Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Crosstrainer » Abilica Crosstrainer

Bedste Abilica Crosstrainer: Se top 2

(opdateret juli 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Abilica crosstrainere. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Abilica crosstrainere | ✅ Crosstrainer-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Abilica crosstrainere

Her kan du se hele vores liste over de bedste Abilica crosstrainere som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Abilica Journey BT Crosstrainer

 • Dagens pris: 7999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 9695,-, nu kun 7999,-.
  Du sparer 1696 kr. / 17 %
 • Fundet hos Abilica Online
 • Mærke: Abilica

Vores første anbefaling er “Abilica Journey BT Crosstrainer” som lige nu er på tilbud hos Abilica Online.

Her er prisen sat ned med 17 % og kan altså fås for kun 7999,- – en besparelse på 1696 kr.

 • Elektronisk justerbar modstand med 32 niveauer
 • 12 træningsprogrammer til variation
 • Skridtlængde på 40 cm
 • Computer med Bluetooth og trådløs pulsmodtager
 • Maksimal brugervægt på 150 kg

Abilica Journey BT crosstrainer er en solid og pålidelig crosstrainer, der er ideel til hjemmetræning. Den elektronisk justerbare modstand giver dig mulighed for at vælge mellem 32 niveauer og tilpasse træningen til din individuelle fitnessniveau. Med 12 træningsprogrammer kan du variere din træning og udfordre dig selv på forskellige måder.

Crosstraineren har en skridtlængde på 40 cm, hvilket giver en god bevægelse og træningsudbytte for hele kroppen. Fodpladerne er kun 19cm over gulvet, hvilket gør den nem at bruge i hjem med lavt til loftet. Det 8 kg tunge svinghjul giver en stabil træning og en god modstand, når du ønsker at have en mere intens træning.

Du kan overvåge din puls under træningen på håndtagene eller ved hjælp af den trådløse pulsmodtager i computeren, hvor du også kan tilslutte et pulsbælte (tilkøb). Computeren er udstyret med Bluetooth, så du kan tilslutte din tablet eller smartphone og bruge den gratis applikation iConsole + Training. Her kan du styre modstandsniveauet, træningsprogrammerne og endda køre en tur i den “virkelige verden” med Google Street View. Det skal bemærkes, at appen kun fungerer med iOS 10.0 eller nyere eller Android 5.0 eller nyere.

Crosstraineren har en maksimal brugervægt på 150 kg og vejer 61 kg. Den har en længde på 145 cm, en bredde på 58 cm og en højde på 171 cm. For at beskytte dit gulv mod slid og skrammer, anbefales det at bruge en underlagsmåtte under crosstraineren.

Bemærk, at Abilica Online ikke kan holdes ansvarlig for funktionaliteten af tredjepartsapplikationer eller programmer, og det er brugerens eget ansvar at kontakte udbyderen af disse.

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Abilica Premium FC BT Crosstrainer

 • Dagens pris: 11549,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 13900,-, nu kun 11549,-.
  Du sparer 2351 kr. / 16 %
 • Fundet hos Abilica Online
 • Mærke: Abilica

Sidste produkt på vores liste er Abilica Premium FC BT Crosstrainer som vi har fundet til 11549,- hos Abilica Online.

 • Stor og robust med 51cm skridtlængde
 • EMS og kraftig modstand for udfordrende træning
 • Justerbare skinner og pedaler i 5 niveauer
 • Bluetooth teknologi til brug af trænings-apps
 • Egnet til personer op til 200kg

Abilica Premium FC BT crosstrainer er en crosstrainer, der er specielt udviklet til mindre virksomheder og personer med høje krav til deres træning. Denne crosstrainer er stor og robust med elektromagnetisk modstand (EMS) og en skridtlængde på hele 51cm, hvilket gør den velegnet til selv den trænede bruger. Den ellipseformede tråd og kraftige modstand giver en udfordrende træning, der kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Abilica Premium FC BT er konstrueret med forstærket materiale, der kan tåle flere timers daglig brug. De justerbare skinner og pedalerne kan indstilles i fem forskellige niveauer, med gradvis øget modstand, så du kan ramme musklerne forskelligt og få mere ud af din træning. Med Bluetooth teknologi kan du bruge gratis apps som iConsole+ og Fit Hi Way, hvor du kan lave dine egne ruter i Google Maps og køre ruter, mens du ser billeder fra Google Streetview. Modstanden på crosstraineren vil ændre sig afhængigt af terrænet, du kører i, hvilket giver en mere varieret træning af forskellige muskelgrupper.

Abilica Premium FC BT crosstrainer er perfekt til kontinuerlig træning af forskellige muskelgrupper. Crosstraineren er også egnet til personer med en vægt på op til 200 kg og er udstyret med kraftige transporthjul i PVC, der gør det nemt at flytte den rundt. Det er dog vigtigt at huske at bruge en underlagsmåtte for at beskytte gulvet under crosstraineren.

Teknisk set vejer Abilica Premium FC BT crosstrainer 86 kg og har en længde på 177 cm, bredde på 65 cm og højde på 183 cm. Den har også 32 forskellige modstandsniveauer og 14 træningsprogrammer samt et vægt svinghjul på 9 kg. Det er vigtigt at bemærke, at Abilica Online ikke kan gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app’s eller programmer, og at brugeren selv er ansvarlig for kontakten til udbyderen af disse.

Se hos Abilica Online ❯❯

Andre mærker af crosstrainere

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste crosstrainere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige crosstrainer til dine behov:

Købsguide til Abilica crosstrainere

Abilica har længe været blandt danskernes favorit, når det kommer til valg af træningsmaskiner. Deres abilica Crosstrainer er ingen undtagelse, du får nemlig som altid høj kvalitet til en rigtig fornuftig pris.

Se vores store crosstrainer test på denne side.

Abilica laver både kvalitet til nybegyndere og til den profesionelle atlet.

Abilica crosstrainer til nybegyndere

Abilica har en del modeller til nybegyndere som er meget konkurrencedygtige på prisen i forhold til konkurrenter på markedet. Vi vil gå så langt at sige, at hvis vi skulle vælge en crosstrainer til under 5.000 kr. så ville vi altid vælge en fra abilica.

Det er der flere grunde til, men den største grund er helt klart kvaliteten. Når du sammenligner med hvad du ellers kan få af Crosstrainer til under 5.000 kr. så er det meget let at falde for en Abilica Crosstrainer. Du er nemlig sikker på at få en Crosstrainer med en fornuftig skridtlængde, en god stabilitet og glide tråd når træner.

Her er 2 gode maskiner til under 5.000 kr. fra abilica som vi vil anbefale

Abilica crosstrainer til den professionelle

Abilica har fokusere på at sælge træningsmaskiner til hjemmebrug, men hjemmebrug behøver ikke altid være dårligt. Der er selvfølgelig ingen tvivl om at hvis du køber en maskine til 50.000 kr. så vil den være mere holdbar end hvis du køber en maskine til 12.000 kr.

Men du behøver ofte ikke den ekstra holdbarhed da det jo kun er dig selv som ender med at bruge den og den altså ikke lider af at der er 50 forskellige mennesker der stiller så op på den dagligt.

Hvis du skal have en kvalitets crosstrainer til professionel hjemmetræning, så overvej en af disse abilica crosstrainer modeller.