Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Motionscykel » Abilica Motionscykel

Bedste Abilica Motionscykel: Se top 1

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Abilica motionscykler. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Abilica motionscykler | ✅ Motionscykel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Abilica motionscykler

Her kan du se hele vores liste over de bedste Abilica motionscykler som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Abilica Stream UB VIII Motionscykel

 • Dagens pris: 4495,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 6495,-, nu kun 4495,-.
  Du sparer 2000 kr. / 30 %
 • Fundet hos Abilica Online
 • Mærke: Abilica

Sidste produkt på vores liste er Abilica Stream UB VIII Motionscykel som vi har fundet til 4495,- hos Abilica Online.

 • Maksimal brugervægt på 130 kg
 • Indstilleligt komfortabelt sæde
 • Bluetooth for styring af træning
 • Mulighed for tilkøb af pulsbælte
 • Elektronisk justerbar magnetmodstand

En solid og veludstyret motionscykel, som har meget at byde på, selv om den ikke fylder alverden. Den har en maksimal brugervægt på 130 kg. Det komfortable sæde er indstilleligt, og via Bluetooth kan du styre din træning ved hjælp af fx en iPad. Du kan tilkøbe et pulsbælte og dermed kunne opnå en endnu mere effektiv pulstræning.

Alt i alt vil du med denne model få en motionscykel, som er både solid og alsidig, til en yderst skarp pris.

En robust motionscykel til dig, der vil have en ekstra udfordring.

Dette er en motionscykel med samme muligheder, som professionelle Abilica cykler til en mere overkommelig pris.

Abilica Stream UB VIII har elektronisk justerbar magnetmodstand, og mulighed for en høj modstand samtidig med et meget jævnt tråd.

Cyklen kommer med indbyggede håndpulsmålere, og er samtidig kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar modeller. Brugeren får med pulsaflæsningen mulighed for at benytte sig af pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.

Computeren har indbygget bluetooth, der kan kommunikere med din tablet eller smartphone. Via den gratis applikation iConsole+ Training kan du her fra styre modstandsniveau, træningsprogrammer og endda køre ude i den “virkelige verden” med Google street view.

OBS: App’en virker kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere. På App Store skal du søge efter iC+Training, og på Google Play skal du søge på iConsole+ Training.

Se hos Abilica Online ❯❯

Andre mærker af motionscykler

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste motionscykler på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige motionscykel til dine behov:

Købsguide til Abilica motionscykler

Abilica er blevet et forholdsvis kendt mærke i danmark de sidste 10 år, hvor de virkelig er slået igennem med deres kvalitets motionsmaskiner og især deres Abilica motionscykler.

Både i vores motionscykel test og i vores billige motionscykel test, har vi valgt en abilica motionscykel som vinder. Hvilket vidner om solid kvalitet helt fra deres billige modeller og op til deres topmodeller. Der er ingen tvivl om at hvis skulle ud og købe en motionscykel i dag, så var det helt klart fra Abilica den skal købes.

Grunden til at de har så stor succes med deres produkter, er at de fokusere på det brugerne rent faktisk bruger. Med det menes at mange andre producenter, er gode til at lave en rigtig fed motionscykel på papiret. Det kan være de smider 40 modstandsniveauer og 50 træningsprogrammer i en cykel, hvilket virker fedt. Men i en del undersøgelser viser det sig, at brugerne ofte kun bruger en håndfuld modstandsniveauer og det samme gælder for træningsprogrammer. På denne måde får du altså en masse unødvendige muligheder som du alligevel ikke kommer til at bruge.

Abilica vælger i stedet at fokusere på at lave kvalitet, som er nemt at gå til, føles behagelig at bruge og er super stabilt under brug. Det sidste er ofte det største problem, med især de billigere modeller. De kan nemlig godt ende med at virke lidt usikre, især hvis du giver den gas og træder til. Det problem har du ikke med Abilica, heller ikke på deres billige modeller.

