drikkedunk

Når du skal være aktiv er vand uundværligt, præcis ligesom en god og vandtæt drikkedunk. Der er mange steder som sælger drikkedunke, men det er de færreste som sælger drikkedunke i høj kvalitet. Det du skal gå efter, hvis du ønsker en kvalitets drikkedunk, er en dunk der ikke indeholder en masse giftige stoffer og som kan gå i opvaskemaskinen.

icon
<? echo $title; ?>
134 kr.
95/100 Bedømmelse
CamelBak – Chute Mag 0,75L Drikkedunk

Robust, funktionel og minimalistisk drikkedunk fra CamelBak, som har fået et nyt og forbedret design. Chute Mag er designet med et magnetisk låg og håndtag, som gør det nemmere at drikke af den uden at spilde. Du kan med fordel fastgøre låget til håndtaget, så det ikke er i vejen når du skal drikke af den. Den kommer i flere forskellige farver, og er fremstillet i hård plast. Låget er desuden lækagesikkert når det er lukket, og giver en god mængde væske når det er åbent.

Hvorfor er denne model bedst?

Robust

Chute Mag er designet med et magnetisk låg

Nemmere at drikke af den uden at spilde

Låget er lækagesikkert når det er lukket

Researched Sources
8
Kilder undersøgt
Reviews Considered
9
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
12
Timers dataindsamling
Products Evaluated
7
Produkter anmeldt

Gode drikkedunke til fornuftige priser

 • CamelBak - Eddy Plus Vacuum Stainless
  CamelBak - Eddy Plus Vacuum Stainless
  Denne drikkedunk fra CamelBak er både funktionel og robust, og så er den designet i en rustfri stållegering. Drikkedunkens låg er blevet forbedret og derfor kan du drikke af bideventilen, uden at skulle tippe den samtidig med at du får 25% mere væske pr. sug end tidligere. Låget indeholder et integreret håndtag, som giver dig mulighed for at fastgøre drikkedunken til en karabinhage, eller blot holde den med fingeren.
  • Designet i en rustfri stållegering
  • Du får 25% mere væske pr. sug end tidligere
  • Låget indeholder et integreret håndtag, som giver dig mulighed for at fastgøre drikkedunken til en karabinhage, eller blot holde den med fingeren.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Grejfreak.dk 379 0 379 Læs mere
  Opsummering af anmeldelse fra:
  influenster.com

  Jeg elsker min Camelbak! Jeg har en flere forskellige variationer af deres modeller de sidste par år og valgte selvfølgelig også at købe denne. Hvis du elsker koldt vand, er denne flaske et must.

 • Nalgene - Wide mouth 1,0
  Nalgene - Wide mouth 1,0
  Dette er flasken som satte Nalgene på verdenskortet, og efter alle disse år er det stadig deres bedst sælgende drikkeflaske. Dens design forekommer måske enkelt, men det tager over halvtreds års produktionserfaring at skabe en super robust, og fuldstændig tæt flaske, som holder resten af livet. De fleste rygsække har en lomme på siden til at holde en flaske, og disse lommer er oprindeligt designet til at rumme en Nalgene flaske. Så stor betydning har denne flaske!
  • Over halvtreds års produktionserfaring at skabe en super robust, og fuldstændig tæt flaske, som holder resten af livet.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Grejfreak.dk 119 0 119 Læs mere
 • High5 Drikkeflaske
  High5 Drikkeflaske
  En 750ml. klar High5 flaske i rigtig høj kvalitet. Flaskerne er fremstillet i et hygiejnisk materiale som kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen. Flasken er med skruelåg hvilket gør den betydelig mere tæt end mange andre flasker. Desuden har flasken en bide tud, som gør det let under træning, at få noget at drikke. Flasken er gennemsigtig med High5 logo. Anvendelse Alle High5 flasker lever op til Fødevarestyrelsens krav til "Materialer og genstande". Flasken er med bidetud, dette gør det lettere når du skal have noget at drikke under træning.
  • Fremstillet i et hygiejnisk materiale som kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen
  • Flasken har en bide tud, som gør det let under træning, at få noget at drikke
  • Indeholder ikke BPA
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Cykelpartner.dk 25 0 25 Læs mere
 • Elite Fly drikkedunk
  Elite Fly drikkedunk
  Denne Elite Fly drikkeflaske bliver ikke overraskende anvendt af mange Pro Tour-hold. Det skyldes bl.a. at Fly er den letteste sportsflaske der findes på markedet. Flasken er lugtfri, blød og produceret af et slidstærkt plastmateriale som Elite har være med til at udvikle. Fly-drikkeflasken holder væsken frisk og sikrer en bedre smag. Bl.a. fordi drikkeflasken er lavet i et antibakterielt materiale. Drikkedunkens skruelåg slutter tæt til letter rengøringen. Desuden har dunken en "bide"-tud, så du let kan få adgang til væsken, ved blot at trække tuden ud med tænderne. Anvendelse Drikkeflasken er designet til at kunne sidde i flaskeholdere, der er skabt til runde flasker med en diameter på 74mm, hvilket er den mest udbredte type. Drikkeflasken kan vaskes i opvaskemaskinen.
  • Anvendt af mange Pro Tour-hold
  • Flasken er lugtfri, blød og produceret af et slidstærkt plastmateriale
  • Lavet i et antibakterielt materiale
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Cykelpartner.dk 49 0 49 Læs mere

