være limet sammen. Det giver først og fremmest en lettere hjelm, der øger komforten, men også højere sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Giro Isode er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078, og de indvendige puder er vaskbare og allergivenlige. Theroad.cc har de deres anmeldelse af Giro Isolde bl.a. skrevet: Giro Isolde hjelmen har indbygget den seneste MIPS teknologi, hvilket er positivt i dens prisklasse, og så kan jeg også godt lide, at den kommer med et insektnet. Ulemperne er at ventilationen er middelmådig, og at den føles tungere end den er. Så det er lidt blandede resultater.
          • Plus: Roc Loc cradle er nem at justere, insektnet
          • Minus: Føles tung, middelmådig ventilation
          Giro har lavet et ”one size fits all” design for Isolde modellen, der dækker hovedstørrelser fra 54cm-61cm, og jeg forestiller mig, at det er det, som får hjelmen til at virke tungere end den rent faktisk er. Jeg har et 56cm stort hoved, så det føles mest som om, at der er en hel del uunderstøttet hjelm, der hænger bag ved mit hoved. https://road.cc/content/review/255493-giro-isode-mips-helmet
           Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
           ecykelhjelm.dk -18%529 0 529 Læs mere

          • MET RIVALE
           MET RIVALE
           Leder du efter en let cykelhjelm med et minimum af vindmodstand, så skulle du prøve MET Rivale. MET Rivale er en ægte sportshjelm, der på trods af det ellers meget åbne design er en af de bedste aero-hjelme på markedet. Hjelmen blev introduceret under Tour de France og sparer hele 3 watt ved 50 km/t! MET Rivale cykelhjelm er den perfekte hjelm til dig der søger perfektion, aerodynamik og komfort i én og samme pakke. Denne aerodynamiske cykelhjelm fra Met har en meget lav vægt med kun 230 -250 g. Hjelmens In-Mold konstruktion sikre lav vægt og høj sikkerhed. Hjelmen har Coolmax anti-allergisk polstring, og er særligt velegnet til landevejscykling samt pendlerhjelm, og som udover at være hurtigtørrende også er antibakteriel. Rivale har intet mindre end 16 ventilationshuller giver en dejlig kølig luft til hovedbunden, og sikrer, at du kan holde hovedet koldt, når der kommer sved på panden. Derudover har hjelmen et Safe-T Advanced justeringssystem i nakken, som kan gøre inderhjelmen større eller mindre, så du kan få perfekt og sikker pasform. Hjelmen er godkendt efter EN-1078. Alt i alt en fantastisk cykelhjelm – og et must for sportsrytteren. Bikeradar.com har i deres test af MET Rivale skrevet: "På trods af det relativt lukkede design, så er ventilationen og airflowet imponerende" Plus: En god hjelm til en god pris Minus: Ikke noget at bemærke Køb hvis: Du vil have en super god hjelm, som også kan give et par ekstra sekunder.   Vi er virkelig imponerede over Rivale. Aerodynamiske påstande er én ting, men hvis vi ser bort fra det, er Rivale en førsteklasses cykelhjelm, som er velkonstrueret, behagelig og som næsten kun koster halvdelen af rivalerne. https://www.bikeradar.com/road/gear/category/helmets-and-protection/helmet-standard/product/met-rivale-hes-helmet-50354/
            Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
            ecykelhjelm.dk -52%479 0 479 Læs mere