Abilica sælges primært deres motionscykler fra deres egne butikker og selvfølgelig på nettet. Du kan se hele deres udvalg på hjemmesiden: https://www.abilicaonline.dk/

En anden fordel ved at købe en Abilica motionscykel, er at det er et dansk mærke. Du har altså mulighed for at ringe ned til en af deres butikker og få en grundig vejledning i præcis hvad det er du har brug for.

Udvalgte modeller

Abilica Premium UB anmeldelse

Abilica Premium UB er god motionscykel, det er faktisk den udvidet model til vinderen af vores motionscykel test – Abilica Stream UB VIII. Så der er er tale om en kvalitets motionscykel, men priser er også noget højere end den mindre Abilica Stream UB VIII.

Vi vil i denne anmeldelse gennemgå fordele og ulemper for Abilica Premium UB og sammenligne den med nogle af de andre modeller på det danske marked.

Egenskaber:

 • Længde x bredde x højde:95 x 51 x 143 cm
 • Træningsprogrammer:14 stk
 • Modstandsniveauer: 32 stk
 • Vægt svinghjul:9 kg
 • Vægt: 46 kg
 • Maks personvægt:200 kg

En utrolig stabil og meget holdbar motionscykel, der kan holde til en personvægt på helt op til 200 kg. Der er meget få motionscykler til denne vægtklasse, de fleste modeller kan holde til 120-130 kg. Dette er muligt fordi Abilica Premium UB har en forstærket konstruktion, der kan holde til flere kilo og flere timers brug end en ’’almindelig’’ motionscykel.

Derudover har cyklen en kraftige transporthjul i PVC, der gør det nemt at flytte cyklen rundt og gennem den væk, når du ikke skal bruge den.

Abilica Premium UB kommer med 32 forskellige modstandsniveauer på elektromagnetisk modstand (EMS) som giver høj belastning og driftssikkerhed.

De mange modstandsniveauer kan være en fordel, hvis du forventer at bruge den meget. Det kan være med til at give motivation, da man konstant kan føle udvikling ved at skifte op i modstandsniveau eller tempo. Største delen af motionscykler kommer med 12-16 modstandsniveauer.

Opmærksomheder ved Abilica Premium UB

Prisen på Abilica Premium UB er i midten af prisskalaen, hvilket passer meget godt til cyklen. Det som tidligere nævnt en rigtig fin motionscykel, men vi mener kun det giver mening at købe den hvis man har brug for en meget kraftig cykel der kan holde til høj personvægt. Hvis ikke dette er tilfældet, bør man i stedet vælge Abilica Stream UB VIII. Da den kan stort set det samme og koster 2.000-3.000 kr. mindre.

Det samme gælder hvis man ønsker en motionscykel i en lidt højere klasse, så er denne cykel alligevel lidt for skrabet, hvis man sammenligner med Kettler Axiom, som langt flere modstandsniveauer, flere grebsmuligheder og et lækre display.

Abilica WinMag Cruise anmeldelse

Abilica WinMag Cruise er en god motionscykel til en pris der er presset helt i bund. Faktisk vil vi gå så langt, til at sige at dette er klart den bedste motionscykel til under 3.000 kr. på det danske marked. Det gør også Abilica WinMag Cruise til en rigtig god starter motionscykel til dig som vejer under 120 kg. Du får meget kvalitet for pengene, i forhold til andre motionscykler i samme prisklasse.

Når det så er sagt, er der stadig stor kvalitets forskel hvis du vælger en Abilica Stream UB VIII eller den helt lækre model Kettler Axiom.

Abilica WinMag Cruise specifikationer

Vægt: 33 kg

Vægt svinghjul: 7 kg

Længde x bredde x højde: 95x58x142 cm

Modstandsniveauer: 32 stk.

Træningsprogrammer: 12 stk.