Gode drikkedunke til børn

 • CamelBak - Eddy Kids 0,4L
  CamelBak - Eddy Kids 0,4L
  Er du på udkig efter en drikkedunk, som helt sikkert vil falde i dit barns smag? I så fald, vil vi anbefale Eddy Kids drikkedunken fra CamelBak. Denne drikkedunk kommer i flere forskellige farver, og med forskellige motiver. Den er fremstillet i 100% BPA-fri plast, og er nem at drikke af. Mundstykket aktiveres med et let pres, hvor man derefter har mulighed for at suge væske af sugerøret. Drikkedunken er nem at rengøre, da alle dele tåler at blive rengjort i opvaskemaskine.
  • Fremstillet i 100% BPA-fri plast
  • Drikkedunken er nem at rengøre, da alle dele tåler at blive rengjort i opvaskemaskine.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Grejfreak.dk 149 149 Læs mere
 • Nalgene - Kids On The Fly
  Nalgene - Kids On The Fly
  Børnedrikkeflasken On The Fly fra Nalgene har en kapacitet på 350 milliliter. Flasken er fremstillet i BPA fri plast og er nem at have i hånden. Desuden har den et specielt designet skruelåg med en advanceret tætningsring, som gør flasken 100% fri for utætheder.
  • BPA fri plast
  • Designet skruelåg med en advanceret tætningsring, som gør flasken 100% fri for utætheder.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Grejfreak.dk 99 0 99 Læs mere

Billige drikkedunke

 

Det er ikke alle billige drikkedunke som er ubrugelige, men du for ofte hvad ud betaler for, ønsker du en billig drikkedunk er det vigtigt du finder en som er fuldstændig frie for blandt andet bpa og pvc.

Engangsflasker er et no-go

Mange bruger engangsflasker som drikkedunk når de dyrker sport, dette kunne eksempelvis være en engangsflaske hvor der oprindeligt har været kildevand i. Det der kan ske når du bruger sådan en engangsflaske er at hvis du fylder den med andet end blot postevand, så kan du udgive farlige stoffer. Da syre fra eksempelvis energidrik, får flasken til at udskille disse stoffer. Netop derfor anbefaler vi at man ikke bruger engangsflasker som drikkedunk.

Hvilken drikkedunk skal du købe?

Billige drikkedunke kan hurtigt blive utætte, hvorimod kvalitets drikkedunke kan holde sig tætte i flere år og det er selvom de er blevet vasket ugentligt i vaskemaskinen. Den store forskel på billige og kvalitets dunke er nemlig pakningerne. På de billige dunke er pakninger ofte lavet af et materiale der kun kan holde til jævnligt brug i et par måneder, hvorimod kvalitets dunke kan holde i et par år. Derfor bør du overvejer nøje hvor ofte du bruger din drikkedunk, da en billig model kan blive dyr på sigt fordi du konstant skal udskifte den.

 

Hvad er prisforskellen?

En billig drikkedunk kan koste fra alt mellem 20-100 kr., en kvalitets dunk koster fra cirka 150-400 kr. Men hvis vi regner med at en billig dunk kan holde sig tæt i 6 måneder og en kvalitets dunk kan holde i 3 år. Så giver det ingen mening at købe en billig dunk længere, da den jo er dyre i længden.