           • On Gear
            On Gear
              Leder du efter en smart og alsidig hjelm, som du både kan bruge på cyklen og på skaterampen? Så er On Gear hjelmen lige noget for dig. Hjelmen er designet i en klassisk matsort farve med 11 ventilationshuller, som sørger for at holde de hoved koldt, når du får sved på panden.   Er du bekymret for pasform? Ingen stress. Hjelmens indvendige omkreds kan justeres med op til 6 cm ved hjælp af et justerspænde, der er placeret i nakken. Med spændet kan du nemt tilpasse hjelmen, så den passer perfekt til netop din hovedform. Hjelmens indvendige omkreds kan endda indstilles med én hånd, imens du har hjelmen på hovedet. Derudover har du også mulighed for at justere sidestropperne for at opnå en endnu bedre pasform.   Hjelmen kommer i 3 størrelser: Børn (48-54cm), Junior (54-58cm) og Voksen (58-61cm). Indersiden af hjelmen har anti-allergiske og vaskbare puder, så du altid kan føle dig frisk og sikker. On Gear er godkendt efter europæiske standarder for cykelhjelme (EN 1078) og er produceret i solide materialer og under streng kvalitetskontrol. Cykelpartner.dk har i deres test af cykelhjelme givet On Gear 4½ ud af 5 stjerner og skriver: Denne hjelm er en klassisk ”Skaterhjelm” i helt enkelt design, og i den klassiske matsorte farve. Hjelmen er med små ventilationshuller, men stadig med tilpas udluftning. Denne hjelm er i den prisbillige ende, som nok er en medvirkende årsag til dens popularitet.   https://www.cykelpartner.dk/guide/top-10-bedste-cykelhjelme-62/
             Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
             cykelpartner.dk -62%149 0 149 Læs mere

            Oftestillede spørgsmål omkring cykelhjelme

             

            Hvorfor skal jeg bruge cykelhjelm?

            Når du bruger en cykelhjelm, kan den reducere skader på hovedet i tilfælde af ulykke. I enkelte tilfælde kan en cykelhjelm endda betyde forskellen på liv og død. I Danmark er cykling en praktisk, bekvem og sikker måde at transportere sig rundt på. Og så er det endda helt gratis motion! Dog er cyklisterne overrepræsenterede på skadestuerne, når der sammenlignes med andre transportformer. Der er derfor al mulig grund til, at du som cyklist skal bruge cykelhjelm.

            Hvad skal jeg se efter, når jeg skal vælge cykelhjelm?

            Når du vælger din cykelhjelm, skal du i første omgang kigge efter to ting. Først og fremmest skal du finde dig en hjelm, der sidder godt på dit hoved. Derudover skal du helst finde en, som du finder nogenlunde pæn. Hvis du får købt en hjelm, der sidder dårligt eller hvis udseende du ikke kan lide, kommer den nemlig hurtigt til at ligge og samle støv.

            Hvordan skal min cykelhjelm sidde?

            Det er enormt vigtigt, at du prøver din cykelhjelm, før du køber den. Ellers risikerer du, at du får købt en hjelm, der sidder dårligt og som du derfor ikke vil få brugt. To gode råd lyder således: hjelmen må ikke blotte din pande og den skal sidde til. Forkanten af din cykelhjelm skal flugte med dine øjenbryn. Hjelmen må således ikke sidde skævt eller sidde i din nakke. Din cykelhjelm skal desuden sidde så fast, at din pande bevæger sig med, når du bevæger hjelmen frem og tilbage. Stropperne skal derudover sidde stramt, dog uden at stramme.

            Hvordan undersøger jeg, om min cykelhjelm er godkendt?

            Når du vælger din cykelhjelm, skal du huske at tjekke, at den er godkendt. Dette er din garanti for, at sikkerheden er i top. Din nye cykelhjelm skal derfor være CE-mærket.  Sammen med dette CE-mærke skal godkendelsesnummeret EN 1078 stå på din hjelm. På denne måde kan du være sikker på, at din cykelhjelm opfylder den europæiske standard.

            Hvornår skal mit barn have ny cykelhjelm?

            Det er en god idé at tjekke løbende, hvorvidt dit barns hoved stadig passer til hans eller hendes cykelhjelm. Børn i voksealderen skal nemlig have nye cykelhjelme i takt med, at deres hoveder vokser. Når den gamle hjelm ikke længere dækker pande og resten af hovedet tilstrækkeligt, er den ikke længere sikker at bruge. Så er det tid til en ny cykelhjelm.

            Casper Christiansen

            Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]