Maks personvægt: 120 kg

På de fleste motionscykler i denne prisklasse er der meget sparsomt med udstyr, træningsprogrammer og modstandsniveauer. Men Abilica WinMag Cruise giver dig faktisk 32 modstandsniveauer, 12 træningsprogrammer.

Abilica WinMag Cruise kommer også med en computer der viser, Hvor lang tid du har været i gang, hvor langt du har kørt, hvor mange tråd du har pr. minut, hvor mange kalorier du har forbrændt og din puls.

Cyklen er også rigtig god til ældre, da der er et lavt påstigningsfelt.

Du har også mulighed for nemt at flytte rundt på cyklen, da den kommer med transporthjul, hvilket gør det nemt at vippe cyklen op og skubbe den rundt til den ønskede placering.

Konklusion

Abilica WinMag Cruise er en super god løsning til dig, der ikke ønsker at smide alt for mange penge efter en motionscykel og samtidig gerne vil have god kvalitet. Du finder ikke en bedre model på det danske marked til samme pris. Skal du have mere udstyr og bedre kvalitet, er eneste løsning af vælge en dyre model. En rigtig god starter motionscykel.

Abilica Premium Pro

Abilica Premium Pro er ekstremt god til hård træning af flere grunde. For det første er der kombinationen af det tunge svinghjul på 22 kg og den magnetiske bremse. Et tungt svinghjul er forudsætning for et jævnt tråd, specielt ved høje belastninger. Almindelige spinningcykler har også tungt svinghjul, men de har friktionsbremser som har direkte kontakt med svinghjulet og dette giver ikke helt samme jævne oplevelse i trådet.

Magnetbremser kan klare meget høj bremsekraft uden at man får fornemmelsen af at hjulet låser. Tilmed er magnetbremsen fuldstændig lydløs. Noget der specielt er vigtigt hvis cyklen skal bruges i en lejlighed. Cyklen har fast-nav, som det kendes fra almindelige spinningcykler.

Displayet er ret simpelt, men viser de vigtigste ting herunder hvor mange watt du træder. Watt-visningen er ret vigtig for folk der er ambitiøse med deres træning, bl.a. fordi at man kan bruge dette til at træne præcist på sin grænse i forskellige tidsintervaller.

 

Belastningen styres med en vippekontakt på stellet. Den har 16 indstillinger, hvor de hårdeste faktisk er så hårde, at de ikke kan bruges. I praksis er der reelt 12 indstillinger og som det ses på grafen nedenfor, så rammer man 1000 watt på indstilling 12 ved 80 RPM. Dette er ikke noget man gør i længere tid, men det giver mulighed for at køre ekstremt intensive korte intervaller med fokus på power og anaerob kapacitet.

 

Systemet med vippekontakt betyder at belastningen ikke kan sættes ligeså præcist som på andre ergometercykler med elektromagnetisk bremse, men i praksis er vippekontakten faktisk en fordel, fordi du lynhurtigt kan ændre belastning og den præcise belastning kan rammes ved at man tilpasser kadencen.

Andre cykler hvor man sætter belastningen på displayet (f.eks. Kettlers ergometre) skal bruge tid på at ændre bremsekraften og det gør dem knap så egnede til f.eks. HIIT, hvor man arbejder med intervaller ned til 10 sekunder. Bremsen på Abilica-cyklen reagerer nærmest øjeblikkeligt.

Da displayet er passivt (du kan ikke styre belastning herfra) og magnetbremsen også er det (i modsætning til elektromagnetisk bremse), så kan cyklen klare sig uden strømforsyning. Det gør den nem at flytte rundt på og der er færre ting der kan gå i stykker.

 

Cyklen virker generelt ret solid, hvilket den også skal være, når den lægger op til træning på op til 1000 watt. Den har dog nogle enkelte skønhedsfejl, som ikke burde være der i den prisklasse. Samlestikket fra displayet hænger ubeskyttet under kronrøret. Det ser grimt ud og er et oplagt sted for svedpåvirkning. Måden som sadlen er monteret på gør, at den kan rykkes både meget langt frem og langt tilbage, men det er ganske enkelt klodset design med det påsvejsede rør. Dette er dog mindre ting, som ikke betyder noget for din træning.

Sammenfatning: Denne cykel er exceptionelt god at træne på pga. det jævne og lydløse tråd ved alle belastninger, muligheden for hurtigt at skifte belastning, watt-visningen og indstillingsmuligheder der gør at du altid kan få den optimale arbejdsposition. Hvis du er typen der vil have det bedste, så skal du overveje denne cykel.

Abilica Stream UB VIII

Her får du en meget populær motionscykel, som kan leve op til de krav, du kan stille til en moderne motionscykel til hjemmebrug. Og så kan den tilmed fås til en meget skarp pris. Den er naturligvis i familie med de professionelle Abilica cykler, og den har mange af de samme funktioner – dens pris er bare mere attraktiv. Abilica Stream UB VIII vandt vores favorit i vores test af motioncykler, grundet pris og kvalitet. Er prisen ikke så vigtig, så bør du overvejer Kettler Axiom. Her får du en kvalitet der er en smule højere end Abilica Stream UB VIII, men du betaler også det mere for den.

Med Abilica Stream UB VIII kvaliteten i orden, og du kan kommunikere med cyklens computer via Bluetooth. Det er således en moderne træningscykel, som er robust, justerbar og fleksibel.

Abilica er det førende mærke i Norden inden for motionsudstyr til hjemmebrug. Det hører under det norske firma, Mylna Sport, som har eksisteret i over 20 år.

Det anerkendte mærke, Abilica, har sat denne model (UB VIII) i søen, og den har følgende gode egenskaber:

 • Størrelse: 105 (længde) x 56 (bredde) x 140 cm (højde)
 • Vægt: 34 kg
 • Svinghjul: 9 kg
 • 16 modstandsniveauer
 • 12 træningsprogrammer
 • Kommunikation via Bluetooth

Overvejelser inden køb af motionscykel

Er det din plan at anskaffe dig et motionsredskab til hjemmebrug, som dels kan give dig en god og effektiv træning, og som kan stå derhjemme uden at optage alt for meget plads? Så er der flere redskaber, du kan vælge imellem.

Med en motionscykel kan du få opfyldt de krav, som du stiller til din kommende mulighed for at træne effektivt derhjemme.

Du kunne overveje følgende spørgsmål, inden du træffer dit endelige valg af motionscykel:

 • Er den stærk nok til at bære min vægt?
 • Kan den indstilles nøjagtigt til min størrelse?
 • Er den nem at bruge?
 • Hvor mange og hvilke modstandsniveauer har jeg brug for?
 • Hvor mange og hvor avancerede træningsprogrammer har jeg brug for?
 • Synes jeg, at Bluetooth-muligheden er interessant/nødvendig?

En Abilica Stream UB VIII er et godt bud

Hvis du er på udkig efter en motionscykel, der kan bringe dig i bedre form, og som samtidig kan kobles til dit device via Blutooth – og tilmed ikke er alt for kostbar, så er en Abilica Stream UB VIII et rigtigt godt bud. Med den får du nemlig så at sige hele pakken.

En motionscykel træner de fleste muskelgrupper i kroppen, og den styrker både lunger og hjerte. Dermed bliver du stærkere, og du kommer i bedre form. Den optager ikke for meget plads derhjemme, og den er ret nem at træne på.

Den vil være et godt bud på en motionscykel fordi:

 • Den giver dig effektiv træning på en sjov måde
 • Den har mange programmer at vælge imellem
 • Den kan kommunikeres med via Bluetooth
 • Prisen er billig og du får meget for pengene

Hvis du ikke har brug for helt så mange programmer, og du ved, at du ikke kommer til at bruge Bluetooth-muligheden, så vil du nok blive mere tilfreds med en model, som er mere simpel og dermed mere brugervenlig.

Hvis du vælger en Abilica Stream UB VIII motionscykel

Denne model vil netop kunne styrke både din muskelmasse, hjertet og lungerne. Desuden vil du kunne få tilfredsstillet din interesse for sports-gadgets, der kan give dig et væld af informationer og vejledning om din træning.

Den er solid, den er justerbar og så har den mange forskellige træningsprogrammer, så du kan variere din træning. Desuden kan du via dit device hente alle mulige interessante informationer og statistikker over din kørsel og din udvikling.

Med en Abilica Stream UB VIII kan du tilgodese følgende forventninger til din motionscykel:

 • Bringer dig i bedre form
 • Er solid og stabil
 • Justerbar
 • Kan bære op til 130 kg
 • Er ret fleksibel
 • Kan kommunikere via Bluetooth
 • Fås til en god pris

Funktioner og fordele ved Abilica Stream UB VIII

Du får meget for pengene, når du vælger denne motionscykel til hjemmebrug. Det er en god og stabil model, som har mange brugbare funktioner indbygget.

16 modstandsniveauer

Du får for eksempel 16 forskellige modstandsniveauer. Det vil sige, at du kan lave en variabel træning, hvor du skifter imellem de forskellige modstande. Er du begynder, eller skal du genoptræne efter en ulykke, så kan du starte meget langsomt op, indtil du er blevet stærkere.

Selv, når du er kommet op i modstandsniveau, så vil de største niveauer stadig være en udfordring for dig.

12 træningsprogrammer

Når der er flere træningsprogrammer at vælge imellem, er du sikret, at du ikke altid kører efter det samme program. Det er en fordel, både når du er nybegynder, og når du er mere erfaren, at du kan indstille cyklen til at køre forskellige træningsprogrammer igennem.

Det kan træne både styrke og kondition, at der er flere muligheder for at lave et variabelt sammensat program.

Det gode design

Motionscyklen fra Abilica fylder forholdsvis lidt at have stående. Den kommer i nedtonede sort, grå og sølvfarvet, hvilket givet et diskret og elegant look. Den har et pulshåndtag, og den kan reguleres ved sædet og i højden. Det er ultra vigtigt, at motionscyklen er justerbar flere steder, så den passer perfekt til dig. Så får du det mest optimale udbytte af din træning.

Forbindelse via Bluetooth

Du kan ved hjælp af en app på dit device kommunikere med cyklens computer. Det giver dig endnu flere muligheder for nøje at følge din træning. Mange synes godt om på denne måde at kunne se på de data, som din kørsel har skabt. Det kan give en ekstra dimension til kørslen og til din formkurve.

For mange kan netop denne digitale ekstra dimension være en vigtig motivationsfaktor. Alt, hvad der kan bidrage til motivationen for at dyrke mere motion, skal du hilse velkommen.

Abilica Stream UB VIII er det gode valg

Når din ambition om at komme i bedre form ved at træne derhjemme skal realiseres, så kan det gøres på mange forskellige måder.

Tænker du i baner i retning af en motionscykel, hvor du kan følge med i, hvordan diverse data bevæger sig, så vil du nemt kunne få tilfredsstillet dette krav, hvis du vælger en Abilica Stream UB VIII. Den kan du nemlig kommunikere med via Bluetooth, så du kan få de informationer, som du skal bruge.

Skal sådan en motionscykel til hjemmebrug være til at få til billige penge, så kan du også sætte hak ud for en Abilica Stream UB VIII.

Alle ved, at det er super vigtigt at holde sig i god form. Du bør få pulsen op i en halv times tid – og gerne længere – hver dag. Det er ingen sag at få det på den Abilica Stream UB VIII, uanset hvilket niveau du er på.

Og så er det tilmed ret sjovt at køre på en motionscykel.